Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 133 610
  • 767
  •   1
Отговори
# 300
В руски сайт имаше показано почистване на бялата част на гумата с равни количества сода и течен препарат за съдове разбъркани. Не знам дали става за кожа обаче.

Бялата част от подметка на гуменки и маратонки се почиства перфектно с "магическа" гъба.

# 301
  • в огледалото на живота
Да докладвам за петното от флумастер .. Simple Smile
Напъсках с Мелио  оставих да постои 15мин.
След това третирах със сапун за петна и пак обезмаслител.
Резултатът:изпра се перфектно!
Няма и помен от петното  Party

# 302
Да докладвам за петното от флумастер .. Simple Smile
Напъсках с Мелио  оставих да постои 15мин.
След това третирах със сапун за петна и пак обезмаслител.
Резултатът:изпра се перфектно!
Няма и помен от петното  Party
Този сапун за петна ли използва  http://izi.bg/userfiles/productthumbs/thumb_2394.jpg

# 303
В руски сайт имаше показано почистване на бялата част на гумата с равни количества сода и течен препарат за съдове разбъркани. Не знам дали става за кожа обаче.

Бялата част от подметка на гуменки и маратонки се почиства перфектно с "магическа" гъба.
Виждала съм тези гъби,евтини са,1.40лв.,или нещо такова,търкаш и тя постепенно се изхабява,но не бях сигурна дали действат...Благодаря,ще опитам  Heart Eyes

# 304
Потвърждавам за магическата гъба.  Peace

# 305
И аз потвърждавам за магическите гъби. Доволна съм но съм чистила само мивка с тях

# 306
И аз потвърждавам за магическите гъби. Доволна съм но съм чистила само мивка с тях
Фаянс и стъкла се почистват хубаво. При почистването на подметката се рони, но ефекта е като все едно са изпрани.

# 307
Фаянс и стъкла се почистват хубаво. При почистването на подметката се рони, но ефекта е като все едно са изпрани.
Ще се купува  Shocked Ако съм доволна ще покажа снимки Преди/След  Mr. Green

# 308
Имам проблем с висока влажност в квартирата ми. Няма вентилация така че проветрявам като за последно и съм с два абсорбатора на Церезит. Хола се търпи вече но банята е ужас. На две седмици чистя бая употито и успявам да махна мухала но не знам как да направя така че да не се появява веднага след това Sad
За сега чистя с някакъв турски препарат Banyo  но не му помня името .

# 309
Albena,мисля, че  в твоя случай решението е електрически влагоуловител или най-добре смяна на квартирата  Peace Потърси в раздел "Дом", има тема за влагоуловители, прегледай и обявите в продавалниците за уреди втора употреба, има на поносими цени. Ако имаш познати с такава машинка, вземи я назаем за няколко дни да пробваш. Успех!

# 310
  • Sofia, Bulgaria
И у нас е много влажно. За банята - подсушавай я след ползване и дръж вратата отворена колкото е възможно. За мухъл  ползвам препарата Церезит стоп мухъл и сравнително дълго се задържа без да избие отново.

# 311
След няколко месеца ще се местим в собствено жилище и там възнамерявам да инвестирам в електрически влагоабсорбатор. За момента ще ползвам Церезит препарата пък а дано се пооправи. Иначе попивам след всяко къпане и вратата е постоянно отворена , Броя месеците , дните и седмиците да се местим и да се махаме че е голяма мъка. Благодаря много за идеите дами!

# 312
  • в сърцата на децата <3
Албена, не бързай с влагоабсорбатора в новото жилище. Щом ще е ваше си, по-добре си вземете хубава вентилация за банята  Peace  Ние просто сложихме ГОЛЯМ вентилатор и нямаме проблем с влага. Ако жилището е и ново строителство - обикновено са с доста широки въздуховоди и вентилацията е добра

# 313
♥snow_angel♥ , моля сподели какъв е вашият вентилатор, моят не действа задоволително и в банята имам мухъл, въпреки че имам и прозорец!  Twisted Evil

След много пръскане с препарати установих, че обикновена белина в шише с пулверизатор върши също прилична работа.

# 314
  • Варна
Toчно за ново жилище, след ремонт е нужен влагоабсорбатор - електрически, особено ако предсоят студени месеци.
Жилището ни след ремонт беше с много висока влажност, банята е вътрешна - без прозорец, вентилатора уж хубав, но не става без да включвам влагауловител месеците, в които е студено и не мога да държа цяла нощ прозореца на дневната отворен за да се изсуши банята.

Общи условия

Активация на акаунт