Лидл ::80::

• 115 382
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И по мои наблюдения 86/92 и 98/104 изчезват скорострелно, може би се търсят повече за ясла/градина? Поне в кварталния Лидл е така. ОСвен предния път, ама то тогава беше студено и кой ти мисли за пролетни дрешки, ама сега с тия 20 градуса вчера и всички юруш на дрехите. Споко, ще пускат пак, но наистина трябва да се ходи много рано сутрин.  Peace

# 226
По-скоро са изкупени дрешките, аз отидох в 7:15 преди работа, но 4 госпожи вече ожесточено ровеха, а си мислих, че ще съм първа.

# 227
  • Варна
Чета ви, че вече сте видяли детските неща от днес, а брошурата е свалена от сайта...  newsm78

# 228
Simple Smile Магазина, в който предимно ходя е до детска градина и ясла, а познайте какво е още в 08:00ч.
Зачетох се в опаковката на блузките - пише, че са Дълъг топ Simple Smile, ама са си големи.
Лаврак съм запланувала за довечера, дано да е хубав. Някой погледна ли го?

# 229
  • Варна
Сега говорих с Лидл. Брошурата е свалена, защото повечето неща от нея вече са изчерпани.... дано поне до мебелите успея да се вредя!  За какво  ги пускат като имат малко бройки  #Cussing out

# 230
  • Пловдив
Аз нищо не харесах в новата брошура  Rolling Eyes Най-много хлебче с маслини и в петък моцарела...

Що ми се струва,че суичърите/якета за момчета,които ще са сл. седмица,преди не бяха 19,99лв. Thinking

# 231
Simple Smile Магазина, в който предимно ходя е до детска градина и ясла, а познайте какво е още в 08:00ч.
Зачетох се в опаковката на блузките - пише, че са Дълъг топ Simple Smile, ама са си големи.
Лаврак съм запланувала за довечера, дано да е хубав. Някой погледна ли го?

Аз вчера взех от лаврака и го изпекох, беше си много хубав по мое мнение, мъжа ми все ми казва да се гледат очите да са бистри, но не бяха баш от най бистрите. Но при нас в кв. Надежда бяха останали само 2 тарелки, явно бързо са го изкупили.

# 232
  • София
Оф, аман с тези скини модели дънки и сутиени с безумно дебели подлънки.

Не знам сега как са блузките, имаме доста и не съм ходила, но имаме различни модели, има и по дългички като туника, има си и по-къси модели, имаме и от едните и от другите, това поне за момичешките.

# 233
  • София
Дънките как са им? Че аз точно скини искам, обаче никога не съм взимала от Лидъл. Размерите уголемени или умалени са?  Хвърлих око и на бяла рокля.

# 234
  • София
И аз казвам аман от тези скапани дамски дънки. Защо пак прокъсани решиха да пуснат? Купува ли някой тези дрипели?

# 235
На мен пък този път /поне на плакатите в магазини/ ми се видя, че не са скини дънките  Rolling Eyes ама може и аз да греша. Видяха ми се с широки крачоли долу... аз пък такива не харесвам.
Имам поне 4 чифта от другите, като 2 са ми еднакво сиви, но различни модели. Не ми харесва това, че много се отпускат, а нямат по-малки номера и ми стават едни широчкииии  ooooh!

# 236
  • Дъблин
Не са дълъг топ, а long-sleeved top, т.е. топ с дълги ръкави Simple Smile Но че са големи за дадения размер си е вярно.

# 237
 Embarassed пропуснала съм едната дума.

# 238
  • Дъблин
Да споделя за спалните комплекти от днес. Току-що извадих този, който купих, от сушилнята, изглежда чудесно все още Simple Smile Не се е смачкал както ми се случва с друго спално бельо, което имам. Цветовете са ярки след първото пране. Харесва ми  това, че и пликът и калъфката имат копчета. Само пликът ми се струва малко по-широк от стандартното, ще видим как ще е със завивка вътре.

# 239
  • Пловдив
Е...то бивало и да избледнеят цветовете още след първото пране  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт