Ebay 96

• 67 788
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте , имам един проблем и не зная как да процедирам - моля за помощ.
Изпратена пратка от град до друг град в Германия чрез немския ибей - пристигнала е повредена - на опаковката е отбелязано че е чупливо.Няма застраховка.  Аз съм изпращача . Как трябва да отговоря на получателя.

# 136
  • Пловдив
Здравейте , имам един проблем и не зная как да процедирам - моля за помощ.
Изпратена пратка от град до друг град в Германия чрез немския ибей - пристигнала е повредена - на опаковката е отбелязано че е чупливо.Няма застраховка.  Аз съм изпращача . Как трябва да отговоря на получателя.

Трябваше да я пуснеш със застраховка, сега е добре да предложиш връщане на парите, за да не ти повдигнат кейс, който ще изгубиш.

# 137
Горгона , благодаря ти за отговора .
А стоката - тя по принцип може да се поправи - откършена е част от щепсела - ако искам да ми я върне ?  

Някаква компенсация дали ще свърши работа ?

# 138
  • Пловдив
Горгона , благодаря ти за отговора .
А стоката - тя по принцип може да се поправи - откършена е част от щепсела - ако искам да ми я върне ?  

Някаква компенсация дали ще свърши работа ?

Предложи му варианти, покажи готовност за съдействие и дано се наредят бързо нещата.

# 139
Благодаря ти !
Лека вечер!

# 140
  • Тра-ла-ла
Някой с проблем при Ebay приложението за браузъри?! След последните ъпдейти на Firefox-a и Ebay адд-она вече не получавам изскачащи нотификации кога даден листинг изтича...и изпуснах бая. Качвах стари версии - греда. Там пък други бъгове newsm78 Ужас направо.

# 141
Здравейте! Не съм пазарувала от ибей и искам да попитам /дано не го сметнете за нахално и лаишко, виждам, че вие сте с опит и съвсем други неща ви занимават/ как става наддаването. Попрочетох темите, първа страница, но се чувствам несигурна... Rolling Eyes Моля някой с добро желание да пообясни как става, има ли уловки и т.н. Благодаря предварително, надявам се някой да се отзове.

# 142
  • Тра-ла-ла
Можеш да залагаш на стъпки, а може да въведеш и максималната цена, която би дала. Аз обикновено залагам в последния момент.

В някои случаи като обявиш макс. цена - цената на стоката се качва с малка стъпка или малко над цената, която друг е дал. Но някои продавачи са хитри и цената скача до най-високата заложена сума. Т.е. може да няма други наддаващи и да купиш на безценица, но може и сама да се надцакаш като цялата заложена сума замине Grinning Май малко объркано го обясних.

Много трябва да внимаваш и да слагаш точка вместо десетична запетая. Например 0.50, а не 0,50. Защото запетаята автоматично я маха и става 50, което може да донесе доста главоболия Whistling
Скрит текст:

# 143
Джулая, благодаря!  bouquet Това с точката е много полезно, ей заради такива неща питах. Simple Smile Ще опитам в последния момент и аз.  Simple Smile Все трябва да има първи път.  Wink

# 144
  • Тра-ла-ла
Джулая, благодаря!  bouquet Това с точката е много полезно, ей заради такива неща питах. Simple Smile Ще опитам в последния момент и аз.  Simple Smile Все трябва да има първи път.  Wink
Аз залагам някъде 15 сек преди края като при някои листинги преди да приеме залога - иска допълнително потвърждение. Например при бижута иили елементи за тях заради забрани или ограничения в някои държави. Това отнема няколко секунди, но това е предвидено към 15те сек. Предполагам си уредила начина на плащане. Гледай и колко струва доставката. Много стоки ги има с безплатна доставка. При някои е с уловка - много ниска цена, но висок шипинг(доставка)

# 145
Пише: Free P&P
А какво е: Economy Int'l Postage и EAN?

# 146
  • Тра-ла-ла
Пише: Free P&P
А какво е: Economy Int'l Postage и EAN?
Free P&P - безплатна доставка
Economy Int'l Postage - най-бавната доставка, за това е и безплатна. Отнема м/у 3 седмици и 2 месеца обикновено.
EAN - не знам

# 147
EAN е баркода на продукта. Джулая много добре е описала основните моменти, но нищо не учи по-добре от опита. Започни да наддаваш и сама ще се увериш колко емоции и изненада ще ти донесе ебей.

# 148
Мерси, момичета!  bouquet

# 149
Вярно ли е, че при покупка от ebay с PayPal автоматично взема 4% отгоре, без да го посочва в цената (стоката + доставката)?

Общи условия

Активация на акаунт