Аз още помня как в родилното ни казаха да гледаме децата повече като циганките и го спазвам
) 
По темата - всички вкъщи ходят само по чорапи, въпреки опитите ми да ги науча на вид чехли. Аз съм научена да не свалям чехлите от краката си, но ние живеехме в много студена къща някога, после апартамента също си беше студен. Сега доводите ми са - паркета се хлъзга, зимата все пак си е добре на краката да има нещо, като стъпиш с чорапите на малко мокро иии
Миа започна да се заглежда в клипчета и "Маша и Мечока" на компютъра. В един момент не гледа, но не допуска никой до компютъра и затова вчера се наложи да го спра и да обявя вето. Ние си излизаме. Рови се в мокрия пясъчник, гази в мократа трева. Вчера даже дъжд ни пра. Вкъщи само не се издържа. Снощи в 21,30 се заигра с играчките си!!! Еми то беше време да ляга да спи, тя тогава откри, че има играчки. Днес ще е бабин ден и чакам с нетърпение да я прехвърля, че да свърша нещо.
беше мвого удобно, когато кучето беше бебе и вършеше мръсни работи навсякъде. Сега обаче цялото домочадие подскача от ужас, че ще изстине детето. Но както се стопли времето го пускам по чорапки. Иначе през зимата - по пантофи.
само пантофите събува, не се съблича сам. Яде си, ако не го хареса търся друго, но все намира какво да изяде. Не пипа щепсели и контакти, в градинката не търчи към люлките(засега), не излиза по улицата като му кажа...аз какво се оплаквам
само иска да го нося постоянно и ако реши нещо го откопчвам с рев
, просто така ми се струва.
и
И на месечинката я мерих - 15,300!