Tatlı İntikam * Сладко отмъщение

• 63 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Яко в Матрицата...
Мерхаба Party

Нежи Hug Heart Eyes, ти не спиш ли, джанъм? По кое време си писала Shocked

Скрит текст:
Нямам големи очаквания за "Сладко отмъщение". Последните ми такива не се оправдаха и заради това вече гледам да тръгвам с малката кошница. Аз се шегувам за връзката на рейтинга с излизането на Из (Лейля) от АШК-а, но точно с това излизане бяха свързани очакванията ми. Хората разбираемо се дразнеха на Из, все пак повечето гледат сериала заради Дефне и Йомер, а мотаенето на Из между тях ги дразнеше. Но нещата не се оправиха. Ама ще си го догледам сериала, каквото такова... Peace

ПП Айде и една по-свежа снимка Joy Joy

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 12:45 от Reni - BG

# 76
Ренка Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Как да заспя като тръгнах да търся една песен от Статуса с превод ooooh!  И времето литна Whistling Поне успях да я открия Party Че и в темата за красавците се разписах Flutter и то стана никое време Crazy
Аз пък спирам да гледам "Любов под наем" Crossing Arms  А за "Сладко отмъщение" се надявам да е само един сезон от двайсетина серии Praynig  Иначе и той ще се окепази ooooh!

Хайде да сготвим Laughing

# 77
Здравейте  Hug
я, че готино трейлърче  Crazy Crazy Crazy дано обаче да е такъв и сериала, че ...  Joy Joy

най-краткия път до сърцето на един мъж е през стомаха му  Joy Joy Joy знае Пелин, знаееее  Joy Joy Joy

Оригиналите на снимките от фотосесията на Лейля  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 19:06 от Ани (Aniska)

# 78
  • ... да усещаш мириса на море ...
А-ха-а, заради "снахата" сте тука, нали?  Laughing Hug

# 79
Не знам кой е тук от "женска страна" ( освен Ренка Hug ) , ама да си кажа, че аз пък съм от страна на мъжа Laughing Peace
И Лейля харесвам, но Фуркан ми е слабост Heart Eyes

Я да си изтипосам еркека  Mr. Green

Никъде не откривам инфо за дата на стартиране Crossing Arms  Дано не го забавят много ooooh!

# 80
А-ха-а, заради "снахата" сте тука, нали?  Laughing Hug
Тара  Hug ама много се радвам да те видя. Беше се позагубила.  Rolling Eyes
как позна?  hahaha hahaha hahaha hahaha Ще ударим едно рамо на снаАта  Heart Eyes сладурка е тя. И партньора и е готин. Остава сериала да е забавен  Hug Hug Hug

# 81
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз от страната на момата. Joy

Момчето не го знам още, ма може да го харесам и него.

# 82
И аз да се курдисам от към мъжката страна съм!Много си го харча Фурканчо.Това всъщност ще ми е 3 сериал с него,но е сладур голям..

# 83
И аз да се курдисам от към мъжката страна съм!Много си го харча Фурканчо.Това всъщност ще ми е 3 сериал с него,но е сладур голям..
Малко сме! newsm18  Силни сме! newsm18

Намерих песента от трея Party  Знаех си аз, че ще я открия, ама що трябваше толкова късно Mr. Green

Хади едно поздравче  dancing

Güliz Аyla - "Ben deli fişeğim"

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 13:38 от неЖност

# 84
И на мен ми сложете столче от страната на младежа  Mr. Green

# 85
Ани  Hug

Известно време нямах възможност за форума и затова сега наваксвам с темите където има по-малко стр. за четене. Надявам се да наваксам и скоро да се върна ...  Hug

неЖност, мерси за песничката, много са забавни  bouquet

# 86
 Hug Hug Hug Добро утро  Hug

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 12:40 от Ани (Aniska)

# 87
Hug Hug Hug Добро утро  Hug
Скрит текст:

Скрит текст:

smile3544 smile3544 smile3544

Чок якъшъклъ Фуркан Crazy  Чоок Heart Eyes  Може и да готви - направо ми покри всички изисквания Mr. Green

# 88

Биват, биват  Peace много добре изглеждат и Лейля и Фуркан  Peace Дано и филмчето им бива като тях.  Crazy Пожелавам им един сезон, усмивки, забава, романтика и смях!  Hug
Чудесни снимки си наредила, Ани, благодаря!  Hug bouquet

# 89
Oще познати актьори, включени в каста:

Бюлент Сейран (Bülent Seyran) ... Неджип (Necip)

Керем Атабейоулу (Kerem Atabeyoğlu) ... Ръза (Rıza)

Айшенил Шамлъоулу (Ayşenil Şamlıoğlu) ... Мелиха (Meliha)

пп Не знам доколко сте следили подготовката на сериала, но първоначално за мъжката роля бяха обявили Серкан Чайоулу. След избора на Лейля, се появи името на Фуркан и явно са предпочли него ...

Общи условия

Активация на акаунт