WIZZ AIR - 21

• 93 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, пред мен изниква следниа казус:

Възнамерявах да си закупя полет Хамбург-Любек - Скопие на 15. Април, който е 20 Евро базова цена. Последният полет от това летище за Уиз. Полетите винаги ги купувам с Wizz Flex, поради евентални промени на моите планое.

Обаче след тази дата те изобщо няма да летят до Любек, а директно от Хамбург-Фулсбютел. Днес цял ден се опитвам да се свържа с тях, да ги попитам, но всичките немски номера (аз живея в Германия) са блокирани!!!!

Въпросът ми е, ако се наложи да си преместя резервацията, да речем за 18.04 или по-нататък, когато обаче вече няма полет от Любек, дали Уиз Флекс ще ми позволи да се премести и летището? В крайна сметка не е моя вината, че решиха от днес за утре да не кацат там, но знае ли човек?

Някой има ли представа дали Уиз Флекс ще важи и за промяна на летищата?

Благодаря
В условията на Уиз Флекс си пише, че можете да променяте и маршрута:
Цитат
Купуването на WIZZ Flex ще ви позволи да променяте онлайн датата, часа и маршрута на вашия полет колкото пъти ви е нужно.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 17:42 от Мимии

# 391
  • HH

Някой има ли представа дали Уиз Флекс ще важи и за промяна на летищата?

Благодаря

На мен вчера без уизз флекс ми предложиха да летя от Дортмунд или Кьолн на 15.04.

Иначе се обадих на този номер +49 69 12 00 66 954, но това е номерът, който беше в мейла за промяна/отмяна на резервация и не знам теб дали ще искат да те обслужат при това положение. Бтв момичето на телефона говореше немски на ниво А2,

# 392
  • София/Хамбург
И все пак това е за билети със заварено положение. Но ако си го взема в момента не би било такова, понеже съм теоретично запознат със ситуацията. Дали Уиз Флекс би помогнал в такъв случай?

# 393
И все пак това е за билети със заварено положение. Но ако си го взема в момента не би било такова, понеже съм теоретично запознат със ситуацията. Дали Уиз Флекс би помогнал в такъв случай?
Вероятно не го написах достатъчно ясно в предния си пост.  Laughing

Купувайки Уиз Флекс имате право да променяте и маршрута - не само датите.
Ето отново информацията в сайта на Уиз.

# 394
  • София/Хамбург
Досега не съм виждал реален практически пример, за човек който а си е закупил примерно Клуж - Брюксел, а да е летял после София - Дортмунд, затова съм доста скептичен относно промяната. Отделно и подхождам с огромно недоверие към всеки такъв вид изказване - на сайта пише едно, но дали всъщност е така?

Има ли наистина някой, който да е правил подобна промяна с маршрутите?

Благодаря  Simple Smile

# 395
Доста ясно е написано в условията, че можеш да променяш полета колкото си искаш, само ще доплатиш ако има разлика в цената.

# 396
  • София/Хамбург
Тоест само бих сменил датата и в случая началната точка, и не би трябвало да има проблем?

# 397
Тоест само бих сменил датата и в случая началната точка, и не би трябвало да има проблем?

Купуването на WIZZ Flex ще ви позволи да променяте онлайн датата, часа и маршрута на вашия полет колкото пъти ви е нужно.

Ми така звучи   Mr. Green

# 398
  • Пловдив
Аз искам да попитам нещо свързано с дискаунт клуб,което не ми стана ясно.До сега не съм летяла с тях.Винаги съм избирала други авиокомпании/макар и по-скъпи /заради часовете на кацане и излитане.Но сега нямам алтернатива.Полет до Болоня.Летим 3 човека от София.Виждам че ще ми е по-евтино ако закупя групово членство.Валидно е 1 година.Това означава ,че ако реша пак да летя с тях ще имам това намаление отново в рамките на година.Тази година е за полети или за закупуване на билетите?Имам предвид че в последния ден на това членство мога да купя билет за след 3 месеца например.И вторият ми въпрос е Може ли от моя акаунт например ,дъщеря ми да си купи билет с това намаление или задължително и аз трябва да съм в полета.

# 399
  • София
Още с първия полет се избива членството, купувайте смело.

Независимо дали сте дала паролата за профила на дъщеря си и тя резервира, трябва вие да сте сред пътуващите за да ползвате намалението.

До последния ден на членството си може да купувате за колкото пожелаете напред и намалението ще важи.

# 400
  • Пловдив
О да,аз задължително ще го купя.Още с първият полет ми се избива цената на членството.Просто исках да знам как стоят нещата.Много благодаря. bouquet

# 401
  • София
Здравейте,
виждам, че билетите до за избрана от мен дестинация са намалени на 60 лв. Полетът е за юли до Неапол.Чудя се да купувам ли или да чакам още?

Реално трябва да стигна до Милано, но виждам, че към момента директните полети до там са доста неизгодни за мен. От прочетеното тук имам надежда, че 2 месеца преди полета ще ги намалят.

# 402
Аз миналата година си намерих за юли за 160 лв Милано с голям ръчен, но ги купих много късно, около месец преди да летя
според мен ще има добри оферти през май-юни

# 403
  • САЩ
Здравейте,
виждам, че билетите до за избрана от мен дестинация са намалени на 60 лв. Полетът е за юли до Неапол.Чудя се да купувам ли или да чакам още?

Реално трябва да стигна до Милано, но виждам, че към момента директните полети до там са доста неизгодни за мен. От прочетеното тук имам надежда, че 2 месеца преди полета ще ги намалят.

Най-добрия вариант е да ги купите с Wizz Flex, който струва около 20 лева на пътник, ако не се лъжа.
Да, около месец-два преди полета, цените падат *ако не е разпродаден полета*. Ако има малко места, ги държат високи. Т.е. риск има. Ако ги купите до Неапол с Flex, в случай че паднат до приемлива за вас цена (така или иначе няма да е под 60 лева), можете да смените с флекс и да доплатите. Иначе си оставате с билетите до Неапол .
Другата алтернатива, ако не пътувате сама, е да чакате края на май, когато за рождения си ден Wizz пускат 2 билета на цената на 1.

# 404
  • София
Bradley Cooper цената само за София-Милано ли беше?

AdoraBelle това е идея за флекс-а. Ти ползващ ли карта за намаление. Ако след това променя, ми се зачита намалената цена и доплащам над нея нали така?

Най-ме изненада приятно за опцията за края на май Hug
Ще пътуваме 2. Кога е това горе долу? Направо ще чакам за тогава и взимам и отиване и връщане директно до Милано.

Най-е удобно до Милано, но много дебели цени Money

Общи условия

Активация на акаунт