Сполучливи имитации на маркови парфюми - 13

• 117 217
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
АНЧ, наистина Бърбъри Уикенд на Рефан е много траен, шлейфов и плътен. Незнам колко се доближава до оригинала, но една продавачка ми го беше предлагала, като много успешен. Тогава не си го купих, но като го усетих на колежката, се влюбих. Водят го делови, но според мен е много сексуален.

# 646
  • Бургас
За мен няма нищо общо нито с "делови", нито със "сексуален", а просто с уикенд на открито извън града през ранна пролет.  Peace

# 647
  • София
За мен няма нищо общо нито с "делови", нито със "сексуален" ...... Peace
Споделям мнението на KDSPeace

# 648
За мен няма нищо общо нито с "делови", нито със "сексуален", а просто с уикенд на открито извън града през ранна пролет.  Peace

Това за "сексуален" е мнение на приятеля ми. На мен ми беше странно това негово определение, но е въпрос на възприятие. Peace И в последствие и аз така го възприех! Laughing

# 649
  • Бургас
Да, така е, разбира се. Всички сме различни.  Peace

# 650
Димитрина, препоръчвам ти Олимпеа (Рабан) на Парфен и Среднощната роза (Ланком) на Баргело!

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 17:19 от bubanka

# 651
Димитрина, препоръчвам ти Олимпеа (Рабан) на Парфен и Среднощната роза (Ланком) на Баргело!

Благодаря! Hug

# 652
  • Karlovo
Изкусителки сте вие ,тъкмо се бях кротнала да взимам за момента парфюми и ми припомнихте за Манифесто на Роксан.Резултата - утре ще ми го доставят в офис на Спийди ,понеже тук не съм виждала да продават парфюми на Роксан. Аз тези дни си разнасям този - http://www.fragrantica.com/perfume/Tesori-d-Oriente/Fiore-del-Dragone-7561.html  ,много траен се оказа .
 Според вас каква е разликата между Роксан и Рефан за имитацията на Манифесто ?

# 653
  • Пловдив
Вчера купих на мъжа си Voyage Hermes на Заг Зодиак. Уникален парфюм - сменя излъчването си често - сякаш се е напръскал със съвсем нов аромат на всеки 30 мин, много траен, много свеж и различен. Благодаря за това, че го споменахте в темата - дори не бях забелязала че го предлагат  bouquet
В интерес на истината тръгнах с идеята да видя как Заг са се справили със Terre d'Hermes, но не останах очарована - може би защото по-добре познавам оригинала. Най-добрата имитация на Terre според мен е на Сан Сиро. И скоро ще стигна и до техния магазин, защото  цитирам: "абеее... и този е як ама вземи ми и от стария да си имам "  Laughing - в превод мъжо си е влюбен в Terre-то и това си е...  Grinning

# 654
  • Бургас
Дриймс,на Роксан повече се доближава до оригинала,според мен поне.Рефанският е по-дълечен.Когато сравнявах истинския имаше разлика естествено само във връхните нотки,след това се разви идентично с този на Роксан. Crazy

# 655
Аз съм в шок ! Embarassed
Наистина ли има  такива фирми ,които правят такива имитации newsm78
В нашия град видях  на фирмата Лорис  и има  Рефан .. Аз съм наистина изненадана и
е ходя да видя какво предлагат .
Искам да видя два -три  парфюма и  ще кажа отзива .

# 656
Да се похваля,момичета най-после и в нашия град Баргело и Рафаела.Предложете ми  нещо като за този сезон,не знам какво да искам,нещо което си заслужава.Благодаря! bouquet

# 657
Бкагодаря момичета. Благодарение на вас гордо разнасям  Manifesto. Засега ми харесва. Ще видим как ще се държи при мен .Много е важно да ми допадне и остатъчния аромат. Ще изпробвам всичките ви предложения.

# 658
Да се похваля,момичета най-после и в нашия град Баргело и Рафаела.Предложете ми  нещо като за този сезон,не знам какво да искам,нещо което си заслужава.Благодаря! bouquet
При нас вече няма Баргело, явно не потръгна.  Tired
И защото сте подстрекателки, имам вече Рефан Бърбъри- Уикенд.  Heart Eyes

# 659
  • BG-DE
Днес минах пак покрай Заг да питам за новите аромати но девойката продължава да твърди, че не очаква нищо ново  newsm78 за да не съм съвсем капо реших да помириша техният Миднайт пойзън, оригиналът някога ми беше много, много любим, и останах приятно изненадана. Има леко разминаване в началните нотки но впоследствие върху моята кожа се разви и седи по абсолютно идентичен начин като първообраза  Grinning сега го тествам на трайност, макар че и да не е много траен мисля да си взема една 30-ка за моментите на бягство в спомените  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт