WIZZ AIR - 21

• 93 241
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Adorabelle,,благодаря за инфото!  Hug

Прочетох тази статия за новите полети на Raynair...  Simple Smile http://www.economic.bg/bg/news/6/ryanair-puska-21-novi-destinats … ot-balgariya.html

# 481
Здравейте, когато сме задали плащане по банков път има ли значение кои е извършил превода? Т.е. може ли този, който е платил да не е човек, който ще пътува.

# 482
  • София
Здравейте, когато сме задали плащане по банков път има ли значение кои е извършил превода? Т.е. може ли този, който е платил да не е човек, който ще пътува.
Може без никакъв проблем. Важното е в платежното нареждане да се напише 6-цифреният код на резервацията.

# 483
  • France
 Ima li niakoi, koito da patuva ot Beauveis- Paris za Sofia na 13 april da pridruji dashteria mi, koiato e na 13 godini, i spored pravilata na Wizz air, niama pravo da leti sama. V Sofia shte ia posreshtne basha i.

# 484
  • след Околовръстното
Ima li niakoi, koito da patuva ot Beauveis- Paris za Sofia na 13 april da pridruji dashteria mi, koiato e na 13 godini, i spored pravilata na Wizz air, niama pravo da leti sama. V Sofia shte ia posreshtne basha i.

Не трябва ли да са в обща резервация?

# 485
  • Варна

Не трябва ли да са в обща резервация?
Трябва, но ако не са пак има начин - попълва се един формуляр - Indemnity form се казва.

# 486

Oххххх, цените са много добри, наистина. Сега погледнах. Ей, ще се разоря!

# 487
  • Бургас

Oххххх, цените са много добри, наистина. Сега погледнах. Ей, ще се разоря!

Аз пък не намерих разлика между цената на билет, която гледах преди няколко дни и днешната  след дискаунта . Според мен е илюзорно намаление .

# 488
При положение,че имам Уиз Дискаунт Клуб 1+1, а искам да пътуваме с детето(13г),  за да ползвам намалението, трябва да направя едва резервация за нас двамата и да ползвам намалението и една отделна резервация за детето без намалението, или мога да направя една обща резервация и уиз ще ми приспадне намалението на два билета а другия ще е нормална тарифа ?

# 489
  • España (Плевен)
Момичета ако закупя заедно с билетите и членство в Wizz Discount Club, ще ми се отчетат ли намаленията днес??? И до колко часа се приспада от сметката, сумата от резервацията???

# 490
Момичета ако закупя заедно с билетите и членство в Wizz Discount Club, ще ми се отчетат ли намаленията днес??? И до колко часа се приспада от сметката, сумата от резервацията???
Ще отчете веднага с покупката.

При положение,че имам Уиз Дискаунт Клуб 1+1, а искам да пътуваме с детето(13г),  за да ползвам намалението, трябва да направя едва резервация за нас двамата и да ползвам намалението и една отделна резервация за детето без намалението, или мога да направя една обща резервация и уиз ще ми приспадне намалението на два билета а другия ще е нормална тарифа ?
Вариант е да увеличите членството за 6 човека.
Ако все пак решите да направите две резервации, то не оставяйте детето само в резервация.

# 491
  • España (Плевен)
Мимии, благодаря за отговора.
Закупих членство в групов Wizz Discount Club + 3 билета /Испания-България/ = 270 евро (без багаж)...
Надявам се май месец билетите да не са супер евтини...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 492
Здравейте, мога ли в салонен багаж да сложа преса за коса ?

# 493
Да.

# 494
Да.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт