Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~149

• 39 289
  • 737
  •   1
Отговори

Твоят мой живот - Paramparça от 09.11.2015 до 17.02.2016 по БТВ

Резюме
Една история за трудни избори, тежки решения, преплетени житейски съдби и родители разкъсани между техните деца и техните сърца ... Гюлсерен има беден произход, докато съпругата на Джихан -  Дилара има богато семейство. Двете раждат  в една и съща болница в един и същи ден преди 15 години, но една грешка ще промени съдбите им. Имайки подобни фамилни имена, една разсеяна сестра разменя бебета и никой не забелязва. Когато истината за децата се разкрива, възникват големи проблеми между двете семейства, поради напълно различния им начин на живот и икономически статус. Въпреки това, тези събития сближават Джихан и Гюлсерен. Те имат необясними чувства един към друг, от които не могат да избягат или да игнорират.

Всеки понеделник от 20.00 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук:  

Информация за сериала можете да намерите тук:  

С участието на :

Продукция на: Endemol Türklye  
Режисьор: Altan Dönmez  
Сценарист: Yıldız Tunç  
Изп.продуцент: Özlem Yurtsever

Част от мен - Kaderimin Yazıldığı Gün от 18. 02. 2016 по БТВ

Резюме
Това е историята за борбата на една сурогатна майка да запази бебето си, когато чрез обрат на съдбата тя открива, че то е собственото й биологично дете. Историята става все по-сложна, когато тя се влюбва в бащата на бебето си.
Заможно семейство очаква единия от синовете им да има наследник. Когато съпругата му не може да забременее, те намират сурогатна майка в лицето на Елиф. Младото момиче има отчаяна нужда от пари и бива лесно измамено от семейството. Когато тя открива, че всъщност е биологичната майка на бебето, тя се бори, за да го вземе обратно. Нещата допълнително се усложняват от любовта, която се заражда между Елиф и Кахраман, докато могъщата фамилия отвръща на удара и отказва да върне техния наследник.

Информация за сериала можете да намерите тук:  

С участието на :

Продукция на: ОЗ Turkey Medya  
Режисьор: Hakan Inan  
Сценаристи: Banu Tekcan-Devrim Yıldız Özdemir  
Изп.продуцент: Aynur Sayar
Музика: Aytekin Ataş, Erdem Doğan  

Ayça VarlıErkan Petekkaya
най - успешната  двойка -
стари участия и нови проекти
 на актьорите

Любов назаем - Son Bahar

Erkan Petekkaya  

Дила - Dila hanım

“Дила - Dila hanım”

"Sessiz Fırtına"  

“Тиха буря/Sessiz Fırtına”

"Beyaz Gelıncık"

“Памуковата принцеса - Beyaz gelincik”

“Памуковата принцеса”

"Öyle bir geçer zaman ki"

“Скитникът -  Serseri 2003”

Игрални филми    

„Крилете на нощта“  

Крилете на нощта - Gecenin Kanatlari

Нов свят - Yeni Dünya

Yeni Dünya - Нов свят

Erkan Petekkaya -музика  

Ayça Varlıer  

"Zeytin Tepesi"

"Kalbim 4 Mevsim"

"Перла - Gümüş"

Ayça  Varlıer - музика  

Özcan Deniz    

Сериали  

Черна роза - Karagül

Юнска нощ -  Haziran gecesi  

Млечния път - Samanyolu

Имението с лозите - Asmalı konak

Изгаряща любов Ask Yakar - 2009 г.

Kader - Съдба

Игрални филми  

Özcan Deniz - Музика

Hatice Şendil  в

Дила - Dila hanım

“Дила - Dila hanım”

"Черни планини - Karadağlar"

"Kurtlar Vadisi Pusu"

Гласувайте  за  Erkan Petekkaya -

Гласувайте  за  Ayça Varlıer -  

Гласувайте  за  Hatice Şendil -

Гласуването е възможно на всеки час!

