Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас

• 204 526
  • 941
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте! Септември синът ми ще е 7 клас. Може ли да ми препоръчате школа в района на Гео Милев/ Слатина/ Христо Смирненски? Благодаря!

# 601
И аз препоръчвам г-жа Христемова. Невороятен преподавател! Преподаваше на сина ми в гимназията, като втория срок на 12 клас бяха изцяло онлайн - часовете им бяха много добре структурирани и дори по-ефективни от присъствените. Невероятен късмет имахме, че му преподава и 5-те години и изкара 6,00 на матурата по БЕЛ, като той е по-скоро математик и не е любител на книгите.
Здравейте, може ли координати на г-жа Христемова?

# 602
Здравейте:) В процес на търсене съм на школа или индивидуални уроци по БЕЛ и математика за подготовка за НВО след 7 клас.
Бихте ли могли да споделите мнение/опит/препоръки за школи и учители по БЕЛ и математика в района на кв. Гео Милев, Редута, Слатина, Изток? Предварително благодаря за отделеното време.

# 603
Здравейте:) В процес на търсене съм на школа или индивидуални уроци по БЕЛ и математика за подготовка за НВО след 7 клас.
Бихте ли могли да споделите мнение/опит/препоръки за школи и учители по БЕЛ и математика в района на кв. Гео Милев, Редута, Слатина, Изток? Предварително благодаря за отделеното време.
.
В Редута , школа "Маре". Четох доста позитивни мнения. Лични впечатления обаче нямам. Записала съм моята дъщеря там от следващата година.

# 604
  • София
Последвала съм им фейсбук страницата на Маре и ги следя в последните 3 г. Правят ми добро впечатление, добри резултати репортват след НВО, но нямам личен опит с тях.

# 605
Последвала съм им фейсбук страницата на Маре и ги следя в последните 3 г. Правят ми добро впечатление, добри резултати репортват след НВО, но нямам личен опит с тях.
Да, резултатите , които са изнесли от миналата година са доста добри. Надявам се да съм направила правилен избор.

# 606
Здравейте,

някой да може да препоръча школа или индувидуални уроци за София, кв. Люлин?

# 607
Астра в Силвър център.Синът ми се подготвяше там за НВО, после продължи да учи английски няколко години.

# 608
Благодаря! Толкова много школи, че човек трудно може да се ориентира. В Люлин пък някак не излизат. Отделно ми прави впечатление, че голяма част от тях имат, меко казано, ужасни сайтове. Това последното не мен ми се струва несериозно. как да им се доверя, ако сайтът им не става? Simple Smile

# 609
# 610
Аз препоръчвам школа Елит, над Хепи в Люлин 7.За 7 клас имам отзив от приятелка, а сега, за 12, личен от учителката по Бел на синът ми.Той е много доволен, непрекъснато му дава тестове, есета и т.н.

# 611
Здравейте, търся добра школа по МАТ и БЕЛ в София център, някакви идеи ? Може и за добри учители, от които имате впечатления.

# 612
  • София
Здравейте, търся добра школа по МАТ и БЕЛ в София център, някакви идеи ? Може и за добри учители, от които имате впечатления.
Школа “Алеф”.

# 613
Здравейте, моля за отзиви за преподавател по математика от
 школа Веди, от когото сте доловлни ? Никъде не откирам имена.

# 614
Здравейте, моля за отзиви за преподавател по математика от
 школа Веди, от когото сте доловлни ? Никъде не откирам имена.
Павлина Динева

Общи условия

Активация на акаунт