Сполучливи имитации на маркови парфюми - 13

• 117 199
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Димитрина Петрова,  Gold touch също имат Max marra и ако не се бъркам по- напред в темата имаше добри коментари.
В този ред на мисли, днес си ровех из интернет и установих, че сайта на Gold Touch вече работи.

# 676
Димитрина Петрова,  Gold touch също имат Max marra и ако не се бъркам по- напред в темата имаше добри коментари.
В този ред на мисли, днес си ровех из интернет и установих, че сайта на Gold Touch вече работи.

Благодаря, ще погледна bouquet

# 677
  • Бургас
Пробвала съм Max mara на Голд Тъч, Парфен и Заг - и трите са хубави и почти нямат разлики.
Menerva, и аз днес тествах Midnight Poison на Заг и реагирах също като теб  Laughing Никак не е лош, по-сладък е от оригинала, но като цяло ми хареса.
Въпросния Aqua Allegoria Mandarin Basilic Guerlain си го взех преди няколко дни. Имах го и миналата година, но както ви разхазах онзи ден, ароматът беше различен. Има разлики с оригинала, но ароматът е много специфичен и супер свеж. Според мен спокойно може да се носи през лятото и си заслужава. Трайността е добра като за цитрусов аромат /и да не забравяме, че Алегориите не се славят с голяма трайност в оригинал/.
magicjo, като ходиш до Заг, пробвай и Донна Карън Донна Карън /може би го познаваш/. Не помня добре оригинала, но също е интересен аромат заради доматените дръжки и многото цитруси. Миналата година имах версията на Ди енд Пи, но имаше нещо мазнеещо и тежко, което в тази на Заг отсъства.  Peace
На мен Градините на мосю Ли от Парфен не ми хареса, след като го поносих, както и Розата на Фенди. А за Флоработаника не съм съгласна, че е чиста роза. Вярно, че е преобладаваща, но има и много карамфил /такъв като цвете, зелен/, а и мента. Специфичен аромат, не е за всеки, но е много хубав. Имитацията на Парфен е прилична, като изключим началото.  Peace

# 678
Пръснах си Рефанското бърбъри уикенд и ми харесва много повече от роксанското. Много по-меко е като аромат копието на рефан, това на роксан е по-остро и по-натрапчиво. Поне такива са моите възприятия. Усещам как ще се пръскам само с него близките дни. Благодаря за споделеното за този парфюм!
Макс Мара и аз да кажа пак,че я пръскам с кеф.

# 679
  • София
KDS, много ти благодаря за подробната информация.  Hug bouquet
Задължително ще пробвам и Донна Карън.  Peace

# 680
Искам да споделя, че Армани код на Рефан е по-траен ипо-шлейфов от оригинала. Аега подуших една мацка с оригинал и стоеше много слабо и близо до нея. Душила съм много, които ползват на Рефан и е самата прелест. Толкова го харесвам този парфюм, но няма да си купя оригинал, рефанчето е добре
Радвам се, че Бърбъри Уикенд ви харесааа Peace

# 681
  • Варна
Заг имат изимитиран Екстаза на Нина Ричи и е доста добър за всички,които го харесват.

Тази имитация е изключително трайна и силна. Не знам дали има прилика с оригинала, но версията на Заг много ми допада.

Взех си Midnight Rose на Баргело, но нещо не съм впечатлена. Ще изчакам да размисля още малко и да видя дали ще си променя мнението.  Thinking Имитацията им на Marc Jacobs Daisy ми се стори доста слабичка. Хареса ми обаче Модерната Муза, но още повече като че ли Aqua Digio (N100). Кое е по-добре всъщност Aqua Digio или Aqua DiGioia (101) на Баргело?

От всички имитации (не са много, да уточня), които имам, в момента най-ми допадат Un Jardin sur le Toit, Ange ou Demon Le Secret, L'Extase на Zag и Just Cavalli на Refan (тази последната нещо много взе да ми сладнее обаче).

