Лидл ::80::

• 115 194
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Момичета
Скрит текст:
http://chugunbg.olx.bg/ Има магазин в Овча купел, тигана е на тази марка http://www.syton.com.ua/html/page9.html
Приятелката ми си взе гофриран, без покритие, има си инструкции какво се прави преди първа употреба, предполагам сте наясно...загрява се със сол и т.н. Не се мие в миялна. Тя е много доволна, аз все се каня да ида до магазина, но не съм ходила още и нямам такъв тиган. Тя търсеше точно гофриран, такъв има майка й от преди да се родим, и е много доволна. и другаде не намери.
Аз лично мислех да си взема тиган от Лидл, заради покрититето, а и ми е по-удобно. Но щом така се рони  newsm78

♥ HAPPY ♥, много благодаря!  newsm26 Нарочно го сложих в цитат да не го загубя в трафика.

Че напълних свеки и мама с "чугунени" тигани. Само да не им скимне да ме подгонят с тях  Mr. Green

# 436
Има ли бонбониери в Лидл, от които сте доволни?

Най-голямата и евтина, с различните видове бонбони вътре, ок. 4 лв. (същите бонбони, но в различни кутии ги има и в Била, и в Кауфланд), двуетажните белгийски - 250 гр. за около 6 лв. Тези са ми любимите.

Белгийските мммммм +1, има и едни Ванеса с лилава опаковка ( същите само че с друго име съм ги срещала и в Била) те също си заслужават.

# 437
+1 за белгийските бонбони - страхотни са.

# 438

Най-голямата и евтина, с различните видове бонбони вътре, ок. 4 лв. (същите бонбони, но в различни кутии ги има и в Била, и в Кауфланд), двуетажните белгийски - 250 гр. за около 6 лв. Тези са ми любимите.

Белгийските мммммм +1, има и едни Ванеса с лилава опаковка ( същите само че с друго име съм ги срещала и в Била) те също си заслужават.

И аз "идвам" да похваля бонбониерите Ванеса и Мелиса мисля, че бяха. Едната е в розово, другата е в жълто и са много хубави. Белгийските също са мммммм  Heart Eyes

# 439
Купих си детски джегингс за мен Simple Smile Страхотен е! Обаче чак днеска се сетих, че искам солна лампа и бяха свършили. Често ли  ги пускат? Дали ще ги пуснат пак скоро?

# 440
  • София
В Люлин снощи имаше около 15-на бройки лампи.

# 441
Със закъснение да се похваля,  че миналата седмица и аз успях да закупя от детските блузки и пижамки. В същност по какво се различава горнището на пижамата от блузките? Днес взех от двуцветния течен шоколад на промоция за 2,79 - у нас се харесва!

# 442
Миналата седмица купих бебешки обувки. Оказа се обаче, че едната е 19ти, другата 21 номер. Пазя бележката, но не и етикета. Дали ще мога да ги върна според вас?

# 443
Скрит текст:

И аз "идвам" да похваля бонбониерите Ванеса и Мелиса мисля, че бяха. Едната е в розово, другата е в жълто и са много хубави. Белгийските също са мммммм  Heart Eyes
Благодаря на всички Hug

# 444
Много ми харесват бонбоните с ликьор тип Бейлис. Около 2.60 лв са, 15 бонбона в кутия.
Не е някаква голяма, луксозна бонбониера от вън.

# 445
  • В една слънчева къща...
Някой знае ли тези бисквити с какво масло са?
http://promocii.bg/files/masleni-biskviti-382742-1.jpg
На етикета пише "масло", но дали е краве, дали е палмово, не казват.

Според мен, ако са с растително, задължително трябва да пише растително. Щом пише само масло, би следвало да е животинско.

# 446
В Люлин снощи имаше около 15-на бройки лампи.

Супер! Благодаря ти!  Heart Eyes Но съм от Бургас...
Дали ще ги пуснат пак след няколко месеца? Знам, че продават и на други места, но искам от там да си купя.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 15:31 от Свежина

# 447
  • София
Бонбоните морски фигурки също са много хубави, даже са ми фаворит, дори пред белгийските.  Peace

tany3dj, надявам се да е така. Купих ги, ще поразгледам и за етикети на друг език, може да са по-подробни.

# 448
  • Бургас
Аз си бях купила лампа от "Хеликон", но беше отдавна, а и имаше някакво намаление ... С две думи - цена не помня  Embarassed

# 449
  • Бургас
И ние много харесваме белгийските бонбони.
Обаче скоро се излъгах да купя някакви с вкус на четири вида плодов ликьор. Кутията изглеждаше много добре и цената не беше ниска, ако не се лъжа. Човек, който по принцип не обича твърд алкохол, може да бъде доста неприятно изненадан. Лично за мен, усещането беше, че все едно са пълни с евтина ракия, бррр.

Общи условия

Активация на акаунт