Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 132 374
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
  • оттам, откъдето започва България
По левчетата е пълно с магически гъбки. Има ги и на магазини за препарати. По 0.65 лв. бройката ги вземам.

# 496
Аз съм от хората, които до обяд ги гложди мисълта дали не оставих ютията включена, ако съм я ползвала сутринта.Та преди няколко дни отсъствах от къщи три дни. Уж багажа готов, дрехите приготвени, но ми се наложи да изгладя нещо. И се сетих, че някой беше споделил как си снима въпросния уред.
Няколко пъти по пътя се сещах за ютията и си вадех телефона да видя снимката.
Благодаря на споделилия тази хитринка.

# 497
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Ох, аз съм същата. Всяка сутрин гладя и някой път и аз забравям дали съм я изключила. Наложи се няколко пъти ММ да се прибира от работа да я провери /работи близо до дома ни/ и оттогава сме създали ритуал да му казвам, че съм изключила ютията, като я изключа, за да нямам съмнения.
При пътуване на дълъг път обикновено пък се чудя дали съм заключила външната врата.  hahaha

# 498
  • София
Как да изчистя дъвка, която синът ми е успял да залепи на дънките си?

# 499
С вестник и нагорещена ютия, дъщеря ми редовно го прави този номер.  Peace

# 500
Другия вариант е замразяване с лед или във фризера и стъргане Simple Smile

# 501
  • София
всичко ли се изчиства с ютията?
всичко ли се сваля след замразяване?

# 502
  • София
Методът със замразяването не съм го пробвала, но съм гледала клипове. И всичко пада.
Стига да не е размазана старателно.

# 503
Аз пробвах един път и се получи, лесно се отстрани, но беше половин дъвка, другата част беше на косата. Laughing
С ютията също всичко се маха.

# 504
  • София
сложих дънките в камерата, ако не сваля всичко по този начин, след това ще опитам и с ютията.
пък ако не се получи, ще му е за урок да внимава къде сяда. това са любимите бермуди.

# 505
  • София
Успех с чистенето. Аз дъвки само от коса съм сваляла... с ножица.

# 506
Успех с чистенето. Аз дъвки само от коса съм сваляла... с ножица.
Това е супер  хитринка! Joy hahaha hahaha
На съседите детето си беше отрязало отпред солидно количество коса до дъно, та се наложи 0 номер да го обръснат. Добре, че беше момче.

# 507
От дръжката на чантата ми е станало кафяво петно на една блуза. С какво мога да го изчистя? Със Спот на Перилис не излезе Confused

# 508
  • в сърцата на децата <3
Привет! Искам да изчистя стари стъклени чаши, които са грапави от вътрешната страна и са пожълтели от недоброто измиване с години. Пробвах на една да четкам с абразивен препарат и стара четка за зъби - чисти се, но трудно, а и дъното няма как да почистя така, то също е грапаво. Чашите са за безалкохолно, т.е. високи. Мога и да ги хвърля, но... здрави са, а и са цял комплект, жал ми е. Идеи?

Едит: Ето такива са

# 509
  • София
В миялна на високи градуси. Ако нямаш миялна - в тенджера загрей вода, тури веро, прах, каквото имаш.

Общи условия

Активация на акаунт