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 21:00 от MAMA-AN

# 1
Ани Hug,благодаря за прекрасно оформената нова тема!

От инстаграма на Йозджан!

# 2
Ехо о о о о о о ооооооооооооо   здравейте и в новата тема.

Ани, много е красива.  И на Трифон зарезан и на Св.  Валентин.

Много ти благодарим.  Отвсякъде лъха  любов, обич,  радост и щастие.

Да си ни жива и здрава и много още теми  да ни  сътворяваш.
Още веднъж - БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ !

Ами като не можем да пишем в друг пост - тук ще бъде.

Боби, много ти благодаря за снимките на Еркан,  Ани и на теб,  Злати и на теб.  Вие сте прекрасни момичета.
Аз си изкарах много добре в кафенето - с   любими приятели и приятелки, с много смях, с много вицове и....така. Сега ще вечеряме  с пържолки и винце и ето ти и  Трифон  Зарезан.

Да сме живи и здрави и ние и любимите ни хора.   А  М  И  Н  !!!!

# 3
  • Варна
Честит празник, сладуранки- кой каквото празнува! Hug Hug Hug Hug
И все пак Naughty нека не забравяме, че хубавото вино се прави с любов, а любовта се празнува с влюбено вино! Наздраве! Wine Glass

Пожелавам ви в любовта винаги да бъдете пияни от щастие love001

И едно стихче:
Свети Зарезан
Ники Комедвенска

Налейте ми чаша от лудото вино -
денят е по мъжки суров!
Лозите набъбват и тази година,
готови за нова любов.
Под нежните пъпки сърцата остават
невинни до първия плод,
но грешното вино, което ни дават,
е всъщност самият живот.
Недей се предвзема, свети Валентине!
На тази трапеза си нов.
Сипи си да пиеш от нашето вино,
да видиш какво е любов!
Ще паднеш от коня, когато те тресне,
и тройно ще бъдеш пиян.
Без картички нежни и влюбени песни -
това е свети Зарезан!
Такива сме ние от много години
и Бог ни обича. Амин!
Животът започва от влюбено вино,
а не от един Валентин.

И разбира се музикален поздрав- от сърце- естествено песента е в изпълнение на приятелката ми- Кичка Христова
Скрит текст:

# 4
Злати  Hug Сиси  Hug Бризче  Hug

Как сте момичета...уморени ли сте от двойния празник....
Починете си добре, че от утре отново на тръстиката....

Скрит текст:
Днес 100 пъти сменях цветовете и сега като ги гледам направо съм разочарована  ooooh!...Ще видя дали утре ще имам време да ги сменя.....

Романтична нощ  Hug Hug Hug

# 5
  • Варна

Ани, благодаря за новата прекрасна тема! bouquet Няма нужда нищо да сменяш- идеална е!!! Peace
Благодаря за новинките, клипчетата, снимките на всички Вас прекрасни работливи пчелички! Hug
Болничките- ама скорострелно да оздравяват! Naughty
Да не остана назад и аз да споделя как лекувам кашлица:
Скрит текст:
Вземам няколко ореха, измивам ги и леко ги чуквам. Поставям ги в съд с вода- така че да ги покрие на около 1 см над орехите. Поставям на котлона и сварявам. Като заври е готово чайчето. Прецежда се и се пие колкото е възможно по-горещо /ефекта е най-силен докато чая е мътен/Внимание: горчи като отрова, обаче лекува. Подсладете с каквото ви харесва- захар, мед, любов/Нерваче/. Аз не го подслаждам.

# 6
Бризче  Hug

Гледала съм началния пост на различни компютри и понякога е имало големи разлики...Но сега гледам на един и същи ком, но интернет доставчиците са различни и разликата е огромна...Направо се изприщих като видях цветовете... ooooh! ooooh! ooooh!

