Сполучливи имитации на маркови парфюми - 13

• 115 620
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Взимам си думите назад относно Парфен,полежаха мострите известно време и снощи след като писах пак им дадох шанс пръснах си на ръката Roses elixir и Versence вече е сутрин ръкава на пижамата още мирише а китката макар и слабо също, така че на тях май им трябва време като на виното да отлежат Simple Smile

# 76
здравейте, следя ви напоследък и аз имам страст към парфюми, но до сега винаги съм взимала оригинали, не съм знаела че има имитации  ooooh! искам да ви помоля, да ме въведете малко, например тези марки който ползвате от къде ги купувате, да ми препоръчате магазин в района на красно село например, прочетох че има и в Лили, ще помоля и от там  да ми препоръчате като трайност от кои сте доволни. извинявам се за глупавите въпроси  Embarassed   bouquet
На първата страница от темата има "Сполучливи имитации" - отваряш "скрит текст" табчето и ще видиш обобщеното мнение кои имитации според нас са най - добри.  Wink
Рефан пазарувам от Лъвов мост /спирката на трамвая в посока Халите/. Наливни са. С капки.
Има и на Тунджа 18. Също наливни.
Зак Зодиак пазарувам от Княз Борис /ще намериш адреса точния от нета/ - и там са наливни, но нямат капки, капките им са сложени предварително.
Парфен са на Руски паметник - на спирката на тролеите в посока Стамболийски. Нямат капки. Наливни са.
В дрогерии Лили не знам какво ще намериш всъщност.... newsm78
В магазин ЕЛИТИС на втория етаж в Халите има от имитациите на Камко 125 мл., както и много други, но не и гореизброените. Там всички са капсуловани.
 Peace

# 77
  • Стара Загора
В тази тема не съм се разписала, но за да не е гол записа ми Laughing, влизам да кажа за Кобрата (тази, която имитира Отровата на Диор). Вчера я видях в магазин за 1 лв за 10 лв. За справка - в Лили струва 15 и нещо. Laughing

# 78
Някой знае ли защо ми изчезна коментара, в който бях дала линк към единствения сайт, който продава он-лайн наливните имитационни парфюми "Гардени"? newsm78
Това нещо против правилата на форума ли е?! Sick

# 79
След като сайтът е филтриран, т. е. адресът му не се изписва директно във форума, то да - против правилата е.

# 80
След като сайтът е филтриран, т. е. адресът му не се изписва директно във форума, то да - против правилата е.
Не мога да разбера кое точно е против правилата? Как да посоча на съфорумците тук от къде могат да си купят наливните парфюми Гардени без да дам линк?!

# 81
Не можете. Някой някога е прекалил изключително много с линкването и промотирането на конкретен сайт, за това този сайт става недостъпен от бг-мамма.

# 82
Разбирам. Благодаря за пояснението.
 Peace

# 83
  • Добрич
Днес посетих магазин на рефан, останах изненадана колко много продукти предлагат, а обслужването беше супер- отзивчиви и любезни момичета. От години знам за марката, без никога да съм се интерисувала какво предлагат. Та взех си един 50 мл 156 номер- d&g poor femme, но ми се струва нетраен-час, два и не го усещам вече. Не знам оригинала как е в това отношение.
Взез и подаръци за осми март за госпожите от детската градина от останалите им продукти.
Приятно ме изненадоха, че приозвеждат всичко в България.

# 84
solar_fields благодаря ти, мернах в един магазин би ес, но като гледам не сте им фенове много  newsm78

# 85
  • Бургас
Момичета, забравих да ви кажа, че Баргело също са пуснали Олимпеа на Пако Рабан. Много е хубава, почти няма разлика с версията на Рефан, освен това, че след първите 20-30 мин. става по-мека от рефанската и може би с това се доближава повече до оригинала, но не съм съвсем сигурна, скоро не съм го тествала. Трайността е като при Рефан с двойни капки.  Peace

# 86
  • София
Здравейте! Искам да ви попитам къде в София мога да намеря парфюмите на Айфел? Разбрах, че ги имало в търговския център в Овча купел, но искам и някаква друга алтернатива  Thinking

# 87
  • Karlovo
Да знаете дали има имитация на този парфюм - Hypnotic Poison Eau Sensuelle ?

# 88
  • Бургас
Няма, мисля, че във Фрагрантика спрягаха червеното Трезори, което ти имаш, за негово копие. Оригиналът е много, много хубав.  Heart Eyes

# 89
  • Стара Загора
Няма, мисля, че във Фрагрантика спрягаха червеното Трезори, което ти имаш, за негово копие. Оригиналът е много, много хубав.  Heart Eyes

Хипнотичната отрова за мен е по-секси и привличаща от Дракона на Тезори. Mr. Green И на по-луксозно и скъпо ми ухае. Не съм ги тествала паралелно, но не са 1:1 сякаш. newsm78
И Сеншуъл и Оригиналната харесвам много, но още не съм стигнала до тях да ги придобия. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт