Йоркширски териер - тема 9

• 94 879
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Хайде и аз при вас Simple Smile Ще си вземем кученцето следващия уикенд, чакаме още мъничко да го захранят вече окончателно с кучешка храна (ще навърши месец и половина). Има толкова много информация за храненето, включително и тук, че изписах един тефтер с бележки и .... ами обърках се тотално !
Та молбата ми е да ми кажете една-две марки, с които да го захраня постепенно - той ще си дойде захранен с Педигрий Джуниър, но разбирам, че е леко калпава ... с какво да я смеся и после окончателно да мина на него - Акана ? Тейст оф ... - объркана съм...много !   

# 556
Хайде и аз при вас Simple Smile Ще си вземем кученцето следващия уикенд, чакаме още мъничко да го захранят вече окончателно с кучешка храна (ще навърши месец и половина). Има толкова много информация за храненето, включително и тук, че изписах един тефтер с бележки и .... ами обърках се тотално !
Та молбата ми е да ми кажете една-две марки, с които да го захраня постепенно - той ще си дойде захранен с Педигрий Джуниър, но разбирам, че е леко калпава ... с какво да я смеся и после окончателно да мина на него - Акана ? Тейст оф ... - объркана съм...много !   

Една група в facebook,която със сигурност ще ти е полезна https://www.facebook.com/groups/1484181965149435/,а относно храната Тейста,моята не я хареса пък и според мен гранулата е голяма за толкова малко куче,според мен изчакай да навърши  3-4 месеца.Акана не съм давала,мога да препоръчам есеншъл.

# 557
  • Варна

Една група в facebook,която със сигурност ще ти е полезна https://www.facebook.com/groups/1484181965149435/,а относно храната Тейста,моята не я хареса пък и според мен гранулата е голяма за толкова малко куче,според мен изчакай да навърши  3-4 месеца.Акана не съм давала,мога да препоръчам есеншъл.

Много ти благодаря ! Аз членувам в другата група "Моят Йоркширски териер", но там са основно снимки и глезотии и не ми е много полезна. Отивам да поръчам Есеншъл, все на нещо трябва да се спра. 

# 558

Много ти благодаря ! Аз членувам в другата група "Моят Йоркширски териер", но там са основно снимки и глезотии и не ми е много полезна. Отивам да поръчам Есеншъл, все на нещо трябва да се спра. 

Ако решиш да поръчаш,ето ти линк.....https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/essential-foods-26488/essenti … esetsa-3-kg-44735,аз лично във Варна не можах да открия магазин който да я предлага и си я купувах от тук.

# 559
  • София
Казвала съм го - пробвайте какво ще хареса на кучето. А пробвах какво ли не - от Роял К до разни с 40% месо, последно си хареса една полусуха, май Мак се казва.

# 560
  • Варна
Казвала съм го - пробвайте какво ще хареса на кучето. А пробвах какво ли не - от Роял К до разни с 40% месо, последно си хареса една полусуха, май Мак се казва.

Добре, де, той е толкова малък този нашия още, не е ли каквото му дам- това ще яде ? Simple Smile Хубавите марки действително не се откриват по магазините при нас и ще поръчвам онлайн, там нямам опция "по 50 грама от това и 50 от другото", реших да взема една хубава пък ... той Аполончо няма да има избор и ще хапва, де ще ходи Simple Smile
Ще ви го изтипосам тук като си го вземем !
Още веднъж- много благодаря за включванията !

# 561
  • София
Не е така! Може да откаже да яде като едното нищо. По-добре се разходи по магазините. Даже най-скъпите храни излизат 5-10 лв за половин кг. А може да си изпросиш и мостри - на мен са ми давали.
Знаеш ли колко пакета и найлонови плика съм подарила на лабрадорката на съседите, докато налучкам...
Но Педигри е най-долния клас - то даже и месо няма вътре.
После да кажем, е Роял Канин.
И нагоре...
Джосера, примерно има за малки породи, обаче при нас не се хареса.
Ако се сетя още, ще пиша.
Гледай да има пъпи и адълт за дребни породи.

# 562
Нашият похапва всичко. Като прахосмукачка е. Само чака нещо да падне на пода. Диня, краставица, варен картоф... Донесоха ми го захранен с РК стартер. Сега смених с на Адванс. Не подбира. И расте усилено. Притесняваме се да не излезе някоя каракачанка  Laughing

# 563
  • София
Моята стигна 3900 и спря най-после да расте. Опитва всичко, което аз ям. Но за храна, която да яде постоянно, е малко трудна.

# 564
Здравейте, нашата Кенди няма проблем с храненето. На 8 месеца е 2.400. Имаме проблем обаче с кучешките зъбки - още не са паднали. Доктора каза, че ще и даде месец време и ако не са паднали ще ги извади  Confused  Има ли други сблъскали се с  това?

# 565
  • София
При нас последния седя до към годинката май.

# 566
  • София
Препоръчайте ми някой добър груумър, моля.

# 567
  • Където е сърцето
Това,че ще получи пърхут от сешоара е голяма глупост.Моят Макси го взех началото на март,беше студено и април,че на моменти и май месец винаги след баня го суша да не се разболее.В началото го беше страх от сешоара а сега сам се наглася да го суша.За ноктите по-добре го води при човек който разбира и знае до къде да ги отреже.За храната да ви кажа и аз не знам какво е най-добре за него.много голяма част от марките освен че не се продават в моя град са и само в големи разфасовки от 3 кг нагоре.Моят беше захранен с Роял Канин стартер,после го минах на Джуниър и сега е на Хилс.Знам,че не е много висок клас но за сега кара с нея и ще мисля с коя да я сменя.За Есеншъл чувам добри отзиви,но този протеин 34% ме спира да я купя.Нали било добре да е под 30 % за това се възпирам.

# 568
Това,че ще получи пърхут от сешоара е голяма глупост.Моят Макси го взех началото на март,беше студено и април,че на моменти и май месец винаги след баня го суша да не се разболее.В началото го беше страх от сешоара а сега сам се наглася да го суша.За ноктите по-добре го води при човек който разбира и знае до къде да ги отреже.За храната да ви кажа и аз не знам какво е най-добре за него.много голяма част от марките освен че не се продават в моя град са и само в големи разфасовки от 3 кг нагоре.Моят беше захранен с Роял Канин стартер,после го минах на Джуниър и сега е на Хилс.Знам,че не е много висок клас но за сега кара с нея и ще мисля с коя да я сменя.За Есеншъл чувам добри отзиви,но този протеин 34% ме спира да я купя.Нали било добре да е под 30 % за това се възпирам.

Високият % протеин не е проблем ако кучето е активно!Аз давах доста дълго есеншъл,но понеже моята няма кой знае какво движение,пък и я кастрирах и ми трябваше храна с нисък % протеини и мазнини и затова минах на брит green free.

# 569
  • София
Показвам нашата храна. 65% месо, grain free.
https://zoomagazin.eu/upload/Products/4924c29dc83814055c43948a9305e477.jpeg

Общи условия

Активация на акаунт