Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~149

• 39 306
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Ани Hugи аз ти благодаря за красивата нова тема!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Злати HugБризче HugСиси HugДеси Hug

# 16
Деси  Hug Сиси  Hug Боби  Hug
Някои празнуваха, други работиха, а трети като мен нищо не свършиха  Grinning
Сиси - така е  newsm10 Джансу няма никаква кръвна и родствена връзка с Рахми и Джихан...
Дядото сигурно се пъне, защото майката на Дениз е забавлявала такива като него...Но тя не е почтена, а Рахми е почтен....защото е от сой....

# 17
  • Варна
Лека нощ! Hug Hug Hug Hug Hug

А за тези, които следят "Гордиев възел"- подаръче

http://vbox7.com/play:c6efd7bbe0  - І част
http://vbox7.com/play:df53a14f22 - ІІ част

# 18
  • Стара Загора
Добро утро,момичета HugАни Hug                                                                                                                       

# 19
Добро утро  Coffee Flowers Sunflower
Лек ден и успешна нова седмица  Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
Заведах малкия на ясла....И двамата плакахме...Но няма как...трябва да си запази мястото...

Бризче  Hug Боби  Hug

# 20
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани  Hug хубава е новата тема, не се коси за цветовете - може и да са различни от това, което си мислила, но... пак са хубави.  Peace

Аз тези дни прескочих писменото си включване  Wink, че използвах времето да си догледам сериала, който подхванах, така че...  hahaha и аз съм от третите, дето почти нищо друго не свършиха  Joy Joy Joy

А сега... реалът всички ни зове, но все намираме и време за забавление, та... все и ще се засичаме тук там ( не знам колко ще гледам Съдбата по БТВ, защото по НОВА рекламират и нов бг сериал с интересна интрига - разменени след раждане деца преди 30 години и случващото се с тях в наши дни)

Та... засега прекрасен ден, много топлина и усмивки да срещнете!  Peace

# 21
Цвети - и ти си от моята партия  Grinning Grinning Grinning
Дано днес деня да е приятен, а седмицата успешна  Peace
Филма по НТ ще бъде с историята като в Парченцата ли  newsm78
Нашите актьори не ме кефят..не са ми естествени...държат се малко дървено....

# 22
Добро утро! Hug Hug Hug

Днес времето е пролетно-топло и приятно! Peace

Сиси Hug
Скрит текст:
Като пийнеш винце май пишеш повече! Wink

Боби HugАни HugЦвети Hug

Ани,
Скрит текст:
Малкия като е на ясла ще си по свободна през деня!

Аз каква я свърших! Wink
Скрит текст:
В събота чистих и изгледах 2 сериала-Кара севда и КН!В неделя през деня готвих повече яденета Laughing (снощи сина идва да ни види), изгледах ГВ-на руски и след като сина си тръгна,изгледах и Парчетата! Peace

Каква снимка са пуснали Еркан и Дидем! Laughing

Да видим довечера ще се включи ли психоложката! Peace

Алина и Бурак Йерюк! Peace

Приятен слънчев ден и спорна нова седмица! bouquet

Хатидже и Бурак на върха на Айфеловата кула!(Така пише при рускините) Peace

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 10:47 от Zlatina3

# 23
  • Стара Загора
Цвети HugЗлати Hug                                                                                                                                                                                Ани Hug
Скрит текст:
Малчо оздравя ли?Мина ли му хремата?
Никакви хабери и нови снимки няма от Озджан!                                                                                                                                                                                                         

# 24
  • Бургас
Сиси

Цитат
Мисля си, че може да измислят,  че  Дениз е син на  дядката   Рахми и  брат на  Джихан. Така и на  Джансу сърцето ще  бъде  разбито на парчета.

И какво от това, ако Рахми е баща на Дениз....Дори и Дениз и Джихан да са братя, Джансу няма никакви роднински връзки с Дениз, защото тя не е родна дъщеря на Джихан....
Аз мисля, че когато Джихан разбере, че Рахми прави някакви драми ще се намеси, за да бъде Джансу щастлива и едва тогава ще се разбере какви ги е вършил Рахми на младини....

Злати благодаря за преведения епизод...Утре ще го изгледам набързо, защото почти нищо не гледах миналия понеделник....

Джихан с психоложката....Малееееее колко неуравновесен ще изкарат Джихан  :crazyeyes: #Crazy #Crazy

Здравейте, психоложката може да е за Хазал? newsm78

# 25
Привет момичета  Hug
Скрит текст:
От яслата направиха фалшива тревога - обадиха се, че детето има температура да го вземем. Няма температура, няма дявол...Фалшива тревога..Така, че пак съм гледачка....

Злати  Hug Боби  Hug Тони  Hug
Навярно психоложката ще бъде за Хазал, но ще лекува и таткото.... Grinning

# 26
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Боби HugТони HugАни Hug

Те почти всички от семейството са за психолог,за да преодолеят мъката! Peace

Ани
Скрит текст:
Нямат ли мед.лице в яслата за да премери една темп.!

# 27
Привет момичета ! Ани  Hug  Злати  Hug Боби  Hug  Тони  Hug

Ани благодаря за красивата темичка ! Всеки път ни изненадваш с прекрасен дизайн ...

Ани
Скрит текст:
Това е моя букет от вчера подарявам ти го барабар с бонбоните...

Много любов " Съдбата..."

И кафе ...мноооогооо кафе за всички вас...

Скрит текст:
Благодаря на всички за хубавите пожелания ,направихте ме да се почувствам по-добре... Hug

# 28
Тио Hug

Пускам рейтинга за изминалата седмица! Peace Пред Парчетата са предаванията Сървайвър и Гласът на Турция(въпреки,че свърши)! Peace Понеже е на турски ез.го слагам в скрити! Peace
Скрит текст:
1.   Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016   TV 8   % 10,85   % 24,81   8,54 Milyon
2.   O Ses Türkiye 2015   TV 8   % 9,74   % 23,69   7,67 Milyon
3.   Paramparça   Star TV   % 9,31   % 22,05   7,33 Milyon
4.   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   ATV   % 9,29   % 21,96   7,32 Milyon
5.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 9,24   % 20,54   7,28 Milyon
6.   Kırgın Çiçekler   ATV   % 8,91   % 20,19   7,02 Milyon
7.   Karagül   Fox TV   % 8,74   % 19,82   6,88 Milyon
8.   Kara Sevda   Star TV   % 8,39   % 19,47   6,61 Milyon
9.   Kiralık Aşk   Star TV   % 7,35   % 16,79   5,79 Milyon
10.   Kurtlar Vadisi Pusu   Kanal D   % 7,13   % 16,97   5,61 Milyon

От инстаграма на Озджан! Peace

Редактирам.....

ПП Няма пост и не мога да пиша!Приятно гледане! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 20:47 от Zlatina3

# 29
Злати  Hug Тио  Hug
Скрит текст:
Благодаря за цветята и бонбоните и за това, че сте тук  Hug
Злати, ами те възпитателките трябва да са мед сестри - така беше едно време, сега не знам как е...Но след като ми казаха, че температурата е 37,5, излиза, че са я мерили...Но според мен е плакал и не им се е занимавало с него...Галя каза, че това се случва за трети път - да го връщат, че има температура, а в действителност да няма когато тя я измери....Е до сега детето си игра няма температура, няма кашлица....Не знам какво да мисля вече....

Включвам се в Парченцата....

Общи условия

Активация на акаунт