Пролет цветна наближава, августинче смело проговаря!

• 77 667
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Честито Astined и не се притеснявай за болестта и аз с първата бременост  бях болна и на антибиотик точно в първата седмица и нямаше проблеми.

# 556
Астинед аз и двете бременности започнах болна - адски болки в гърлото, течащ нос и чайове с мед. И двата пъти много страх брах. Така че спокойно и честитооооо  bouquet Добре дошла в клуба - живи и здрави ще разказвам как е положението  Sunglasses
Ние пък сме при майка ми на гости - само аз и детето, сама шофирах дотук, с малко страх разбира се. Но пък иначе няма как да ни видят. Другата седмица се прибираме, вече пак ме е страх  Laughing Дано всичко е наред. Тука всички му се радват на Вальо колко говори  Sunglasses. И му се подиграват, че колелото му е без педали  hahaha Все едно съм в много дълбока провинция...
Ние измислих рожден ден в детски кът с външен двор - да не са само на закрито завряни. Ще има и аниматори, та няма да тичаме само след децата, дано им хареса  Praynig

# 557
  • София
Първо- що не казвате, че с болен е мъж е ужасно почти като с болно дете Simple Smile
Хаха, както каза една приятелка преди няколко дни - "Мъжко месо боли повече!". Joy

Асти, честито! Не се притеснявай за болестта, ще отмине, щом не взимаш лекарства не бива да се страхуваш за бебето!

Черпя ви виртуално, днес моите големи момчета стават на 11 години!  party023Тази година решихме да си спестим баналните вече клубове, МОЛ-ове и канене на който е останал в София и ги заведохме на Акваленд Пловдив. Оставих Миа на баба й (с над 38 градуса температура...  Sad) и си изкарахме страхотно. Аз се пусках по пързалките наравно с децата, голям купон! Накрая ни би градушка, после сума време не можахме да излезем от Пловдив, защото имаше наводнени улици. Беше екзотично преживяване и съм много доволна.

# 558
Деси честито на младежите, да са много здрави и да гледат Миа, докато ти се забавляваш  Joy
И да - много добра идея за празнуване  Peace

# 559
Честит празник на младежите!

Мами, да ви питам - как ще забавляваме дечурлигата днес? Отвикнала съм на лошо време, дребното също - ще се побъркаме!

# 560
Честито на Асти! Лека и безпроблемна бременност! Аа разболяването не го мисли, всичко ще е наред. Всички сме били малко или много болни докато бременеехме. Аз изкарах 4 месеца през зимата перманентно болна.
И на Десимира да са й живи и здрави момчетата!
За пръв път дребния се разболя, много зле изглежда. Целият е подпухнал и всичко му тече - нос, очи. Дави се от сополи и кашлица. Вече трети ден го чакам да оздравее, но Т от 37.5 не мърда. И днес ще почва АБ, че тази Т ме навява на бактериална инфекция. Успокоява ме мисълта, че до започването на ясла има цял месец и ще успее да се възстанови след АБ, имунната му система ще се е стабилизирала и ще е готова да посреща ясленските болести.

# 561
  • София
Благодаря момичета, определено се успокоявам, че и други са били болни точно в началото и няма последствия. То и аз с Боян бях болна, но малко по-късно, към 8-9-та седмица, а сега още в 4-та. Още имам сополи и малко ме притеснява, че са жълто-зелени, но не са пък кой знае колко много.
Вчера бях на лекар и си имам бобче.....още е много рано за сърце, че съм в 6-та седмица. След две седмици ще ходя пак, което значи, че отлагам още пътуването ако въобще стане накрая де.....събуждам се уморена.......често имам главоболие (това ми беше най-гадно и предния път), гаденето го преживявам засега не съм повръщала....то и предния път не повръщах много, но почнех ли не можех да спра и затова и на системи се наложи да вляза веднъж. Дано този път няма такива изцепки, но сякаш и съм по-подготвена. При всеки случай докато не мине ранния скрининг няма да се успокоя.
Petrova ти докъде я докара, като седмици?
Сякаш поне за сега нямам желание да се включвам в Мартенската отчетна тема. То и с малкия и ходене на работа от есента, няма да мога да следя, като помня по колко страници на ден изписвахме ние.

Desimira честито на патерици за младежите. Оххх била съм в тоя Аквапарк, една нощ бяхме там в хотела с кумовете преди да забременея с Боян. Много се изкефихме и се пуснах на всичко Simple Smile Имаше едно доста страшно, втората пързалка ако не се лъжа, дето направо излиташ.....Скоро няма да мога да го посетя пак Simple Smile имаше и за по-малки деца басейнчета де....Да си призная Пловдив си ми е от любимите градове и може би от БГ градовете хипотетично бих сменила София, само за Пловдив. Нищо, че съм от морето Simple Smile

# 562
Асти, всичко ще е наред, само мисли позитивно  Hug Втория път някак по-спокойно се приема всичко, може би защото мислиш и се занимаваш непрекъснато с "баткото" Simple Smile Стискаме палци силно  Sunglasses
А аз съм вече 33 г.с. Бебето вече е над 2 кг. - за месец качи 1 кг., а имам още почти 2 месеца, ще стане хипопотамче  Joy АГ ми каза да спирам витамините, да не качва допълнително и от тях... Спрях ги, че не знам как ще излиза после  Joy

# 563
Влязох да се оплаквам, ама само хубави неща прочетох и затова ще мъл-ча! Simple Smile
Честито на Асти......чудесна новинаааа!!!! Как искам и аз, но ММ е ужасен от идеята Simple Smile И аз съм пила АБ бременна и съм боледувала, така че споко. Те лекарите си знаят работата....
ЧРД на патерици на порастващите хлапаци!
Все позитивни постове Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 564
  • София
Благодаря за поздравленията за момчетата!  bouquet

Nutty, оплаквай се, нали затова сме тук, освен да се хвалим.  Laughing

Днес бяхме тотална щета навън с пишкането. Две напишквания без никакво предупреждение, а вкъщи си казва и всичкото е в гърнето. Навън явно се беше улисала в игри, още повече беше хладно и докато се усети... Добре че бях подготвена с дрехи за смяна.  Wink

Днес ни поканиха на РД на приятелче на същата възраст, което ме подкани да започна и аз да мисля за РД на Миа..., нещо нямам идеи къде и как.  newsm78

# 565
  • София
Асти, честито и от мен ! Все на късмет да ти е от сега нататък! С номер две е по-познато, по-лесно сякаш  Heart Eyes
Моята госпожица и батко ходят на градина/ясла и от 1,08 ще са при баба си две седмица после ние, море и тн
За първи път ще се отделя от нас и дано и мине леко времето  Heart Eyes
Иначе задължително след работа искат в кварталния парк та от 18 до към 19-19.30 са навън- а аз все напирам да се прибираме. Това готвене вечер много ми тежи....а не мога да минавам всеки път метър.

# 566
Ох, готвенето... аз честичко минавам метър, я сме навън, я каквото има под ръка в хладилника... Днес съм решила да готвя докато госпожиците спят.

Astined, честито! Уникално време е бременността, емоциите, очакването и всичко, аз преди 2 месеца родих и пак искам  Joy Но за 3-то ще изчакаме няколко години още, защото в момента изпушвам, чакат ме в работата и все пак да сменя дейността от гледане на деца.
С второто 9-те месеца минават между другото. А в момента осъзнавам колко по-лесно се гледа бебе на месеци в сравнение с 2-годишно. Ако някой ме изморява е каката, постоянно иска внимание и занимавки. Откри клипчетата с детски на компютъра (много рядко пускам,  а ТВ изпбщо не гледаме, предпочитам да показвам книжки) и сега само това иска. На път съм да въведа по 1 час дневно, за да се освобждавам за малко.

Миналата седмица се похвалих за памперса и... ходихме за 2 дни до морето, от тогава насам инциденти колкото искаш... Странно ми е цяла седмица да си казва и да няма пропуск, смяна на обстановката и хайде всичко от начало  #Crazy

# 567
Ми не иска да яде......манджи и супи. Иначе за вредности е готова винаги. Какво е това чудо незнам. Не огладнява ли това дете се чудя... И е станала една страхлива, страх я е от колите, от по-агресивните дечица, кучетата...и какво ли не. Само да ми види гърба и мамосва....на гърне не сяда. Други деца забравиха какво е памперс, аз не мога да я накарам още не гърне да седне....на каква ясла ще ходи идея си нямам.

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 15:00 от Nutty

# 568
За бебето на месеци и двегодишното - наскоро, докато търчах след михаил и го умолявах да поеме в избраната от мен посока, преминах покрай две майки с колички, едната с кош за новородено. Бавничко си вървяха, пиеха си нещо и си бърбореха. Ей, страшно им завидях!!! Joy

# 569
И аз се чудя какво ни беше толкова трудно с няколко-месечните бебоци,но нормално -като за първи път  LaughingПо темата за страха,Диди го е страх от много неща-балони,големи мики-мауси или гъмита(както им казваме вкъщи),очила,всякакви неща по главите.Другото което така да се каже ме притеснява е,че не се защитава-има едно приятелче,което ако му вземеш играчката директно налага по главата-а Диди се стряска,само ме поглежда,става му тъжно,идва да се гушка,а после ходи да го прегръща и целува ,впоследствие на което той пак посяга  ooooh!Обяснявам му,че трябва да се защитава,но не разбира,а да му казвам едва ли не -като видиш еди кой си и ти да удряш ми се вижда тъпо и неестествено.Баща му разказва,че и той е бил така-сега е в другата крайност...

2-ро бебе искам и аз  Laughing Баща му се опъва,искал само едно и едва ли не да  да можем да му осигурим всичко,което след някоя друга година ще разбере,че е грешно .Иначе идеята пак да бременея и да мина всичко отначало започва да ме вълнува,и вече не гледам чак толкова на идеята със страх,както преди 6 месеца примерно.И все пак не сега-след 2 години живот и здраве,иначе когато е писано-тогава,много ще се радваме  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт