WIZZ AIR - 21

• 93 243
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Тъй като не видях хубава тема за изи... Малко не е за тук, но да попитам хора, често летящи да кажат уиз или изи са по-добри в полетите до Лондон

# 466
Тъй като не видях хубава тема за изи... Малко не е за тук, но да попитам хора, често летящи да кажат уиз или изи са по-добри в полетите до Лондон
Какво разбирате под по-добри?Това видяхте ли?http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=696350;topicrefid=4

# 467
Уиз кацат на Лутън, което конкретно за нас е по-удобно летище от Гатуик или Станстед, до където са полетите на Изиджет от София. И, разбира се, основният /пак конкретно за нас/ плюс - Уиз имат полети от/до Варна.

# 468
Аз съм за изи.

# 469
А отново да попитам, кашкавал, салами, колбаси може ли да се превозват в малкия салонен багаж, за полет до Германия става въпрос Flushed
могат ли*

# 470
  • САЩ
А отново да попитам, кашкавал, салами, колбаси може ли да се превозват в малкия салонен багаж, за полет до Германия става въпрос Flushed
могат ли*

Могат, стига да няма течности (примерно саламура) или нещо, което да се втечни (масло?).

# 471
РАЗМИСЛИХ,
Искам да сменя полет и да пътувам предният ден, но когато започнах да го направя видях, че ми калкулираха веднага 120лв. плюс разликата в цената на полета която е само 0.80 ст. Има ли начин да се избегне това. Иначе общата цена на билетите ми е само 360 лв. за двама до Лондон, но сега с тия 120 лв. направо си стана по-добре да бях пътувал с редовни авиолинии, а не с тези уж нискотарифни??? 

# 472
Има такса за смяна на дата, която не е малка. (С редовните авиокомпании също не се предлага смяна на дата, ако купиш на промо цена.)

# 473
Има такса за смяна на дата, която не е малка. (С редовните авиокомпании също не се предлага смяна на дата, ако купиш на промо цена.)

Трябваше да си платя по тарифа Флекс и тогава сигурно щях да избегна тази висока такса от 120 лв.

# 474
............и все пак дали няма някаква друга възможност?????

# 475
  • САЩ
Ако няма флекс, цената за смяна е 50 % от цената на първоначалния полет (на пътник), най-много 118,00 лева.

https://wizzair.com/bg-BG/useful_information/service_fees#ChangeFees

# 476
Ами няма друга възможност, всъщност може да си летиш както е билета, или направо да си купиш друг, ако е по-евтин от тази такса

# 477
Момичета,приятелка ще пътува с Уиз и пита на колко цигари има право в чекирания и ръчния багаж.Аз съм непушач и не са ми ясни тези неща!  Crazy
Забравих да напиша,че става въпрос за пътуване в Германия.

# 478
  • САЩ
Момичета,приятелка ще пътува с Уиз и пита на колко цигари има право в чекирания и ръчния багаж.Аз съм непушач и не са ми ясни тези неща!  Crazy
Забравих да напиша,че става въпрос за пътуване в Германия.

Ако се лети в рамките на ЕС, ограничението е 4 стека (800 цигари). Ако ще носи повече от 1, най - добре е кутийте да са отворени.
http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/carry/alcohol-tobacc … cash/index_en.htm

# 479

Общи условия

Активация на акаунт