Добре дошла в клуба - живи и здрави ще разказвам как е положението 
. И му се подиграват, че колелото му е без педали
Все едно съм в много дълбока провинция...
)
Тази година решихме да си спестим баналните вече клубове, МОЛ-ове и канене на който е останал в София и ги заведохме на Акваленд Пловдив. Оставих Миа на баба й (с над 38 градуса температура...
) и си изкарахме страхотно. Аз се пусках по пързалките наравно с децата, голям купон! Накрая ни би градушка, после сума време не можахме да излезем от Пловдив, защото имаше наводнени улици. Беше екзотично преживяване и съм много доволна.
Имаше едно доста страшно, втората пързалка ако не се лъжа, дето направо излиташ.....Скоро няма да мога да го посетя пак
имаше и за по-малки деца басейнчета де....Да си призная Пловдив си ми е от любимите градове и може би от БГ градовете хипотетично бих сменила София, само за Пловдив. Нищо, че съм от морето
Втория път някак по-спокойно се приема всичко, може би защото мислиш и се занимаваш непрекъснато с "баткото"
Стискаме палци силно 
АГ ми каза да спирам витамините, да не качва допълнително и от тях... Спрях ги, че не знам как ще излиза после

И аз съм пила АБ бременна и съм боледувала, така че споко. Те лекарите си знаят работата....

Но за 3-то ще изчакаме няколко години още, защото в момента изпушвам, чакат ме в работата и все пак да сменя дейността от гледане на деца.
Обяснявам му,че трябва да се защитава,но не разбира,а да му казвам едва ли не -като видиш еди кой си и ти да удряш ми се вижда тъпо и неестествено.Баща му разказва,че и той е бил така-сега е в другата крайност...
Препоръчани теми