Сполучливи имитации на маркови парфюми - 13

• 117 216
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
И аз това имах впредвид.  Peace
VeTray, забравих за Voyage d'Hermes на Заг. Напълно подкрепям, също е много добро предложение. Мисля, че Заг го имат още /май го мернах вчера в магазина/.
И още нещо, за което не се сетих, а ми е много любимо: Narciso Rodriguez for Him - прекрасен по-нестандартен аромат. Пробвала съм го от Рефан, не знам дали някой друг го предлага. Не им е съвършена имитацията, но пак е хубава. Моят мъж, обаче, не го харесва  Rolling Eyes Но аз си го препоръчвам за проба.   Laughing

# 631
  • София
deliberation, ако не са станали много препоръчаните за проба парфюми, пробвай и тези - Jasmine Musk Tom Ford, Miracle Homme Lancome, Egoiste Platinum Chanel и Sauvage Christian DiorPeace

# 632
Здравейте момичета. От години ви чета, но ето , че се оказах сред вас. Обожавам аромати. Ползвам оригинални и имитации. Сега искам да си купя нещо трайно на Рефан. Последно съм имала 122, защото една колежка го разнасяше навсякъде по коридорите на работа. Бях убедена, че е оригиналния Бърбъри уикенд, но се оказа Рефан. Веднага си го взех, наистина безумна трайност. Не знам дали се доближава до оригинала. Другия, който съм носила с кеф е Армани код и дамския и мъжкия. С  мъжкия получавах доста комплименти. Сега просто не знам кой да си купя. Четох отзивите ви за Олимпеа и Манифесто. Бихте ли споделили някой наистина траен и доближаващ се до оригинала. Благодаря ви!

# 633
Моето предложение за мъжки парфюм е 409 на Рефан – EROS VERSACE.
Става даже и без капки.

# 634
Здравейте момичета. От години ви чета, но ето , че се оказах сред вас. Обожавам аромати. Ползвам оригинални и имитации. Сега искам да си купя нещо трайно на Рефан. Последно съм имала 122, защото една колежка го разнасяше навсякъде по коридорите на работа. Бях убедена, че е оригиналния Бърбъри уикенд, но се оказа Рефан. Веднага си го взех, наистина безумна трайност. Не знам дали се доближава до оригинала. Другия, който съм носила с кеф е Армани код и дамския и мъжкия. С  мъжкия получавах доста комплименти. Сега просто не знам кой да си купя. Четох отзивите ви за Олимпеа и Манифесто. Бихте ли споделили някой наистина траен и доближаващ се до оригинала. Благодаря ви!

Аз те съветвам да пробваш Ecape- Calvin Klein- 133 от Рефан. За мен това е един от най-най-трайните им парфюми.

# 635
Escape съм го ползвала мноооого отдавна. И бях си го пълнила, но явно беше престоял и миришеше на мухъл. Наистина ще го пробвам. Сега знам, че са подобрени! Благодаря!

# 636
  • Бургас
Димитрина,пробвай Манифесто във версията на Роксан,ще останеш доволна.Близостта с  истинския е огромна,трайността трепач.Другото ми предложение е на Кавали-Парадизо от Рефан,аз ти гарантирам за близост. Peace

# 637
  • София
Димитрина, пробвай Bright Crystal Vesrsace, Aquawoman Rochas, L'Imperatrice D&cG, Manisfesto YSL и  Dahlia Divin Givenchy.  Peace

# 638
  • Бургас
Както и Декаденс на Баргело,оригинала е прeкрасенhttp://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Decadence-31226.htmlВиж и Среднощната роза на Ланком в имитация на Баргело или Парфен.И двете са много добри,лично аз предпочитам първата обаче.

# 639
  • София
Димитрина, искаш да ти предложим сполучливи имитации само на Рефан или може и на другите фирми? Това, което ти предложих е на Рефан, но виждам, че Bright Crystal започва успешно да те "зарибява" и с имитации на други фирми.  Laughing Wink

# 640
Благодаря ви момичета. Ще пробвам вашите предложения и ще пиша. По принцип във Варна знам само магазини на Рефан и къде продават Роксан. Другите фирми, които споменавате не знам къде се намират магазините. Manifesto вече съм решила да е на Роксан. Другите ще ги подуша във Рефан! Grinning

# 641
magicjo, благодаря ти, добавям и тези към списъка  bouquet
Димитрина Петрова, щанд на Баргело има в Кауфланд до Мол Варна, а магазин на Заг Зодиак до Колхозния пазар  Peace

# 642
magicjo, благодаря ти, добавям и тези към списъка  bouquet
Димитрина Петрова, щанд на Баргело има в Кауфланд до Мол Варна, а магазин на Заг Зодиак до Колхозния пазар  Peace

Благодаря ти мнооого. Тъкмо се бях поспряла с парфюмите и започвам пак. Когато имам възможност ще посетя и тези магазини.

# 643
А за мъжки парфюм препоръчвам Armani Code на Refan. Удивителна прилика и трайност. Чак и аз го подносих.... И на мъж стои страхотно! Естествено това е мое мнение

# 644
Димитрина,пробвай Манифесто във версията на Роксан,ще останеш доволна.Близостта с  истинския е огромна,трайността трепач.Другото ми предложение е на Кавали-Парадизо от Рефан,аз ти гарантирам за близост. Peace
За близост нищо не мога да кажа, защото не познавам оригинала, но за трайност потвърждавам. Пръскам се сутринта и следобяд като отида в банката момичетата винаги ми правят комплимент, че съм с хубавия парфюм.

А за мъжки парфюм препоръчвам Armani Code на Refan. Удивителна прилика и трайност. Чак и аз го подносих.... И на мъж стои страхотно! Естествено това е мое мнение
Страхотен е! Редовно зареждам на половинката, един от любимите мъжки аромати, наистина траен.

Днес разносвам Олимпеата на Рефан, не е толкова топло днес и се търпи.  Grinning

Бърбъри Уикенд имам на Роксан, но искам на Рефан тогава, щом така го хвалите.  ooooh! Heart Eyes Blush

Общи условия

Активация на акаунт