Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 133 514
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Спам, но Мирела така ме разсмя.   Hug

# 376
  • в сърцата на децата <3
Ох, Мирела  Joy Joy Joy
Ми трябваше да поясня, че на втората е тати с беба  hahaha hahaha

Аз не, че не мога да си купя още един слинг, но този ми е подарък от най-близките приятелки и е с висока сантиментална стойност, затова ми се искаше да го боядисам ако е възможно...

# 377
Слинга е памук нали? Не знам други материи дали може да се боядисват?  Rolling Eyes Ако решиш да го боядисаш синьо да речем не знам как ще се "хване" на другите цветове....

# 378
  • в сърцата на децата <3
Памук е, да. Точно това ме притеснява - какъв цвят ще стане синьо върху розовото (примерно). Да не стане "небесно бозаво"  Laughing

# 379
snow angel, 
не може ли да го запазиш за куклата на щерка ти? Да си я носи в слинг.

Вие се смеете, но аз едни дълги секунди бях вторачена в ръката, и се чудех дали е от хормоните в пилешкото , или от бременността така се получава.

# 380
 Joy Hug

Може да рискуваш да го боядисаш или направо да си купиш нов, за да не го съсипеш този.
Нямам опит в боядисването. Може да се включи някой с опит.  Peace

# 381
  • в сърцата на децата <3
 Joy Joy Joy

Е, мога и да го запазя само за домашно ползване, нощем ми беше безценен помощник в периода след изписването. Може направо да го взема утре да го занеса в едно ателие за боядисване и да ги питам  newsm78

# 382
Аз наскоро дадох да ми боядисат едно горнище, но то беше тъмно синьо, имаше бели петна от доместос попаднал върху него. Стана си равномерен цвят, но то си беше тъмно. Иначе моя колежка редовно си дава блузи за боядисване светли, като има петна от препарат, правят и ги тъмни и стават равномерни. Ама са един цвят. Но не пречи да попиташ в ателието, ще ти кажат най - точно дали ще стане.

# 383
  • Варна
Ползвала съм боите на Симпликол http://www.simplicol.bg/ добри са, боядисва се в пералня и става лесно в домашни условия. Имат страница във фейсбук с дадени доста снимки на боядисани дрехи  Peace

# 384
Купих си кожени кецове. Стискат ми доста... Имаше и по-големият номер но ми бяха големи малко. Дайте идеи как да ги отпусна? Естествена е кожата.

# 385
# 386

Благодаря Simple Smile Търсих тук такъв спрей ама няма. Ще ги залея с ракия май newsm78

# 387
  • София
Розов плат със синя боя вероятно ще стане лилаво.
При нас откриха хоби магазин, има към 10 вида бои за текстил, вкл. за тъмна основа.
И има консултантки, които обясняват, като ги питаш.

# 388
  • В един копнеж!
Помагайте.... молци из някои от стаите. Купувах лавандула под всякаква форма, кедър от Райд. Не ги мори, нито пък гони. За нафталин, изключено. Причината за появата я отстранихме, обаче, няма спасение. Не мога да вървя по цели дни с флакон и да пръскам, където видя...

# 389
Помагайте.... молци из някои от стаите. Купувах лавандула под всякаква форма, кедър от Райд. Не ги мори, нито пък гони. За нафталин, изключено. Причината за появата я отстранихме, обаче, няма спасение. Не мога да вървя по цели дни с флакон и да пръскам, където видя...
Опитвала ли с Това?
Имах преди време подобен проблем и една аптекарка ми го препоръча.
Даже върху дрехи в гардероба пръсках. Мятах по едно парче тензух върху дрехите и със спрея.
По килими и одеяла директно. Два пъти основно пръскане (не помня на колко време беше) и изчезнаха.
Оттогава нямам проблем, но се зареждам  с този спрей, а бях минала през лавандулите и Райд безуспешно.

Общи условия

Активация на акаунт