Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 133 527
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
  • оттам, откъдето започва България
Забравих да уточня, че роклята трябва да е наопаки, че на това черното да не му се отрази зле бялата кърпичка.  Peace

# 361
  • София
Пятах в темата за перилните препарати, но ще ви питам и вас. Имам рокля, която половината е черна, а другата - бяла. Не става нито за тъмно, нито за бяло пране. Изпрах я с течен Персил и бялото посивя. Как мога да върна белия цвят? Не може да се топи в белина - презрамките по гърба и раменете са черни - горната част на роклята е бяла (с черни презрамки), а полата черна. Синтетика някаква е.
С вениш за цветно  - накисваш в един лиген и после търкаш на ръка бялото. Би следвало да се оправи. /от опит - на рокля с цикламено и бяло, бялото беше станало розово и се оправи/.

# 362
И така-обещах снимки преди/след,но не съм сред доволните от магическите гъби,така че това отпада Mr. GreenНяколко неща-взех опаковка от 2магически гъби от ДМ FINO,само едната ми стигна за 2чифта бели маратонки и едни бели кантове на тъмнозелени кецове Mr. GreenГъбата веднага се разпада,чисти уж,търкалят се някакви бели гадости заедно с мръсотията,всичко пада по пода-все едно търкаш с филия хляб,същото е! Mr. GreenДобре,че тези имаха на обратната страна по-едра гъба за избърсване на остатъците,защото бяха много Mr. GreenОценка-средна работа Whistling
Мернах и едни магически гъби специално за маратонки,но ще ги взема следващ път,ако някой е чистил с тях да каже Joy

# 363
Магическите гъби май трябва да се мокрят преди употреба.

# 364
Да,пише го на опаковката,намокрих и изстисках Mr. Green

# 365
Нормално е да се ронят, когато се чисти нещо много мръсно. Иначе само си намаляват /стопяват се/.

# 366
Маратонките не ми бяха мръсни,защото всеки път при носене ги чистя,и гъбата не се стопи а направо се образува дупка не,а кратер там,където се търкаше Mr. GreenПросто ще сменя марката Thinking

# 367
За дупка съм съгласна, това имах предвид под стопяване. А когато съм чистила по-мръсни неща наистина направо се ронеше. При почистване на хладилник, пералня, микровълнова, пвц дограма, стени, врати, само се топи. Почна ли да чистя плота, по който има напръскано и изсъхнало мазно, почва да се рони, но въпреки всичко изчиства. Ползвам от по-евтините, които намирам в магазините за 1 лв. и съм доволна. Преди това ползвах само Сано, но са доста скъпички, а вършат същата работа. После пробвах Лидълските, от които въобще не бях доволна, и сега си вземам по 0.65 лв. бройката.

# 368
FINO комплект от две гъби е на 2.99 в ДМ Money

# 369
  • SF
Аз също мисля да накисна бялата част на роклята с вениш в леген или пък да продължавам да я пера, но с цветни дрехи, не мога с бели. Ако черната част на роклята ми направи и другите бели дрехи сиви, ще се побъркам.
Първият опит показа, че тази рокля не може да се пере с бяло пране, нищо, че половината е бяла.

# 370
Здравейте, може ли съвет с какво да почистя мазно петно върху велур. Петното е  от около седмица, с диаметър 5 см. Велурът е сив. Благодаря предварително за съветите!

# 371
  • На брега на реката
Поръси го с талк и го оставо да постои така една нощ. Ако не стане от първия път, повтори.

# 372
Поръси го с талк и го оставо да постои така една нощ. Ако не стане от първия път, повтори.

Благодаря!:)

# 373
  • в сърцата на децата <3
Имам въпрос... малко странен  Mr. Green Може ли да се боядиса ето този слинг така, че да става за ползване след това?

Не се вижда много добре, но фонът е розов с бели цветя и сини точки по средата на всяко цветче. С дъщеричката ми беше страшно удобен, но сега със сина ще е странно да го нося в розов слинг  Grinning Ако няма как да го боядисам, ще го нося и така де, но все пак...

Редактирам с една по-близка снимка

# 374
Скрит текст:
Имам въпрос... малко странен  Mr. Green Може ли да се боядиса ето този слинг така, че да става за ползване след това?

Не се вижда много добре, но фонът е розов с бели цветя и сини точки по средата на всяко цветче. С дъщеричката ми беше страшно удобен, но сега със сина ще е странно да го нося в розов слинг  Grinning Ако няма как да го боядисам, ще го нося и така де, но все пак...

Редактирам с една по-близка снимка

Оле, snow angel,
какъв шок изживях с твоите снимки!

Гледам първото фото - готина мама с бебче, гледам второто фото - супер сладко бебче, обаче много космата ръката на мама , бе! newsm78
Гледам по-нагоре - тя и цици няма мамата на тази снимка.
Чак тогава ми светна, че бебетата имат и татко, освен мама и се успокоих.

Днес слънцето беше силно и май много ме напече. Embarassed

Иначе по твоя въпрос нямам никаква идея как да се боядиса, само мисля, че може да опиташ да го замениш с някоя друга майка в обратното положение.
допълвам -слинга, не бебето

Общи условия

Активация на акаунт