Ebay 96

• 67 774
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
   И аз нищо не разбрах... Rolling Eyes

# 121
  • Пловдив
Ако аз съм разбрала правилно - ще има плащане с идеята за получаване в Лондон, но и по някаква неведома причина се очаква покупката да иде някъде другаде, освен на шипинг адреса в акаунта в ибей.

# 122
Не съм се изразила правилно, ще платя на продавача и ще дам адрес за доставка офис на транспортна фирма в Лондон, като просто исках да уточня с продавача дали да изпрати до Лондон или направо до Бг,но той не отговаря.
В този случаи реших,че е по добре да платя с данни за доставка Лондон и да видя какво ще стане.
Благодаря

# 123
  • Luxemburg
Предполагам има впредвид че като плаща с пейпал трябва да избере адрес на получаване и ще попълни този на превозвач.
 Fireche, погледни калкулатора на royalmail.com и ще си прецениш колко ще ти излезе продукта с директна доставка. Ако продавача нищо не е написал в обявата, то имаш право до 7 дни (така поне беше преди) да я платиш. Ако пък цената до БГ и до  UK e подобна и ти се иска да е доставена до Бг то изчакай продавача за отговор 1-2 дни и ако не получиш такъв я пускай с адрес до превозвач.
За в бъдеще ако искаш да имаш директна доставка, то пиши на продавача и след това наддавай. Ако ли не ти е отговорил или ти е отказал имаш избор чрез превозвач, но ако има проблем и трябва да се върне стоката ще е за твоя сметка, тъй като той я е изпратил до UK и само оттам ще ти поеме връщането. Аз рядко съм рискувала да наддавам преди да съм получила отговор, в случай че го спечеля за смешни пари и ако ми откаже ще го пусна до превозвач, независимо че ще мога да го взема след няколко месеца. Но в повечето случаи го правя с продавачи които са сравнително нови и не са така отракани. Тези които са от дълго време знаят как да действат с такива нахалници като мен и дори да го пусна до Превозвач пак могат да ме докладват понеже адресът ми в пейпал не съвпада с този на получаване. Просто гледам да спазвам добрия тон и се старая да ги омая и да стане на моето  Laughing.  

# 124
Да благодаря за изчерпателния отговор.
В този търг само аз наддавах и беше ясно,че ще го спечеля, не разбирам защо за бога не драсне два реда, но както и да е,ще знам за в бъдеще, сега плащам и чакам да получа, дано няма проблем.
Още веднъж благодаря.

# 125
Здравейте! Надявам се въпросът ми да не е срещу правилата, но незнам къде другаде да попитам вече  Rolling Eyes
Живея в Гърция и преди кризата едва ли не подаравяха кредитни карти, но на мен тогава изобщо не ми беше до тях! Сега съм принудена да имам, за да мога да закупувам от някои продавачи в ебей-я, които не приемат плащане чрез ПейПал само по банков път  Close Та въпросът ми е- към коя банка бохте ме насочили, за да си отворя сметка и да се сдобия с кредитна карта? И дали издаването на кредитни карти няма да има нужда от много документо включително трудов договор, данъчна декларация и т.н.?

# 126
  • Бургас
За да плащаш по банков път не ти трябва кредитна карта.

# 127
Знам, но има продавачи, който приемат плащане чрез Пейпал само ако е вкарана и карта! аз дебитна имам, но е Маестро, пък и понякога нещо, което искам да купя има нужна от кредитна, та затова реших направо да си изкарам една кредитна  newsm78

# 128
....пък и понякога нещо, което искам да купя има нужна от кредитна....
Щом толкова държиш на кредитна(може би, защото искаш винаги да разполагаш с пари), тогава сама трябва да проучиш въпроса кое е най-изгодно. Всяка банка има тарифи(предимно в PDF файл) и условията на издаване на кредитна карта. Пускат и промоции(0% за първата година примерно). Проучи и има ли такси за предсрочно закриване на картата.
Да отбележа, че нямам кредитна, защото моята дебитна никъде не са ми я отказали, където приемат български карти. Зора е да има кинти вътре.

# 129
  • Пловдив
Mushmoranka, направи си дебитна Visa , която захранваш със собствени средства, може да бъде към същата разплащателна сметка, към която е Maestro картата ти.Кажи в банката, че ще ползваш, за да пазаруваш онлайн.Регистрирай я в Pay Pal и си готова.Аз съм така вече 10 години.

# 130
  • София
Аз ползвам Виза Електрон и никъде не са ми я отказали до момента. Дебитна е. Пазарувам и в Амазон, и в Ибей (с Пейпал) с нея.

# 131
Благодаря много за съветите! Във вторник ще ходя да досаждам на някой в банката си!  bouquet

# 132
Mushmoranka, моята също не е кредитна, направих си виртуална, използвам я само за покупки он-лайн. Вкарвам пари в нея непосредствено преди покупката (захранването се отразява на момента), превеждам сума само колкото за съответната покупка  Peace

# 133
Благодаря ви много! Изобщо не се бях сещала за този вариант! онзи ден пуснах заявка за дебитна мастеркард! Утре ще мина през банката да питам за предплатена виза Simple Smile
Вблгодаря отново  bouquet

# 134
Мастеркард също става  Peace

Общи условия

Активация на акаунт