WIZZ AIR - 21

• 93 247
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте, нахлувам в темата с конкретно питане - къде в София мога да намеря чанта с размери 42/32/25 на нормални цени, т.е. с размерите на салонен багаж?

# 496
Здравейте, нахлувам в темата с конкретно питане - къде в София мога да намеря чанта с размери 42/32/25 на нормални цени, т.е. с размерите на салонен багаж?
в китайските магазини има по-евтини такива чанти ( около 15-25 лв)

# 497
  • САЩ

Моят куфар го купих от магазина за куфари срещу входа на JYSK в Младост (при хита). Струваше 32 лв. и е хубав, здрав и с колелца. Носи си ролетка!

П.С. Съветвам да не правиш грешката като мен да купуваш точно по размерите на Wizz - по-добре вземи такъв, който се вмества и в размерите на Райън, в случай, че решиш да пътуваш с тях за вбъдеще - все пак имат 21 нови полета. Техните са 55х40х20. На мен куфара ми е широк 24 см. и не влиза, сега ще трябва да търся нов Sad  

# 498
За безплатен салонен багаж на Уиз имам раница, по-удобна ми е.

# 499
  • Бургас
Защо за плащане по банков път в евро ми дават сметка в СиТи банк - Лондон и ми искат да си открия валутна сметка, за да преведа парите? Това не беше май така преди? Не може ли без да откривам валутна сметка да стане?

# 500
Ето едно предложение - има различни десени.
Размерите са една идея по-големи в двете посоки, но мисля, че влиза в мерилката.
Тук в темата е пускан линка и дано някой е ползвал такава чанта за да каже от личен опит.  Peace

# 501
  • София
Мимии  Simple Smile, ние имаме такава чанта и обикновено я сгъваме в багажа, а след това я използваме примерно за плаж, но при пътуването ни до Израел я използвахме като голям ръчен багаж за полета на Уиз. Тя е мека и спокойно влиза в мерилката. Много е удобна Peace

# 502
Мимии  Simple Smile, ние имаме такава чанта и обикновено я сгъваме в багажа, а след това я използваме примерно за плаж, но при пътуването ни до Израел я използвахме като голям ръчен багаж за полета на Уиз. Тя е мека и спокойно влиза в мерилката. Много е удобна Peace
А дали става за малък ръчен?

# 503
  • София
ако не е пълна, можеш да я смачкаш колкото си искаш и да я навреш и в малката кошарка, но ако е по пълна тогава трудно ще влезе. Иначе цената и е направо без пари. За 13,50 я взех от Декатлон, само че е черна със сигнално зелено Joy

# 504
ако не е пълна, можеш да я смачкаш колкото си искаш и да я навреш и в малката кошарка, но ако е по пълна тогава трудно ще влезе. Иначе цената и е направо без пари. За 13,50 я взех от Декатлон, само че е черна със сигнално зелено Joy
И аз мисля, че ако не е претъпкана ще става. Още повече, че на ширина размера позволява да се поразтегне.
А цената е без коментар.
Аз имам една от Амазон, която струваше доста повече.  Mr. Green

# 505
Здравейте, имам малко глупаво питане, но се надявам да ми дадете малко яснота. Извинете ме за невежеството, но за първи път ще пътува с Уиз.
Така: Искам да запазя два билета за Лондон през юни. Излизат ми 200 лева единия двупосочно. Плюс един багаж 23 килограма в двете посоки и стават 535 лева. Като цъкна да платя членство и ми дава тотал 495 лева. Нали не бъркам някъде - членството не важи ли за купуването на билети само за един пътник?

# 506
  • HH
Здравейте, имам малко глупаво питане, но се надявам да ми дадете малко яснота. Извинете ме за невежеството, но за първи път ще пътува с Уиз.
Така: Искам да запазя два билета за Лондон през юни. Излизат ми 200 лева единия двупосочно. Плюс един багаж 23 килограма в двете посоки и стават 535 лева. Като цъкна да платя членство и ми дава тотал 495 лева. Нали не бъркам някъде - членството не важи ли за купуването на билети само за един пътник?

Стандартното е за 1+1.

# 507
  • Бургас
Привет!Момичета от къде купувате пликове за течности?

# 508
  • САЩ
Привет!Момичета от къде купувате пликове за течности?

Аз ползвам прозрачна чантичка за козметика с цип (има ги във всички магазинчета по левче и в Jumbo, иначе моята е от някакъв комплект на Uriage примерно).
Дори и да не намериш, малко прозрачно пликче ще ти свърши работа. В най-лошия случай, на самото летище също раздават. Не е драма.

# 509
Въпросът ми е за Изиджет. Видях, че има тема за тях, но в нея не е писано от половин година. Разчитам на отговор тук, моля ви! Hug
Скрит текст:
Пътуваме трима, с една резервация, с един платен чекиран багаж. При купуването на билетите багаж избирахме само веднъж, т.е. не веднъж в посока отиване и после втори път в посока връщане, а веднъж. Друг вариант не видяхме и решихме, че е така - багажа може да е само един и същ в двете посоки и затова се избира веднъж. Пък и цената ми се стори като за двупосочен багаж.
Къде по бордните карти е отразен този багаж? Под номера на резервацията на всяка една бордна карта има нарисуване едно куфарче, това ли е? С думи няма нищо отразено.

Общи условия

Активация на акаунт