# 682
Днес тествах Le Jardin de Monsieur Li Hermes от Родригес.
Имам оригинала и смея да твърдя, че 99% няма разлика между оригинал и имитация. Пръснаха ми на ръката, ароматът се държи вече няколко часа и с нищо не подсказва, че е имитация, свеж, чист аромат. Сравнявам с оригинала на другата ръка, не откривам разлика. Не знам, дали цените им са високи в сравнение с другите имитации, но определено този си струва.
Тествах още Grey Vetiver Tom Ford, който също е много добре направен. Стори ми се по-слаб от оригинала като интензивност, но може и да греша заради многото неща, които пробвах.
Но мъжкият Aventus Creed просто ми отвя главата. Невероятен! Толкова да го харесах, че по пътя към къщи си душих блотерчето. Половинката намаза една петдесетица. Laughing

# 683
  • Бургас
Да,ако тези Родригес са Парфен,то мнението ти Емиа се припокрива с моето относно градините на Ли.Незная как са като се разносят,но от блотер са идентични,имам проба от истинския. PeaceОтносно Флоработаника при мен избиха само рози нямаше нито мента,нито карамфил,нито дявол, LaughingОтписвам го,не ми харесва.

# 684
Парфен какви цени държат? Нямам наблизо техен магазин. По-евтини ли са?

# 685
  • Варна
В нашия град няма магазин на Парфен, а от сайта може да се поръчват само 75 мл на цена 32 лв. По-малки разфасовки няма.

# 686
  • Бургас
В Бургас 30мл от Парфен е 10лв,момичето ми каза вчера,че всеки магазин бил на различен собственик.Вече са в нови шишенца,дават ги и в опаковка/черна на цвят/

# 687
На Родригес 30 мл май бяха 18 лева, не запомних добре, 50 мл -23 лева. Ще проверя, къде имат магазин Парфимои ще видя техните цени.
Авентусът го взех с чиста съвест за мъжа ми. За оригинала на Крийд няма да дам 300-400 лева, няма как да стане. Напръска се и излезе, а в стаята ухаеше страхотно.
Момичето от парфюми Родригес каза, че имали магазин от 1 година в мол Парадайс. Интересно, дали зареждат от едно място? Дадоха ми 6 мостри, само с номера, сега се чудя, къде да ги проверя, кое какво е.

# 688
  • София
Ако Родригес са Парфен, наистина Aventus Creed е много сполучлив. Аз все още не съм ходила да проверя дали имат нещо общо двете фирми, но ще го направя при първа възможност.  Peace Цените на Парфен бяха 10 лв. 30 мл, 14 лв. 50 мл и 22 лв. 100 мл.
Не знам allforone дали не би могла да помогне с номерата на парфюмите на Родригес.  newsm78
Магазините на Парфен, които знам са в подлеза на НДК /изхода на Метрото към НДК/ и на Руски паметник /спирката на тролеите, срещу входа на МВР болница/. Има още един на Шишман и друг до метространция К. Величков.
Ето какво намерих като адреси:
София, ул. "Цар Иван Шишман" 7
София, бул. "Михаил Д. Скобелев" 56
София, Метростанция НДК
София, Метростанция "Константин Величков"
София, ул. "Георги Бенковски" 27Б

# 689
Много благодаря за инфото, magicjo !
Не ми се рискува от сайта да поръчвам, ще се поразходя да намеря магазин на Парфен.
Не търся нищо конкретно, пълна съм с парфюми както повечето тук. Повечето са оригинали. Не мога да ги изразходвам за цял един живот.  Embarassed  Обаче тръпката е голяма. А днес, след като открих абсолютно идентичен на Градините на мосю Ли, се питам, в кои случаи си струва да се изръсиш за оригинал и в кои не.  Rolling Eyes Няма лъжа и измама,  ароматат ми стои на ръката от обяд, няма грам разлика с оригиналния, за който съм дала тлъста сума.
Докато се чудех на Сивия ветивер, този Авентус просто ме разби. Не познавам оригинала, честно казано, в чужбина съм душила някои неща на Крийд, но този не е сред тях. Но да ви кажа, и не държа да познавам оригинала, копието е върхът. Joy На мъжа ми ризата ухае в цялата стая.
На Крид има и някакви пролетни цветя - дамски, видя ми се доста слабичък, момичето каза обаче, че бил траен. Някой има ли впечатления?
Докато висях на щанда, дойде момиче, което си напълни Олимпеята, била е тествала предния ден и била по трайност всичко останало. Аз лично не съм и фен.

Общи условия

Активация на акаунт