Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 132 501
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Влизам, за да споделя, че с лятна течност за чистачки 3 л. за 1,39 лв. от Кауфланд, си изчистих перфектно прозорците. Вече със сигурност няма да давам пари за препарати за прозорци.
Уау! Не се бях сетила! Идеята е много добра! Благодаря! bouquet
Предполагам и формулата е по-силна от препаратите за прозорци, така че сигурно и не иска много търкане. newsm78 Не че у нас прозорците са кой знае колко замърсени, но това ми е най-досадното нещо и не искам да ми отнема време да се занимавам с прозорците.

# 406
  • оттам, откъдето започва България
Течността съдържа повече неща от препарата за прозорци. Сравних ги, защото ползвам пулвелизатора от старо шише.

# 407
didka pitka, благодаря, че сподели с нас. Сега трябва да  се оглеждам за тази течност.

# 408
  • оттам, откъдето започва България
Има я в Кауфланд - 1,39 лв.

# 409
  • София
Миячите на витрини ползват концентрат на течност за чистачки. Малко се разрежда във вода, разпенва се на стъклото и се обира с гумено перо. Хем по-евтино, хем по-добър резултат.

# 410
А тези, които на нас ни мият стъклата и огледалата в заведението използват шампоан и после обират с перо и при нужда в някой край забърсват с микрофибър. Започнах и аз вкъщи с шампоан разтворен във вода, натърквам с парцал, забърсвам с микрофибър и стават чудесни.

# 411
С какво мога да махна смола от дънки?

# 412
Махала съм с лакочистител, но не помня дали е бил с ацетон или без...Тампон с лакочистител, малко търкане, после отново.След това напръсквам с обезмаслител и после пералня.

# 413
Махала съм с лакочистител, но не помня дали е бил с ацетон или без...Тампон с лакочистител, малко търкане, после отново.След това напръсквам с обезмаслител и после пералня.
Благодаря  Hug, ще го пробвам  Peace

# 414
Махала съм успешно от рисувана коприна с безацетонов лакочистител Peace

# 415
  • гр.Варна
Момичета,помагайте.Дъщеря ми си изцапа новата рокля с гланц за устни.Пробвах всичко,което се сетих:пране в пералня,третиране на петното с обезмаслител и Спот за петна,пране със сапун за петна..Роклята е неонов розовеещ цвят и петното стои по-тъмно и няма изчистване.

# 416
Опитай с тест за съдове или пяна за бръснене.Пяна за бръснене се използва за премахване на следи от фон дьо тен, може и да помогне...

# 417
  • София
Момичета,помагайте.Дъщеря ми си изцапа новата рокля с гланц за устни.Пробвах всичко,което се сетих:пране в пералня,третиране на петното с обезмаслител и Спот за петна,пране със сапун за петна..Роклята е неонов розовеещ цвят и петното стои по-тъмно и няма изчистване.
Напръскай с меглио и изчакай най-малко 20 мин. После в пералнята на програма по дълга от час.

# 418
Как да премахна неприятна миризма от пластмасови кутии?
Забравен комплект, не е ползван, но мирише неприятно.

# 419
Моля за съвет как да премахна жълти петна от бели силиконови балеринки, които съм обувала 2 пъти, но пожълтяха незнайно от какво  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт