въпрос за ескапел към мамите

• 4 548
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Е, успокоихте ме! Значи остава да си очаквам цикъла и да не се притеснявам излишно.
the Дорис и аз като четох разбрах същото, което си разбрала и ти и именно затова се притесних, защото моята овулация ВЕЧЕ беше настъпила, друг е въпросът, че яйцеклетката може да е загинала вече като сме сгафили ...Значи правилно съм разбрала

# 16
  • София
10-11 часа след акта прием на хапчето, ако си била все още в овулация в този момент, може и да си бременна.

# 17
Аз знам, че хапчето също така пречи на вече оплодена яйцеклетка да се имплантира в матката. Оттам всъщност идва и риска за извънматочна бременност.

# 18
  • София - Варна
В интервю с един гинеколог бях чела, че чрез хапчето се затруднява моториката на маточните тръби.
По този начин също пречело, което не виждам как ще стане като реално Ескапел съдържа хормон от рода на прогестерона, поне доколкото ми е известно.
Как ще ти затрудни моториката на тръбите точно, никак не ми е ясно. Ето, че и други хора са чували подобни неща.
Цитат
Аз знам, че хапчето също така пречи на вече оплодена яйцеклетка да се имплантира в матката. Оттам всъщност идва и риска за извънматочна бременност.

# 19
  • София
Съвсем официално те отричат да има повишен риск от извънматочна бременност http://escapelle.bg/bg/what-is-morning-after-pill/ectopic-pregnancy

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 12:37 от Angel_Dust

# 20
Написали са го, ама не го вярвам. А и няма логика в това. Мое мнение, де.

# 21
И аз знам, че пречи на вече оплодената яйцеклетка да се закрепи за стената на матката, но не е обяснено по какъв начин

# 22
И аз знам, че пречи на вече оплодената яйцеклетка да се закрепи за стената на матката, но не е обяснено по какъв начин

Влияе на ендометриума.

# 23
Утре трябва да ми дойде, но имам едно кремообразно бяло течение и то доста... възможно ли е да е от ескапел?

# 24
  • София !
В крайна сметка цикъла дойде ли?

# 25
Дойде точно на датата,но за ден и половина с големи болки.
Този месец ми закъсня с два дни, появиха ми се леки петна около гърдите, но все пак ми дойде. Вървя ми около 2 дни, от 12-ти, вече ми спря, като от снощи е само кафеникаво.

Общи условия

Активация на акаунт