Професионални серии за коса - тема 100

• 56 575
  • 738
  •   2
Отговори
# 585
Момичета, не издържах и поръчах шампоан и балсам за обем Ливинг Прууф. Не е спонтанно, защото четох отлични отзиви за серията - впечатляващо много. Обаче как ще се отразят на моята ужасно суха коса, ще видим. Ама все търся обем...По-нататък ще взема и серията за суха и изтощена коса, но първо тази за обем и плътност. Mr. Green

Линде, не се бях сетила за официалния сайт, гледах ФЮ и ЛФ, но те не предлагат марката. А официалният сайт е чудесен, благодаря ти. Hug

# 586
Относно кремът за къдрици на Ливинг прууф - няма изобщо нищо перлено и прозрачно в него, бяло кремче си е  Peace, "колежките" от рибката са в грешка.
Кремът като оформящ продукт не ми допада - изсушава косата, разхвърчана е на втория ден и е много далече от дефинирана. Това изсушаване и фризи коса в деня след измиването, просто ме отказа от марката  Peace

# 587
Момичета малко оффтопик:
Въпросът ми е-чела съм ви, че се мажете с масла и се боядисвате после, но аз се изрусявам. Та сега съм се намазала с кокосово,карите и масло от япоска камелия и смятам утре сутринта да се боядисам,т.е. изруся, но дали по някакъв начин ще попречи на боята? Има ли рускоски, които са го практикували това? newsm78

# 588
Правилно към този момент е сешоар, прието е и не се повлиява от лични мнения, не си спомням преди 15 години, но по правилата в момента е така. Няма сушуари, няма сушоари, няма къпим и шампуани...
Емигрант и Мигрант са с различно значение.
Съжалявам за този спам, надявам се да се приеме за градивен, не за заяждане  Peace .

# 589
  • София
Косата ми днес след течната коса е ужасна и никак течна- яко фризи и гадна и от опити да я омекотя се зацапа нещо и мисля да я мия Laughing Нещо ме съмнява, че проблемът е друг, защото косата ми много се променя като съм под стрес и в натоварен период, както сега. Надявам се по-нататък на по-хубав резултат.
И блогър и влогър са различни думи- блогъра пише блог, влогъра прави видео блогове(клипове) Hug

# 590
Пиша за ампулите Анаген и Стамиген.
Производителите НЕ препоръчват да се ползват ЕДИН път седмично!!!!!!! На кутията на Стамиген и на упътването на Анаген пише - ДВА пъти седмично по една ампула! А съответният шампоан ежедневно.

Лично аз досега Напура шампоан не съм ползвала. Само тези ампули. Разделям една за два пъти седмично. Една седмица Анаген, една Стамиген. А в дните, в които не слагам ампула, слагам друга грижа за скалпа - ФК (тоник или скалп стимулираща маска), Тревор Сорби серум, масло от Ему + ЯЧРМ... Един ден седмично правя почивка на скалпа.

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 09:06 от Епона

# 591
Илли, остави си я за по-подходящ момент.И ликвидирай стреса, за да можеш да си я ползваш  Grinning .
Аз след миенето с Алтерна Тен изпитвам огромно желание да се мия само с тях ooooh! , скрих ги в шкафа  Twisted Evil и ще си продължа с ПроФайбъра, искам да взема максималното от него.И с ампулки се заредих и ще си карам по план.

# 592
Бубе за сушоар си права, ама за емигранта-Не, сега е бежанец.
Скрит текст:
  Ааа,значи беше Емигрант,стана Мигрант,сега е Бежанец  Laughing Права си  Hug   

СЕТИ,разбира се  Hug Peace Българският език еволюира!Ние също  Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 21:26 от bubka:)

# 593
Относно кремът за къдрици на Ливинг прууф - няма изобщо нищо перлено и прозрачно в него, бяло кремче си е  Peace, "колежките" от рибката са в грешка.
Кремът като оформящ продукт не ми допада - изсушава косата, разхвърчана е на втория ден и е много далече от дефинирана. Това изсушаване и фризи коса в деня след измиването, просто ме отказа от марката  Peace

Жани, точно това не трябваше да чета, че поръчах този за къдриците вчера, ох дано да ми хареса, ти от тестер ли си пробвала ,че не ти хареса? newsm78 Grinning Rolling Eyes

# 594
ИЛЛИ,моя грешка.Хич не се бях сетила да проверя в нета  Blush Ето,сега вече зная  bouquet

# 595
Дани, Белисима ми беше изпратила да пробвам доста доволно количество - пробвах го 2-3 пъти и резултатът беше идентичен, т.е. кофти.
Дано на теб ти хареса  Hug, ако знаех, че ще поръчваш, щях да ти пиша вчера.  Confused

# 596
Не искам да продължа спама, но самото значение на думите Емигрант и Имигрант и Мигрант е съвсем различно.
Да си кажа  Mr. Green
Скрит текст:
Думата емигрант, (същ.; мн.ч. емигранти), означава "човек, изселил се в чужда държава; изселник". Произлиза от латински – emigrans, -antis.
 (Българите в чужбина са емигранти по отношение на България, защото са се изселили от държавата.)
Думата имигрант, (същ.; мн.ч. имигранти), означава "човек, заселил се в чужда държава; заселник"’. Произлиза от латински – immigrans, -antis.
(Българите са имигранти по отношение на Гермния, защото са се заселили в тази държава.)

Общотото понятие е думата мигрант - преселник, човек който сменя държавата, без да се уточнява гледната точка - дали се изселва или се заселва.

Ливинг пруф уж не са ми интересни, но цял ден си гледам в коша един крем от серията Рестор  Mr. Green
Малко здрав разум ме спря, за сега  Mr. Green
Чисто финансово е абсурдно това купуване за мен, ударих го на съвест напоследък  Whistling

Дано травел сетовете са евтини.

При мен течната коса даде супер обем предимно  Crazy много ми уплътни някак косата, стана двойна, като я хванах да я вържа.
И не ми пресуши никак, искам пак да я ползвам, но не помня през колко време може да се ползва.

# 597
  • София
Епонка, кой серум на ФК ползваш и как нанасяш стимулиращата маска за скалп? Разкажи малко по-подробно моля  Praynig
Серума ползваш в дните, когато не миеш косата, така ли?  Замърсява ли косата? А стимулиращата маска правиш в седмицата, когато си с Анаген ампули?

# 598
Бубе за сушоар си права, ама за емигранта-Не, сега е бежанец.
Ааа,значи беше Емигрант,стана Мигрант,сега е Бежанец  Laughing Права си  Hug
Скрит текст:
Емигранта се е изселил в чужда държава; мигранта е в процес на преселване, тръгнал е от една държава в друга, но временно може да е настанен в лагери в различни държави; бежанецът /поради политически,религиозни или др.причини/ търси убежище.И си се използват съвсем по предназначение. Нямам представа кое изобщо им е общото, особено със сешоара  Mr. Green , който пък е с френски произход.

# 599
ЖАНА,огромно благодаря за крема на Ливинг Прууф.Мислех утре да го грабна.Другото което съм харесала е лак за коса със силна фиксация.Дано е хубав Peace

СЕТИ,по новините всеки ден казват "Мигрантите направиха това"...след малко,пак в същия репортаж:"Емигрантите  направиха онова"...Става дума за едни и същи хора в един и същи момент.Общо със Сешоар няма,просто визирах как някой думи вече се изговарят по различен начин.Впрочем,завършила съм Френска езикова гимназия  Blush

Общи условия

Активация на акаунт