Сполучливи имитации на маркови парфюми - 13

• 117 223
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Златни сте  Hug Ще ги "прослушам" и двата, много интересни изглеждат. Ако си спомням правилно, за Инвиктус се обсъждаше, че и някои момичета го ползват. Така че може и аз да намажа  Mr. Green

# 616
  • София
От Raphella с нови придобивки не се сдобих, но вече имаме и списък с мъжките аромати.
Ето го.  Simple Smile
Скрит текст:
R505 Angel Thierry Mugler
R509 Acqua di Gio Giorgio Armani
R509B Acqua di Gio Giorgio Armani
R514 Black Code Giorgio Armani
R516 Bvlgari Blue Blvgari
R517 Burberry Burberry
R535 Essential Lacoste
R542 Cool Water Davidoff
R550 Dior Home Christian Dior
R558 Eternity Acqua Calvin Klein
R561 Invictus Paco Rabanne
R568 Farenheit Christian Dior
R580 Hugo Hugo Boss
R585 Boss Hugo Boss
R604 Joop Joop
R605 Black XS Paco Rabanne
R606 One Million Paco Rabanne
R611 Terre d'Hermes Hermes
R613 Lacoste Red Lacoste
R615 Kenzo Kenzo
R618 212 VIP Carolina Herrera
R619 212 Sexy Man Carolina Herrera
R623 Gucci Gucci
R624 Guilty Gucci
R661 Rochas Rochas
R675 Acqua Bvlgari
R676 Tom Ford Tom Ford
R678 Twin Azzaro
R679 Blgari Bvlgari
R682 Chrome Azzaro
R685 Eros Versace
R695 212 Men Carolina Herrera
R701 Egoist Platinum Chanel
R705 Euphoria Calvin Klein
R706 Euphoria Men Intense Calvin Klein
R711 Blue de Chanel Chanel
R732 The One Man Dolce&Gabbana
R734 Only the Brave Diesel
R735 Fuel For Life Diesel
R1000 Chopard 1000 Miglia Chopard

# 617
deliberation, ако наистина търсиш нещо нестандартно за мъж, бих препоръчал един от най-често споменаваните парфюми тук - Un Jardin sur le Nil.
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-Sur-Le-Nil-18.html
Парфюмът официално се води унисекс, в случай, че има някакви притеснения в това отношение.  Grinning
Много е свеж, издръжлив (поне при мен) и идеален за топло време. Пробвай версията на Парфен, номер 889.  Wink

# 618
  • София
Nikolay87, това е твърде специфичен аромат, дори за жена.  Peace Едва ли всеки мъж би харесал от него да се носи аромат на моркови и доматени стебла. И не бих казала, че е твърде споменаван.
Според мен, когато някой моли за препоръка за някакъв аромат, би трябвало да се препоръчват по-стандартни такива.  Simple Smile

# 619
Nikolay87, това е твърде специфичен аромат, дори за жена.  Peace Едва ли всеки мъж би харесал от него да се носи аромат на моркови и доматени стебла. И не бих казала, че е твърде споменаван.
Според мен, когато някой моли за препоръка за някакъв аромат, би трябвало да се препоръчват по-стандартни такива.  Simple Smile
++++++++++++1 Hug
При мен ги няма и морковите, говоря за гарантирано оригинален парфюм. В този, който пробвах бяха "забравили" да сложат ириси, зюмбюли, лотос, манго, тамян и пр. От ръката ми се носеше умопомрачителен "аромат" единствено и само на доматени дръжки/зелении +  горчилка от грейпфрут за "разкош" ooooh!
Не мога да си представя мъж, който би искал да ухае така. Или поне в моето обкръжение няма такъв. За моя огромна радост Mr. Green

# 620
  • София
~Di~, абсолютно съгласна съм с теб.  Hug "Моркови и доматени стебла" се усещат в имитацията на Парфен, осезаемо. А относно молбата на deliberation, мога да предложа Terre d'Hermes Hermes и Bleu de Chanel.  Peace

# 621
Точно в момента разнасям нилските градини и на мен ми мирише най-вече на помело, но определено не си го преставям върху мъж.
Давам още един глас за blue de chanel и бих препоръчала и creed aventus. Имат го Рефан и Парфен.

