Ebay 96

• 67 745
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Искам да си купя бебешка количка, но се страхувам дали всичко ще е ок като дойде и дали тук ще ми вземат допълнително пари като я получавам.Моля някой който знае повече да ме светне.
Ако идва от държава в ЕС, няма да има други такси, но ако държавата не е членка на ЕС, ще я задържат на митница и ще има такси. В обявата пише от коя държава се изпраща стоката. Качеството вече никой не може да ти каже какво ще е.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=811865

# 106
Здравейте Simple Smile

Искам да попитам нещо и се извинявам, ако по някакъв начин това нарушава правилата  Peace Ще премахна поста си.

Знаете ли някой , който прави групови поръчки от сайта? Във Фейсбук знам за няколко човека, които пускат поръчки от английски сайтове, като леко завишават цената на паунда и не взимат сума за доставка.Питането ми наистина е важно, искам да помогна на приятелка  Peace Благодаря!
Става въпрос за EBay.

# 107
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile

Искам да попитам нещо и се извинявам, ако по някакъв начин това нарушава правилата  Peace Ще премахна поста си.

Знаете ли някой , който прави групови поръчки от сайта? Във Фейсбук знам за няколко човека, които пускат поръчки от английски сайтове, като леко завишават цената на паунда и не взимат сума за доставка.Питането ми наистина е важно, искам да помогна на приятелка  Peace Благодаря!
Става въпрос за EBay.

Това е платформа с хиляди търговци, може да има само индивидуални поръчки с индивидуални доставки.Някои от транспортните фирми предлагат такива услуги срещу процент, но пак не е групово и не се спестява от доставки и т.н.
И да, въпросът  е в нарушение на правилата наистина.

Съжалявам, че не сложих това в първия пост, ще го имам предвид за следващата тема.

# 108
Благодаря за отговора! Извинявам се   Peace

# 109
  • Sofia
   Ellinor*, пазаруването от Ebay е елементарно – ще се справите и сами, не ви трябват посредници. Peace

# 110
  • Luxemburg
Да попитам възможно ли е да се продава козметика с изтекъл срок на годност? На тези продукти http://www.ebay.co.uk/itm/Artistry-Hydra-V-System-for-Dry-Skin-M … 15-/182048420645? е написан срок на годност 10/2015.

# 111
  • Бургас
Да не би това да е датата на производство?

# 112
  • Luxemburg
На повечето му продукти които продава е изписано като дата на изтичане. На козметиката обикновенно има знак колко е годна следотваряне (6,12,24м) и имаи кодове които показват до кога е годна. Но тук не знам как е. Писах му с въпрос и за доставката, но ми е отговорил само за нея, не е сметнал за нужно да ми отговори за датата.

# 113
Да попитам възможно ли е да се продава козметика с изтекъл срок на годност? На тези продукти http://www.ebay.co.uk/itm/Artistry-Hydra-V-System-for-Dry-Skin-M … 15-/182048420645? е написан срок на годност 10/2015.
Понеже не знаех какво означава MGS и потърсих инфо и разбрах, че това означава, че тогава е произведено нещото, тоест в този случай 10/2015.

# 114
Здравейте,
Четох, четох и не намирам какво да правя, спечелих търг и продавача, не отговаря на съобщенията ми дали да изпрати пратката до Бг или до офис на фирма за доставки в Лондон.
Та сега не знам какво да правя, не съм платила, след като нямам отговор.
Какво се прави в тези случаи.
Благодаря

# 115
  • Пловдив
Здравейте,
Четох, четох и не намирам какво да правя, спечелих търг и продавача, не отговаря на съобщенията ми дали да изпрати пратката до Бг или до офис на фирма за доставки в Лондон.
Та сега не знам какво да правя, не съм платила, след като нямам отговор.
Какво се прави в тези случаи.
Благодаря

В тези случаи първо се пита, а после се играе на търга.Като не си платила - очаквай кейс за неплатена стока.

# 116
Малко по подробно инфо, това ми е втора покупка все пак Embarassed

# 117
А не е ли трябвало да добавиш предварително този адрес, на който искаш да получиш пратката? В такъв случай отпада необходимостта от размяна на съобщения с продавача.

# 118
За съжаление както казах, сделката ми е втора и нямам опит, но смятам да преведа парите до адрес Лондон и да видя какво ще стане.
В този случай няма аз да съм некоректна според правилата.

# 119
За съжаление както казах, сделката ми е втора и нямам опит, но смятам да преведа парите до адрес Лондон и да видя какво ще стане.
В този случай няма аз да съм некоректна според правилата.

Не разбирам  newsm78
На кой офис да преведеш пари? Ти трябва да си платиш на продавача, за какъв офис става дума?

Общи условия

Активация на акаунт