WIZZ AIR - 21

• 93 165
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, като след като чекирах забелязах,че на моя билет не съм въвела дата на изтичане на ЛК. Не мога да го оправя, проблем ли ще е? Номерът на ЛК и имената са верни.

# 631
  • София
Здравейте,
може ли връщането да стане с друг документ за самоличност. Искам да си сменя л.карта макар и да не изтича в този период?

# 632
Имам закупени билети, като на едната резервация сме аз и детето, а на друга, за същия полет, е съпругът ми/бащата на детето/. Ще има ли проблем на летището? Ще носим и акта за раждане.
Няма да имате проблем.
Всеки си има отделна бордна карта.

Здравейте, като след като чекирах забелязах,че на моя билет не съм въвела дата на изтичане на ЛК. Не мога да го оправя, проблем ли ще е? Номерът на ЛК и имената са верни.
Не е проблем.

Здравейте,
може ли връщането да стане с друг документ за самоличност. Искам да си сменя л.карта макар и да не изтича в този период?
Трябва да сте чекиран/а с правилния документ.

# 633
Люлин, пробва ли при чекирането да поправиш датата?
Правила съм същата грешка.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=850221.msg31332037#msg31332037
Постове 367 и 369

Е, ако грешката в месеците води до съществена промяна във възрастта, примерно с нея детето е под 2 години, а реалната му възраст е над 2 сигурно ще е сложно вече.

# 634
Здравейте, другата седмица пътуваме с Wizz air до Барселона и сме с агенция и имаме платени голям салонен багаж и чекиран багаж до 23кг. Питането ми е големия салонен мога ли да си взема един сак, който се побира в размерите и за чекирания до 23кг. задължително ли е да е куфар или може с по-голям сак?

# 635
Здравейте, другата седмица пътуваме с Wizz air до Барселона и сме с агенция и имаме платени голям салонен багаж и чекиран багаж до 23кг. Питането ми е големия салонен мога ли да си взема един сак, който се побира в размерите и за чекирания до 23кг. задължително ли е да е куфар или може с по-голям сак?

Вие си решавате какво да е куфар, сак, чанта и т.н. Важни са размерите да се спазят, да могат да се напъхат в клетките.

# 636

Вие си решавате какво да е куфар, сак, чанта и т.н. Важни са размерите да се спазят, да могат да се напъхат в клетките.

Благодаря много!  Hug

# 637
Здравейте,

Имам въпрос за уеб чек ин: за отиването принтирам бордната карта, но за връщането как ще стане newsm78 И колко по-рано може да се направи?

# 638
  • Чукарландия
Здравейте,

Имам въпрос за уеб чек ин: за отиването принтирам бордната карта, но за връщането как ще стане newsm78 И колко по-рано може да се направи?

1 месец преди датата на полета може да се чекира. Peace

# 639
Здравейте,

1 месец преди датата на полета може да се чекира. Peace

Значи си го правя от тук и в двете посоки и си нося бордните карти с мен?

# 640
  • Чукарландия
Значи си го правя от тук и в двете посоки и си нося бордните карти с мен?

Точно така. Hug

# 641
Много ти благодаря Hug

# 642
Здравейте, промениха ми часовете на полета за отиване и връщане и имам съобщение че мога приема, да презаверя или да ми върнат парите. Въпросът ми е колко време имам да взема решение? Докога имам тези възможности и ако не предприема нито едно от тези действия какво става?

# 643
  • Враца
Доколкото знам, ако не направите изрично някое от изброените, се приема, че желаете да летите на новите, предложени Ви от системата дати. Peace

# 644
  • София
Здравейте. Имам карта на Уиз, сега заглеждам и https://wizzair.com/bg-BG/PrivilegePass  . Някой ползва ли го? Не е обвързан с картата, нали? Купувам го, заради пътувания всеки месец двупосочно, мисля, че ще ми е от полза....

Общи условия

Активация на акаунт