# 622
Точно в момента разнасям нилските градини и на мен ми мирише най-вече на помело, но определено не си го представям върху мъж.
Късметлийка Laughing bouquet

magicjo Hug Hug Hug

# 623
  • Бургас
Шанела е класа...не напразно го препоръчах.Мъжлето го има/оригинала/,душа като хрътка около него. Mr. GreenИмитацията на Роксан е добра.Можеш също да видиш и мъжките аромати на Герлен,също са доста добри и изискани. Peace

# 624
  • Бургас
Аз съм "за" градините - както Нилските, така и Средиземноморските. Вярно, че имитациите на Парфен не са от най-добрите, но момичето писа, че търси нещо по-нестандартно, да е свежо и пролетно-лятно. Според мен и двата аромата попадат в тази категория, така че насоката е много добра. Вече дали ще ги хареса и дали наистина иска нещо специфично или в крайна сметка ще се спре на по-стандартен аромат, тя ще прецени. Но защо пък да не пробва? Peace Terre d'Hermes Hermes и Bleu de Chanel са много добри варианти. Първият ми е сред любимците, но пък моят любим не го харесва  Laughing Мога да добавя като предложения: L’Homme Ideal Cologne Guerlain, Aventus Creed, 212 Men Carolina Herrera, 212 Sexy Men Carolina Herrera, Dior Homme Cologne. Не са нещо нестандартно, но се вписват в останалите изисквания и на мен лично ми допадат за млад мъж.
На мен Инвиктус отдавна ми е втръснал. Той е един от най-масовите аромати, както Лейди Милиън, Животът е хубав, а сега и Олимпеята при дамските. Не че е лош, напротив, но е прекалено масов. Истината е, че ароматите на Пако Рабан често са супер нахални и натрапващи се, но почти винаги се превръщат в бестселъри.  Wink И в тази връзка, да кажа, че днес пробвах Олимпеята на Ди енд Пи, но нещо не ме впечатли  Rolling Eyes Не знам дали ми си видя по-обрана, защото не се пръска...не усетих добре солената нотка в началото, която много харесвам. А може и носът ми да не е бил наред. Ще чакам да споделите и вие.  Peace
За момичетата от Бургас да кажа, че новият магазин на Заг Зодиак вече е отворен. Днес ходих да видя какво имат. Много добре е зареден. Има всичко ново, както и доста стари неща. Няма развалени и миришещи лошо аромати, както в другия в Славейков. Установих, че любимата ми Донна на Трусарди изобщо не е толкова лоша имитация, даже си взех. Явно парфюмът, който съм пробвала няколко пъти в другия магазин, просто е бил развален. Същото важи за Мандарина-босилека на Герлен. Не че е супер добра имитацията, но е адски свежа през цялото време и не избива една гадна нотка на застояло, която имаше, когато си я купувах преди.Предполагам, че ще има и други такива. Заг наистина имат няколко нови аромата. Трябва да ги получат тези дни, може би другата седмица. Дамските са:
http://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Agua-del-Sol-32741.html и
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Le-Jardin-de-Monsieur-Li-29818.html
Мъжките, обаче ги забравих  newsm78. Единият, мисля, че беше:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Homme-Ideal-Cologne-30620.html, но имаше още един май, не мога да се сетя кой беше....

# 625
  • Бургас
KDS,Бог да те поживи за новината за Заг,ще отскоча. LaughingИнвиктус и за мен е много масов и писнал аромат/лично мнение/.Сладуркеее,познахме мило,измититирали са градините на Мосю. Laughing

# 626
  • BG-DE
KDS, благодаря за инфото  bouquet Брайт, направо ще умра от любопитство, да стискаме палци да са сполучливи   Praynig Момичета, моля ви като ги пуснат при вас пишете, че тези смотли в магазина на Заг тук онзи ден нищо не знаеха за никакви нови аромати  Grinning

# 627
Zag имаха преди година някъде имитация на Voyage d'Hermes, страхотен е! Ако все още го предлагат, би бил интересен избор на фона на сладникавите метросексуални (уж мъжки) аромати.

# 628
Много ви благодаря за предложенията, записвам си всичко  Hug Щеше ми се точно да пробвам и по-стандартни, но и по-различни аромати, ще докладвам на какво съм се спряла. Иначе имам на тестери Нилските градини, тези на Мосю Ли, както и Средиземноморските във вариант на Прфен. Може съвсем небрежно да си пръсна на китката и да го питам какво мисли  Whistling

Оооо, нямам търпение да разбера как са се справили Заг с имитацията на Мосю Ли  Crazy

# 629
Препоръчах Нилските градини, точно защото молбата беше за по-нестандартен аромат. Wink  Аз съм почитател точно на такива, а парфюмът на Hermes ми е актуалният любимец. Върху себе си усещам предимно морков (но изключително свеж, ненатрапчив), цитруси и зелени нотки, но все пак всяка кожа интерпретира ароматите по различен начин, затова е най-добре да се пробва. Wink
Парфюми, като Invictus и някои други от споменатите са много приятни за мен, но вече твърде масови, твърде предвидими като избор и затова ги избягвам.
И все пак - това си е просто мое лично мнение и не ангажирам никого с него.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт