Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 132 513
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Joy Joy Joy

Е, мога и да го запазя само за домашно ползване, нощем ми беше безценен помощник в периода след изписването. Може направо да го взема утре да го занеса в едно ателие за боядисване и да ги питам  newsm78
A какво като е момче.. Аз бих си го ползвала  Peace ти нали си жена  Mr. Green или и роклите ще си боядисваш сини  Crazy

# 391
A какво като е момче.. Аз бих си го ползвала  Peace ти нали си жена  Mr. Green или и роклите ще си боядисваш сини  Crazy
А как ще се разбере, че е родила момче? Трябва да обяснява все.
И аз не ги разбирам тези цветови налагания. Виждала съм момченца до първи клас, нищо друго освен в синята гама. Сакън някой да не ги обърка.По темата: Аз имам горчив опит с боядисани неща.Последно бяха дънки, които ми боядисваха бельото. Да не го съсипете с това боядисване.

# 392
  • В един копнеж!
Помагайте.... молци из някои от стаите. Купувах лавандула под всякаква форма, кедър от Райд. Не ги мори, нито пък гони. За нафталин, изключено. Причината за появата я отстранихме, обаче, няма спасение. Не мога да вървя по цели дни с флакон и да пръскам, където видя...
Опитвала ли с Това?
Имах преди време подобен проблем и една аптекарка ми го препоръча.
Даже върху дрехи в гардероба пръсках. Мятах по едно парче тензух върху дрехите и със спрея.
По килими и одеяла директно. Два пъти основно пръскане (не помня на колко време беше) и изчезнаха.
Оттогава нямам проблем, но се зареждам  с този спрей, а бях минала през лавандулите и Райд безуспешно.

Ако е решение, ще пробвам. Благодаря за идеята.

# 393
Не знам колко пъти е писано за петна от флумастер или маркер, но не ми се беше случвало.Сигурно е досадно и да се пита, но .....Имах гости с деца вчера и днес под едни книжки открих, че маркера е оставен отворен върху плата на дивана.
Та, ако има добри души, помогнете със съвет или насоки къде да търся.

# 394
  • в сърцата на децата <3
А как ще се разбере, че е родила момче? Трябва да обяснява все.
И аз не ги разбирам тези цветови налагания. Виждала съм момченца до първи клас, нищо друго освен в синята гама. Сакън някой да не ги обърка.По темата: Аз имам горчив опит с боядисани неща.Последно бяха дънки, които ми боядисваха бельото. Да не го съсипете с това боядисване.
Отказах се от боядисването. Ще си купя още един, по-практично ще излезе. Иначе нито с щерката съм била маниачка на тема "розово", нито сега съм така със синьото. Но да си облека сина с розовко на цветчета... айде нема нужда  Mr. Green

# 395
Помагайте.... молци из някои от стаите. Купувах лавандула под всякаква форма, кедър от Райд. Не ги мори, нито пък гони. За нафталин, изключено. Причината за появата я отстранихме, обаче, няма спасение. Не мога да вървя по цели дни с флакон и да пръскам, където видя...

Има ли в БГ neem oil? То е против молци. Тук го има в био-магазините. Безвредно е.

# 396
Петна от шоколад и още нещо (не знам какво, не е мазно) по сив диван с какво мога да изчистя? Аз търкам с една пяна от Лидл, но няма голям ефект, само замирисва по-добре.

# 397
  • Русе
Петна от шоколад и още нещо (не знам какво, не е мазно) по сив диван с какво мога да изчистя? Аз търкам с една пяна от Лидл, но няма голям ефект, само замирисва по-добре.

Спот на Перилис

# 398
  • Варна
Имам въпрос... малко странен  Mr. Green Може ли да се боядиса ето този слинг така, че да става за ползване след това?
....
Купувала съм за подарък специални бои за дрехи, с които рисуваш по тях.  Има различни цветове, но ще си поиграеш повечко, ако решиш да си го направиш сама.
Отелено има спрей  боя за дрехи - с него ми се вижда доста по-лесно.

# 399
помогнете да спася боядисаната риза на половинката ми. #Crazy #Crazy #Crazy Ризата е бяла, има червено по края, където са копчетата, нещо такова:
Имаше петно, което след накисване с препарат изчезна, но се оцвети бялото около червения кант. Досега ми се е случвало все едноцветни дрехи или бельо да боядисам и съм накисвала  с белина. В този случай не знам как да процедирам. Дайте съвет.

# 400
  • София
помогнете да спася боядисаната риза на половинката ми. #Crazy #Crazy #Crazy Ризата е бяла, има червено по края, където са копчетата, нещо такова:
Имаше петно, което след накисване с препарат изчезна, но се оцвети бялото около червения кант. Досега ми се е случвало все едноцветни дрехи или бельо да боядисам и съм накисвала  с белина. В този случай не знам как да процедирам. Дайте съвет.
Пробвай да я изпереш с препарат за цветно, който има способността да улавя цветовете или с цветоулавящи кърпички. Може да пробваш и с вениш за цветно да я понакисниеш и да потъркаш на ръка бялото и после в пералнята.

# 401
благодаря, ще опитам

# 402
за този Вениш ли става дума

# 403
  • София
за този Вениш ли става дума
Да, аз си купувам такива малки разфасовки, т.к. го ползвам изключително рядко.

# 404
  • оттам, откъдето започва България
Влизам, за да споделя, че с лятна течност за чистачки 3 л. за 1,39 лв. от Кауфланд, си изчистих перфектно прозорците. Вече със сигурност няма да давам пари за препарати за прозорци.

Общи условия

Активация на акаунт