Лидл ::80::

• 115 185
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:
В Люлин снощи имаше около 15-на бройки лампи.

Супер! Но съм от Бургас...
Дали ще ги пуснат пак след няколко месеца? Знам, че продават и на други места, но искам от там да си купя.

Преди време мм си беше харесал комплект клещи или нещо такова (мъжки му работи) и в един от магазините му казаха да звънне на националния им тел, който го има на края на касовите бележки и да каже за какво става на въпрос и ако го има в някой магазин ще му ги изтеглят.
Та....(малко дълго стана) звънни ако искаш и попитай за лампата.  Peace

# 451

Дали ще ги пуснат пак след няколко месеца? Знам, че продават и на други места, но искам от там да си купя.
В петък имаше няколко лампи от двата вида в Лидл в Славейков, но дали са останали до днес нямам идея  Peace

# 452
Скрит текст:

Преди време мм си беше харесал комплект клещи или нещо такова (мъжки му работи) и в един от магазините му казаха да звънне на националния им тел, който го има на края на касовите бележки и да каже за какво става на въпрос и ако го има в някой магазин ще му ги изтеглят.
Та....(малко дълго стана) звънни ако искаш и попитай за лампата.  Peace

Благодаря!  bouquet Още утре ще звънна! Ще мина първо през един друг Лидл, от който уж не се пазарува много.

# 453
  • Пловдив
Бонбоните морски фигурки също са много хубави, даже са ми фаворит, дори пред белгийските.  Peace

Много, много вкусни са.  Heart Eyes

# 454
  • София
Аз много харесвам пияните вишни, тези, които са обвити поотделно в хартийки и са по-скъпия вариант. Едни от най-хубавите пияни вишни, които съм яла въобще.

# 455
  • Бургас
Аз много харесвам пияните вишни, тези, които са обвити поотделно в хартийки и са по-скъпия вариант. Едни от най-хубавите пияни вишни, които съм яла въобще.
Благодаря, ще ги опитам. Аз по принцип много обичам "пияни" бонбони, но тези, за които писах, определено не стават.

# 456
Някой има ли от дънките, които ще пускат от четвъртък? За тези прокъсаните питам.
Взехте ли от намалените пушени гърди? При нас имаше големи количества, повечето парчета бяха много мазни, но имаше  и какво да се избере.Взех 3 парчета-у дома много се харесаха.

# 457
Здавейте, искам да ви попитам някой днес взе ли си чугунения тиган? С какво мнение сте? Дали покритиете не е вредно?

# 458
  • sofia
Моля ако някой види някъде по магазините от момичешките пижами в зелено от миналата седмица / не в розаво защото вече имаме  / размер 104/110  да свирка  .При нас има само 116/122 ,а те са ни голями

# 459
  • Стара Загора
Още един глас за белгийските бонбони (Palace - пише на кутията отгоре)  Любими, много любими Simple Smile

И някой питаше за бисквитите с какво масло са...Не знам, но са много вкусни и ще се възползвам от намалението Simple Smile

# 460
  • В една слънчева къща...
Металните купи заслужават ли си, че нямам път към магазина за друго и да знам дали да се разкарвам...  newsm78

# 461
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
И ние много харесваме белгийските бонбони.
Обаче скоро се излъгах да купя някакви с вкус на четири вида плодов ликьор. Кутията изглеждаше много добре и цената не беше ниска, ако не се лъжа. Човек, който по принцип не обича твърд алкохол, може да бъде доста неприятно изненадан. Лично за мен, усещането беше, че все едно са пълни с евтина ракия, бррр.
На нашето семейство тези бонбони са любими  newsm76 Така че явно е въпрос на вкус  Hug

# 462
 Моля за вашите отзиви за това какао 
Скрит текст:
и бисквитите с масло
Скрит текст:
.
   bouquet

# 463
  • София
Жармен, децата  пият какаото с кеф в мляко.  Peace

# 464
Galina blanka тази е ютията. Снимката я намерих в нета, не е моя  Peace
Скрит текст:

Вкъщи всички много обичаме лидълските бонбони  Heart Eyes Купуваме обикновено тези в лилава и жълта кутия и свършват за минути  Blush

Свежина, честити джегингс!  Hug
И аз изпуснах солните лампи, а много ми се искаше да си взема. Надявам се,че пак ще ги има след време. Струва ми се, че и преди съм ги виждала.

Общи условия

Активация на акаунт