Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 132 205
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
От Джъмбо купих някакви кърпички напоени с омекотител,тях слагам в пералнята.

# 91
  • оттам, откъдето започва България
Аз бях чела, че има кърпички за ароматизиране на пране в сушилня, но за такива за пране не знаех. Доволна ли си и ако имаш картинка би ли ги показала?

# 92
  • Sofia
Не са за пране Naughty

Омекотяват,придават свежа миризма,улесняват гладененто...това пише на опаковката

намерих и тази обява,как лъжат в цената  #2gunfire http://promostoka.bg/deal/12933-magicheskikyrpichkizaprane3v1.html

# 93
Ние Джъмбо нямаме, но каква им е цената. Пише, че се слагат на мокро пране, това не означава ли, че са за сушилня.  newsm78

# 94
  • Sofia
около 2,50-3лв.
аз ги слагам в барабана на пералнята

# 95
Май наистина са за сушилня: http://www.exo.bg/magicheski-karpichki-3v1 Тук си пише да се избере програма за сушене.

# 96
  • Sofia
Значи ще ги слагам в шкафовете,нямам сушилна Confused

# 97
Бихте ли ми препоръчали добър омекотител, нямам алергии, но кърпите ми стават като шкурка.. #Crazy

# 98
  • в сърцата на децата <3
Бихте ли ми препоръчали добър омекотител, нямам алергии, но кърпите ми стават като шкурка.. #Crazy
Това не знам дали може да се оправи с омекотител... докато живеех в Плевен никога не съм имала проблем с хавлиите (и не само), но тук, в Пловдив, водата е ужасно варовита и какъвто и омекотител да сложа - все няма полза. Примирявам се и това е  Rolling Eyes

# 99
  • Бургас
Сивоока тъмнокоса ,
аз този проблем с омекотител не успях да го разреша! Единственото, което ми прави кърпите меки е сушилнята. Не съм и фен и я ползвам само зимата, но резултата е очевиден. Инак пробвах какво ли не и може би имаше някакъв ефект с My forest, за което бях чела тук.

# 100
  • Sofia
И при мен хавлиените изделия стават ужасно твърди.
След изпиране ги накисвам в леген с омекотител,иначе не става, каквото и да слагам са си твърди и остри.

# 101
  • в огледалото на живота
В момента съм с тази Семана:
Скрит текст:
Не мога категорично да кажа,че омекотява на 100%,но съм доволна като остатъчен аромат.

При твърда вода използвай препарат против котлен камък.Хем дозата на праха ще регулираш,хем ще омекотиш водата   и от там ефекта на дрехата Peace

# 102

Доволна съм само от  две марки - Ленор и Бинго - да, турският обикновен омекотител. А, грешка - и Медикс Алвина - дано не греша името, не е лош.

# 103
Аз загорих една касерола с млечен крем... ами няма чистене. Ни А1, ни изваряване и търкане със сода или онези абразивните прахчета (от типа Бинго OV)... Касеролата е неръждавейка, освен да купя телче и да жуля докато излезе?

сода каустик с малко вода и да поседи около 30 минути и след това много добро измиване

# 104
  • София
Аз загорих една касерола с млечен крем... ами няма чистене. Ни А1, ни изваряване и търкане със сода или онези абразивните прахчета (от типа Бинго OV)... Касеролата е неръждавейка, освен да купя телче и да жуля докато излезе?

сода каустик с малко вода и да поседи около 30 минути и след това много добро измиване
Сода каустик на нещо от кото ще се яде после Shocked Stop да не е грешка и е сте искали да напишете бикарбонат?

Общи условия

Активация на акаунт