Сполучливи имитации на маркови парфюми - 13

• 115 594
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Пробвах Spring Flower на Parfen. За мен е свеж плодово-цветен аромат, с преобладаващ аромат на ябълка и жасмин. Мисля, че seawind спомена, че има оригиналът и би могла да каже дали се доближава. Дано не бъркам.
Aventus Creed тествах преди доста време в оригинал и, доколкото го помня, имитацията не е лоша.  Peace
Вече нямам скрупули, че ползвам и имитации. Поне в моето всекидневие няма парфюмни курифеи, които да познаят с какво съм се напръскала. Колежките ми се изненадват, че мога да разпозная с какъв парфюм са. Но няма с какво и да ме изненадат - Poison Dior, Sahara Noir, I Lole Love Moschino, Boss Woman, s.Oliver Woman и .... La Vie Est Belle.  Laughing Цяла година носят един и същ парфюм или най-много два.  33uu Ама аз си знам, че проблемът си е в мен. Crazy

# 691
Аааа не, изобщо не става дума за скрупули, а за предубеждения, че едното е трайно и с по-качествени материали, а другото не.  Hug Но май всичко е относително. Себестойността на оригиналите в много случаи не оправдава високата им цена. В други - оригиналът няма равен, каквито и имитации да правят. Трябва индивидуален подход -проба-грешка. На Инсоленс например никога не бих посегнала към имитация, защото знам, че такава още не е измислена.
Има, разбира се, и лоши имитации. Но има и такива, които не различаваш от оригинала и тогава е въпрос на снобария да се запиташ 200 лева ли да дадеш или 20. Или на пари, които всъщност можеш да вложиш в нещо по-полезно. Wink

# 692
  • Бургас
*Emia*, ако Родригес са Парфен, което е много вероятно, номерата на различните парфюми най-вероятно съвпадат. Отвори списъка на Парфен от първа страница и сравни мострите, които имаш с него. Ако случиш на познати аромати, ще можеш да прецениш.  Peace

# 693
*Emia*, ако Родригес са Парфен, което е много вероятно, номерата на различните парфюми най-вероятно съвпадат. Отвори списъка на Парфен от първа страница и сравни мострите, които имаш с него. Ако случиш на познати аромати, ще можеш да прецениш.  Peace
Благодаря ти! bouquet

# 694
Цяла година носят един и същ парфюм или най-много два.  33uu Ама аз си знам, че проблемът си е в мен. Crazy
Не, не е в теб. И аз не мога да повярвам, че...какво говориш за "цяла година", аз познавам хора, които ЦЯЛ ЖИВОТ носят един и същи парфюм... Shocked
Аааа не, изобщо не става дума за скрупули, а за предубеждения, че едното е трайно и с по-качествени материали, а другото не.  Hug Но май всичко е относително. Себестойността на оригиналите в много случаи не оправдава високата им цена. В други - оригиналът няма равен, каквито и имитации да правят. Трябва индивидуален подход -проба-грешка. ...
...Има, разбира се, и лоши имитации. Но има и такива, които не различаваш от оригинала и тогава е въпрос на снобария да се запиташ 200 лева ли да дадеш или 20. Или на пари, които всъщност можеш да вложиш в нещо по-полезно. Wink
Не бих могла да го кажа по - издържано!
 bouquet

# 695
  • BG-DE
Мили дами, бихте ли ме насочили към добра имитация на този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Ange-ou-Demon-701.html , много се извинявам, защото съм сигурна, че е коментиран но не можах нищо да намеря  Embarassed

# 696
Ползвам няколко парфюma Vanitas- na Versche ,Chanel -Chance (zelenia) ,Boss(rozov ) И има един на Люи  Loewe esencia femme-Koйто не успявам никъде да намеря !
Та мисълта ми е ако някой знае точните попадения на някой от тези  ,ще съм благодарна  Praynig
Имам все още оригиналните от тях ,но са на привършване и ми стана интересно дали наистина си заслужава:)  Rolling Eyes

# 697
  • Бургас
Сладко,виж Ангел и Демон на Рефан мисля,че е доста добра пък и трайна. Hug

# 698
  • BG-DE
Благодаря, мило  bouquet питането ми беше за една приятелка, ще и кажа да тества рефанския, а иначе този парфюм, не знам защо,на мен винаги ми създава някакви мрачни асоциации  Sad

P.S. Какво стана, разноси ли вече Цветната бомба  Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 10:23 от Menerva

# 699
  • Бургас
Ей сега излизам и ще се напръскам с Бомбата,довечера ще пиша за трайност. HugСнощи си пръснах само китката на сутринта още лекооо ухаеше мисля,че ще е доста траен. CrazyИ пак да кажа,че аз не виждам общо с Ла Ви,толкова много и по-добре. Heart Eyes

# 700
  • Бургас
Е, как да няма общо Бомбата с Живота е хубав?  Wink За мен са наполовина идентични. Flowerbomb също е много сладък, но е по-цветен и по-свеж, нали има и зелен чай в него, докато La Vie Est Belle е по-накъртващо сладък и плътен. Като цяло обаче имат мноооого общо. Да не говорим, че двама известни парфюмеристи участват в създаването и на двата аромата. За мен и двата парфюма са изключително добри, но скоро няма да ги нося, просто ми е втръснало да ги усещам на всяка крачка. Може би след няколко години като им мине модата. Peace
За версията на Заг ли става въпрос? Аз си взех малко шишенце, когато излезе. Добра е трайността и имитацията ми харесва, заслужава си.  Simple Smile
Като стана въпрос за Заг, да ви кажа, че преди няколко дни тествах в новия магазин и See by Chloe, от който също бях отвратена преди. Ами, нищо общо нямаше с онова, което бях мирисала. Ароматът си е добре, определено прилича на оригинала и е почти същия като този на Парфен, който имам. Кой от двата е по-добра имитация, не мога да кажа, скоро не съм пробвала оригинала.  Peace

# 701
Здравейте ,дами  Simple Smile Може ли някой да ми сподели впечатление tom ford noir pour femme на заг зодиак. Дали е достатъчно добър за да си го взема. Hug Мерси

# 702
  • Бургас
Да, достатъчно добър е, а и друг не го предлага.

# 703
Здравейте ,дами  Simple Smile Може ли някой да ми сподели впечатление tom ford noir pour femme на заг зодиак. Дали е достатъчно добър за да си го взема. Hug Мерси
Траен е, не зная до колко отговаря на оригинала, но на мен ми идва доста тежичък

# 704
Траен е, не зная до колко отговаря на оригинала, но на мен ми идва доста тежичък

При мен е доста траен, по няколко дни го усещам по дрехи, че понякога и след пране. Заивиси колко щедра съм била   Blush

Общи условия

Активация на акаунт