Спомняте ли си тази сцена - Когато Дафа гледаше Топрак и установи колко много детето прилича на Елиф....Детето не разбра какво става, но изражението на Дафа е страшно....Интересно какво очакваше...на кого да прилича...на нея ли...да бъде бозаво като нея... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 7
Морското ни  Бризче, страхотно стихотворение,  благодарим ти.  Приятно празнуване.

Момичета, аз продължавам да си  мисля  за  сценария и сценаристите на  Счупените парчета.

Първо ще  ви  преведа на български оня момент   от 51-ви епизод още в началото, когато  Джихан посрещна  Джансу в новия им  дом на втория  етаж  на терасата и после ще го коментирам.

Диалога:

Джихан  -  Скъпа да си избереш  стая, където ще бъде  твоя  от  новия  ни  дом.
]Джансу - Татко, аз не мога да кажа, че този дом е моят  роден  дом.  Аз искам тук да си имам моя  стая, за да идвам при вас  когато  пожелая. Но моето място е при мама Дилара.  Там е моят  роден  дом.

Джихан - Дъще, мила, разбира се, че твоят роден дом е в  двореца и ти си длъжна да бъдеш  до  Дилара !!!  Ти там израсна ! То и този  дом  ще стане твоят  роден дом.

Джансу -  Не знам, татко.   Когато ти ми каза да отидем да видим новият ни дом, в моите  гърди нещо подскочи и аз се почувствах  неловко.  

Джихан -  Защо така си раздвоена,  дъще ???
Джансу -  Аз в същност  с цялото си сърце чувствам, че  мама   Гюлсерен е моята  родна майка,  но  понякога ми се струва, че моята родна майка е мама Дилара !!!   Това е много  странно и аз не мога да ти  обясня  това  чувство !!!

Джихан - Разбирам те,  дъще. Дилара всъщност е твоята майка. Тя те отгледа, дъще.  И ако  ние не бяхме  разбрали, че вас с Хазал са ви разменили в  болницата, ти би ли могла да си представиш, че Дилара не е твоята истинска  майка !!!   Нима, ти  някога  почувствала ли си това, дъще ???

Джансу  -  Аз  разбирам  това.

Джихан  -  Дъще, знаеш ли  какво  трудно  дете  беше ???   Ама от къде можеш  това да знаеш ???  Ти
                 постоянно плачеше  и имаше  газове в стомахчето ти.  Ти почти никога  не  спеше.  Имаше
                бавачка, имаше  дойка, имаше  леля  Емине, но твоята майка  Дилара  никога не те оставяше   на  тях.  Тя  сама  ти  сменяше  пеленките, сваляше  температурата ти. За тези няколко години аз вече ти разказвах.
                Има един немски  писател - Бертолд  Брехт.  Той написал  пиеса: "Кавказкият  тебеширен  кръг".  Знаеш ли  той там  какво  казва: "Майката не е тая, която е родила, а тая, която е отгледала   и  възпитала  детето".
                Дразни ли те нещо  друго ???
                Опитваш ли се да ми кажеш  нещо  друго ???
                Между нас  има ли  някаква  тайна ???
                Или ти е неприятно, че ние ще се оженим и  Дилара ще  бъде   зле ???
Джансу  -  Не татко,  как  така ???  Мисля си, че вие трябва по-скоро да се ожените.
                Вие и така толкова  дълго  отлагахте !!!
Джихан - така ли  мислиш ???

Джансу  -  Казвам, че ми е тежко да гледам майка в това  състояние !!!

Джихан  -  Моята  красавица,  нежна !!!  С  добра  душичка,  моята  дъщеричка !!!
                Моето мило,  Слънчице.  Аз не ти  предлагам да си събереш  вещите, да освободиш  своята стая  и да дойдеш  да  живееш  тук ??!!...  Нека и тук  да си имаш  своя  стая.

Джансу  -  Знам.  Просто не искам тя да се чувства така, като че ли аз  съм  я изхвърлила !!!

Джихан - Мила моя, красавицата  ми  нежна !!!  Чувствителната моя  дъщеричка !!!  Не се притеснявай.  Дилара е силна  жена !!!
               Нима ти не познаваш  своята  майка,  дъще ???
               Тя със всичко ще се справи и ние ще  бъдем  редом  до  нея !!!
               Ние никога  няма да я оставим  сама !!!
               Аз и на нея  така  казах, че няма да я оставя  сама.
                И....ще  удържа  на  думата  си !!!
                Освен това, ако тя почувства, че ти толкова  си разстроена, то тя ще  ще се разстрои  в  пъти  повече !!!   За  това  не  прави  така.
                Може ли да огледаме наоколо ???

Джансу - Добре.  Хайде.

/двамата стават от столовете, напускат  терасата и отиват да разгледат  интериора./

# 8
Сиси признавам си, че съм изненадана от думите на Джихан...

Цитат
Джихан  -  Дъще, знаеш ли  какво  трудно  дете  беше ???   Ама от къде можеш  това да знаеш ???  Ти
                 постоянно плачеше  и имаше  газове в стомахчето ти.  Ти почти никога  не  спеше.  Имаше
                бавачка, имаше  дойка, имаше  леля  Емине, но твоята майка  Дилара  никога не те оставяше   на  тях.  Тя  сама  ти  сменяше  пеленките, сваляше  температурата ти.

Ама нали той ни убеди, че Дилара никога не е била истинска майка на децата си...Че се е интересувала само от общественото мнение и е ходила на на срещи с приятелки...
Как стана така, че сега говори точно обратното....
Не знам какво да си мисля.... Thinking

# 9
Ани HugСиси HugБризче Hug

Сега видях,че е преведен 52 еп. на Парчетата! Peace

Парампарча-52еп. на руски език! Peace
http://vk.com.2.gsr.anonimizing.com/studiyaperevoda?null
http://vk.com/paramparca?w=wall-78750608_108003

# 10
Сладури, стана дълго, ама не исках да го  прекъсвам, защото се губи нишката  и  разсъжденията по думите на  Джихан.

Първо - сега  се  сещам и си  мисля - Защо  Джихан за  втори  път го споменава този  Бертолд  Брехт. Той е германец и  Ендемолци  много го  величаят.

Спомням си, че първия път надълго ви писах за отпечатаната   българска  пощенска  марка за него, писах ви, че през 1998 год. навършва 100 год от рождението му.
Сега пак  за  втори  път говори за него. Вече ми е ясно защо - за да ни  подготвят  психически, че няма да има  семейство и любов  между  Гюлсерен и  Джихан. Вече знам - такъв е замисълът на  продуцентите и  сценаристите.

И  второ - ако прочетете моя  превод ще  разберете, че  Джихан  подгатвя  Джансу,  че  Дилара е истинската й майка.

И   трето  -  Имаше някъде назад, ама с моето хойкане днес по кръчмите и тази  вечер изпих   една бутилка  червено искрящо  вино  къде да го  намеря ???

Имаше разговор между  Джансу и  Хазал. Хазал  много  плачеше за Гюлсерен и все  викаще:  "Майко...майко"...тогава  Джансу й каза - "Тя е и моя  майка".
 Тогава  Хазал  я  погледна и каза: "Гюлсерен е моята майка,  твоята майка е в  другата  стая!"

И с тази  реплика  ни  помагат да  вникнем в  сценария.
Аз все си мислех, че  любовта ще победи, ама не е така.  В този сериал  любовта  няма да  победи. Също както в "Тиха буря".

Отивам и по-далеч.  Мисля, че сърцето на Озан стана на парчета,  на Хазал - също,   Джихан - също,  Дилара с Харун - също.  Всички са с разбити сърца.

Мисля си, че може да измислят,  че  Дениз е син на  дядката   Рахми и  брат на  Джихан. Така и на  Джансу сърцето ще  бъде  разбито на парчета.
Някъде съм чела, че  роднини когато се  женят бракът е по - сполучлив  - например  братовчедите в Англия.

Целта на сериала е  всички заедно и поотделно  да са   "СЧУПЕНИТЕ ПАРЧЕТА"

С тоя  Бертолд  Брехт  това  постигат и ще постигнат на  финала.

# 11
АНИ, скъпа, и аз толкова съм  изненадана, затова го написах  с одебелени  букви.  Джихан  целия  първи сезон я хокаше и обвиняваше, а сега как така стана  много добра майка.
Нали по цели нощи  ходеше по купони, при приятелки, във фондацията,  сега Дилара стана  най-добрата майка.

Ами оня момент, когато  Дилара нарочно и умишлено  не взе парите от майка си, за са остане  Джихан  в  затвора ???

Примери - бол.  Целият  първи сезон.

И сега пък  той  ще  се  жени  за  Дилара и ще  отгледа бебето на  Харун......Това е.....лакомия  за пари....за  много  пари.

Ще го направят като  Съдбата.  Това ще  направят.

Златенце, Златното момиче,  много ти благодарим.  Ще го изгледаме нощес.  Както ми е пияно ????  Ама аз си го направих. Кой ми налива в гърлото алкохол???

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 00:16 от sisi55

# 12
Сиси

Цитат
Мисля си, че може да измислят,  че  Дениз е син на  дядката   Рахми и  брат на  Джихан. Така и на  Джансу сърцето ще  бъде  разбито на парчета.

И какво от това, ако Рахми е баща на Дениз....Дори и Дениз и Джихан да са братя, Джансу няма никакви роднински връзки с Дениз, защото тя не е родна дъщеря на Джихан....
Аз мисля, че когато Джихан разбере, че Рахми прави някакви драми ще се намеси, за да бъде Джансу щастлива и едва тогава ще се разбере какви ги е вършил Рахми на младини....

Злати благодаря за преведения епизод...Утре ще го изгледам набързо, защото почти нищо не гледах миналия понеделник....

Джихан с психоложката....Малееееее колко неуравновесен ще изкарат Джихан  #Crazy #Crazy #Crazy

# 13
Честити празници, сладури! Ние си празнуваме и двата.
Да сте живи, здрави, щастливи и обичани!

И наздраве!

Ани, благодаря за поредната хубава тема!

Тези дни само ви четох, без да участвам. Вие си обсъждате двата сериала, аз ги приключих... Не мисля, че ще гледам и Съдбата по БТв, не ми е удобен този час на излъчване. Може би ще се появят сериите в интернет пространството с дублажа, както Милост беше качен.

На кашлящите - една рецепта и от мен
Скрит текст:
чай от драка - в половин литър вода се варят 10 минути една шета от изсъхналите цвенове на драката . Чаят става приятен, кафяв на цвят, не е горчев, може да се пие и без захар. Три пъти на ден по кафяна чашка . Това са цветовете на драката - продава се от билкарите на пазара или в билковите аптеки

# 14
Сиси

Цитат
Мисля си, че може да измислят,  че  Дениз е син на  дядката   Рахми и  брат на  Джихан. Така и на  Джансу сърцето ще  бъде  разбито на парчета.

И какво от това, ако Рахми е баща на Дениз....Дори и Дениз и Джихан да са братя, Джансу няма никакви роднински връзки с Дениз, защото тя не е родна дъщеря на Джихан....
Аз мисля, че когато Джихан разбере, че Рахми прави някакви драми ще се намеси, за да бъде Джансу щастлива и едва тогава ще се разбере какви ги е вършил Рахми на младини....

Злати благодаря за преведения епизод...Утре ще го изгледам набързо, защото почти нищо не гледах миналия понеделник....

Джихан с психоложката....Малееееее колко неуравновесен ще изкарат Джихан  #Crazy #Crazy #Crazy

Точно така е.  Как пък това не се сетих ???  Ето - това е много умове много мислят  Тя  Джансу няма никаква кръвна връзка с  дядката и  с Джихан.

Сладури, лека нощ. Приятни сънища.

Общи условия

Активация на акаунт