Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 132 724
  • 767
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Идеи как да изпера петно от лютеница?
С този препарат почти няма разлика.
Скрит текст:

За бели тъкани ползвам това, изважда всякакви петна.
http://starcomputers-bg.com/product_info.php?cPath=77_91&products_id=763

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 14:15 от Мама на...?

# 32
  • в сърцата на децата <3
Скрит текст:

Да бели тъкани ползвам това, изважда всякакви петна.
http://starcomputers-bg.com/product_info.php?cPath=77_91&products_id=763
Изи тайфун за петна - пръскаш, оставяш да престои няколко часа, пръскаш пак и переш. До сега не е имало петно, което да не е излязло с този препарат.

# 33
Здравейте,момичета,имате ли идеи с какво да почиствам копчетата на готварската печка?Обезмаслителят и вълшебната гъба например са чудни,но заради тях скоро ще остана без цифри и знаци отстрани и не са вариант Sad
Пробвай с мокра кърпа, примерно на ДМ или Лидл или други, но не всички стават.
И по-леко търкане.

# 34
Това ли е Тайфун за петна? Crazy Кой "гений" е измислил името
http://www.beko-troyan.com/perilni-tayfun.html

# 35
  • в сърцата на децата <3
Това ли е Тайфун за петна? Crazy Кой "гений" е измислил името
http://www.beko-troyan.com/perilni-tayfun.html
Същото  Mr. Green Вярно, името е убиец, но пък върши чудесна работа. Всичките им препарати са много добри и доста евтини.

# 36
  • Варна
Благодаря ви, момичета!
Ще потърся някой от посочените препарати.

Изи - марката съм я чувала,
защото имат реклама, която
дразни нервните ми окончания  Twisted Evil

# 37
  • Пловдив
Скрит текст:
Варих сода за хляб в загорялата тенджерка, но нямаше ефект. Търках с пласмасова тел, защото такава намерих - не пада нищо.
Ще опитам пак със содата.  Зебра нямам и не знам какво е това.
Много ме е яд, защото е най-малката от луксозен и скъп комплект тенджери и тигани.

http://pesteliv.com/product/940/zgura-preparat-zebra-za-pechki-450ml.html
Есме, това е препарата. Много е силен и аз го използвам за такива случаи или за някое упорито петно във фурната. Ако имаш спрей за почистване фурни опитай, но го остави няколко часа, а не както пише на спрейовете 30 или 60 мин. И задължително хубаво изплакване след това.
И не забравяй ръкавиците!

Русалка, аз съм почиствала с няколко вида препарати за почистване на котлен камък /за баня/, но внимавай да не използваш от тези дезинфектантите с белина, че ще съсипеш дрехата.
Ето ти един такъв:
http://www.ebag.bg/preparat-za-bania-cif-sprei-500-ml.html#prettyPhoto
Напръскваш, разтриваш, напръскваш пак и оставяш да постои 10-20 мин., разтъркваш отново, отплакваш и слагаш в пералнята. При една блуза /черна/ на един от синовете се наложи и втори път да го правя, но хубавото е , че на блузата нямаше щети. Някои момичета използват лимонена киселина. Опитай с каквото решиш и сподели резултата. Успех
Бобулина,  bouquet Започвам с експериментите и ще докладвам  Mr. Green

# 38
  • Варна
Петна от лютеница, на светли покривки(памучни и от изкуствена материя) изпирам идеално с ПРАХ (не течен) за бяло пране (Ариел, Персил). Дори и да не стане от първият път, от втория се получава  Peace.

Бялото яке  според мен ще възвърне белотата си пак с ПРАХ за бяло.

Загорялата тенджера бих наръсила с лимонтузу и много малко вода, колкото да се поразтвори лимонтузуто, щом не се е получило със содата. Оставам да постои 30тина мин., после - търкане Wink .

# 39
  • Варна
Някой беше препоръчал спрей "Тайфун" за петна - ами никъде не го намирам newsm78

След препоръката тук си купих прах и препарат от Елитис (от Варна съм). Иначе прах съм виждала и в левчетата.
Още не съм ги изпробвала

# 40
  • в сърцата на децата <3
Някой беше препоръчал спрей "Тайфун" за петна - ами никъде не го намирам newsm78
Аз го купувам от Триумф (Пловдив). Виждала съм по гаражчета за перилни препарати също. В Елитис спрея не съм го виждала (но не съм и търсила), а прах за пране имаше само малки опаковки (за 4 и за 10 пранета).

# 41
  • София
Скрит текст:

Някой беше писал по-назад и за петна от дезодорант.

С течен Ариел или Персил или Тайд, все тая, всичи изпират идеално. Ползваш за цветно или за бяло, съобразно цвета на дрехата.

# 42
Здравейте на всички! Ще ми дадете ли съвет какво да ползвам, за да изпера завесата в банята? От долния край са се образували тъмни петна като мухъл. Пробвах с препарат за котлен камък, с препарат за тоалетна, дори с обикновена сода, но не излизат. Дали има начин или да купувам нова?

# 43
  • Варна
Здравейте на всички! Ще ми дадете ли съвет какво да ползвам, за да изпера завесата в банята? От долния край са се образували тъмни петна като мухъл. Пробвах с препарат за котлен камък, с препарат за тоалетна, дори с обикновена сода, но не излизат. Дали има начин или да купувам нова?
Накисваш в леген с Доместос и после в пералнята отново с Доместос. Така хем и пералнята дезинфекцираш Simple Smile

# 44
  • На брега на реката
Накисваш в леген с Доместос и после в пералнята отново с Доместос. Така хем и пералнята дезинфекцираш Simple Smile

Не следвай цитирания съвет, ще си съсипеш пералнята. В пералня не се ползват препарати съдържаши хлор. Може наистина да я напръскаш с нещо с хлор, например Саво или друг, но преди да я сложиш в пералня, трябва хубаво да я изплакнеш. Ако е цветна обаче, ще избелее. Ти решаваш дали си струва гимнастиката или ще дадеш 5-6 лв. за нова завеса.

Общи условия

Активация на акаунт