Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас

• 204 354
  • 941
  •   1
Отговори
# 645
Да, ще го приемат, ако има на изпита над 4.50

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 11:03 от Г-жа Рамацоти

# 646
Въпросът беше не дали ще го приемат изобщо, а при каква оценка ще е точно при Йонова. С оценка ли става записването точно при нея или по друг критерии.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 11:00 от sunlight_eli

# 647
Ако има места и издържи входния.

# 648
  • София
Този входен тест при Йонова нещо ново ли е?

# 649
Този входен тест при Йонова нещо ново ли е?

Входния тест не е нов. Имаше го и миналата учебна година. Провежда се през пролетната ваканция.

# 650
  • София
Щом е от миналата година си е нововъведение.

# 651
Въпросът беше не дали ще го приемат изобщо, а при каква оценка ще е точно при Йонова. С оценка ли става записването точно при нея или по друг критерии.

При Йонова няма свободни места, в момента записва за още 2 групи при колежка, която ще преподава по нейната методика.

# 652
Здравейте,
препоръчайте ми школа или пък частен учител в кв. Стрелбище или в района около него за подготовка за матурите за 7 клас по математика и български език. Ако е школа може да посочите и от кой преподавател сте доволни. Общо взето всякаква информация би ми била полезна.

# 653
Здравейте, спряла съм се на Междучасие за 6 ти клас ,но търся мнение за госпожа В. Матеева по математика/ по  БЕЛ е г-жа Н. Димова-с отлични отзиви от тук в темата/. Може да споделите и за екип от Регалия.
За Веди евентулно също екип за двата предмета.
Препоръчвам госпожа Димова. Взискателна, с отношение към всяко дете, отзивчива, проверяваше допълнителни преразкази на деца, които искаха да пишат. Дъщеря ми е с 56 от 59 точки от първата част без тезата и преразказа. Ако се е справила с тях, както на ПИ, ще е с около или над 90 точки. Тя ходи на школа в 7 клас и нищо повече. За госпожата по математика не мога да дам мнение.

# 654
Здравейте, спряла съм се на Междучасие за 6 ти клас ,но търся мнение за госпожа В. Матеева по математика/ по  БЕЛ е г-жа Н. Димова-с отлични отзиви от тук в темата/. Може да споделите и за екип от Регалия.
За Веди евентулно също екип за двата предмета.
Синът ми е при Матеева в Междучасие от 5ти  клас. Докато бяха онлайн слушах няколко урока. Много добре обяснява. При Димова е от 6ти клас и от нея съм много доволна. Синът ми според мен това му е по-слабият предмет. С граматиката се справяме отлично, но с писането на преразказ и тези трябва да работим. Сега в 7ми клас ще продължим и с двете госпожи.

# 655
Здравейте,
препоръчайте ми школа или пък частен учител в кв. Стрелбище или в района около него за подготовка за матурите за 7 клас по математика и български език. Ако е школа може да посочите и от кой преподавател сте доволни. Общо взето всякаква информация би ми била полезна.

И аз търся за близък район - Гоце Делчев, но и центъра ни е удобен, а съм склонна и за малко по - широк кръг. По математика детето ходи в СМГ, дано да е достатъчно, но за Български търся препоръки, би ни било да са в недфеля сутрин или четвъртък примерно да си отделим за това. Излезе ми реклама за Студио S, отзиви за там?

# 656
  • София
Здравейте,някой има ли впечатления за госпожа Ив.Петрова по МАТ в Междучасие?Търся учител по математика,но тъй като не намирам чрез познати,се насочих към школа.Тъй като синът ми тренира и още не знам кога ще са му мачове и тренировки следващата година,съм се спряла на Междучасие,там имат курсове и през седмицата и през уикенда.Надявам се,че ако се наложи,ще може до се направи преместване от една група в друга.

# 657
Ще се преместите в друга група, ако има място. А за някои групи места вече няма.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 16:29 от Г-жа Рамацоти

# 658
Здравейте, детето ми през следващата учебна година ще бъде в 7 клас и в тази връзка, ми предстои избор за подготовката по математика за НВО. Самата аз смятам, че за моето дете индивидуалните занимания са по-подходящи, но това май е невъзможно, тъй като с индивидуалния учител се работи за отстраняване на трудности, а подготовката за НВО е доста обхватен материал и процес. Някой има ли впечатления от център Родина, тъй като не успях да намеря нищо, което да е обсъждано тук. Групите там от колко деца са, каква е методиката на школата, как протича подготовката, има ли комуникация с родителите, имате ли впечатления за конкретни учители? Ще бъда благодарна на всеки от вас, който може да сподели впечатленията си.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 13:19 от Ентусиазъм

# 659
  • София
Ако смятате, че индивидуалните занимания са по-подходящи за детето ви - по-добре търсете частен учител. Много са добрите частни учители, които подготвят точно за формата на НВО, а и запълват успоредно с това пропуските. Моето дете се готвеше по този начин (6 и 7 клас) и постигна високи резултати. (за съжаление не мога да дам координати, защото бройката и за следващата година му е запълнена)

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 20:17 от Skiorche

Общи условия

Активация на акаунт