Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 132 495
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
  • оттам, откъдето започва България
Как да премахна неприятна миризма от пластмасови кутии?
Забравен комплект, не е ползван, но мирише неприятно.
Можеш да сложиш вътре смляно кафе или лимон, може и готварска сода.
Сега намерих това: http://saveti.framar.bg/7-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-% … D0%BE%D0%B2%D0%B5

# 421
Как да премахна неприятна миризма от пластмасови кутии?
Забравен комплект, не е ползван, но мирише неприятно.
Можеш да сложиш вътре смляно кафе или лимон, може и готварска сода.
Сега намерих това: http://saveti.framar.bg/7-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-% … D0%BE%D0%B2%D0%B5

Содата е много препоръчвана съставка против миризми  Peace...и почистване в домакинството по принцип

# 422

didka pitka, ranimi
Благодаря за съветите, днес ще пробвам да видя какво ще стане.

# 423
  • София
Влизам, за да споделя, че с лятна течност за чистачки 3 л. за 1,39 лв. от Кауфланд, си изчистих перфектно прозорците. Вече със сигурност няма да давам пари за препарати за прозорци.

Здравей!А би ли споделила дали ги изми с концентрата или разреди течността в някъкво съотношение с вода?

# 424

didka pitka, ranimi
Благодаря за съветите, днес ще пробвам да видя какво ще стане.

Ако не стане, пробвай намазване с оцет, изплакване след няколко минути и после в съдомиялна.  Peace

# 425
  • под тепетата
За пластмасови бутилки на Тъпъуеър четох, че при миризма се препоръчва да се оставят една нощ измити във физер. Пробвай като последна възможност.

# 426
  • гр.Варна
Момичета,помагайте.Дъщеря ми си изцапа новата рокля с гланц за устни.Пробвах всичко,което се сетих:пране в пералня,третиране на петното с обезмаслител и Спот за петна,пране със сапун за петна..Роклята е неонов розовеещ цвят и петното стои по-тъмно и няма изчистване.
Напръскай с меглио и изчакай най-малко 20 мин. После в пералнята на програма по дълга от час.
Благодаря,но пробвах с обезмаслител.

# 427
Влизам, за да споделя, че с лятна течност за чистачки 3 л. за 1,39 лв. от Кауфланд, си изчистих перфектно прозорците. Вече със сигурност няма да давам пари за препарати за прозорци.

Здравей!А би ли споделила дали ги изми с концентрата или разреди течността в някъкво съотношение с вода?
Честно казано не съм мислила да го разреждам, но долях в едно шише с помпа, в което имаше вода с малко стар препарат, защото само пробно почнах да чистя с него и ми хареса. Със сигурност и за вбъдеще ще си го разреждам, не бях се сетила за това.

# 428
  • Русе

Честно казано не съм мислила да го разреждам, но долях в едно шише с помпа, в което имаше вода с малко стар препарат, защото само пробно почнах да чистя с него и ми хареса. Със сигурност и за вбъдеще ще си го разреждам, не бях се сетила за това.

Аз на око разрежда, и лятна ползвам, и зимна ползвам, спред сезона и какво сме купили за колите.

# 429
Течността за чистачки пени ли се при бърсане?

# 430
  • София
Течността за чистачки пени ли се при бърсане?
Tочно при бъсане, ако е с гумено перо /от този сорт/ - не. И да е имало разпенване при самото нанасяне на препарат, гуменото перо обира всичко.

# 431
И аз с такова почиствам. Само ми прави впечатление, че много бързо изсъхва.

# 432
Благодаря за отговорите. За съжаление няма да се престраших да го пробвам, купих си стъклочисачка на която в упътването е отбелязано да не се ползват препарати с разпенване.
Споделеното е чудесно. dofia   bouquet bouquet bouquet

# 433
Е, няма разпенване, не знам защо реши така.  newsm78

# 434
  • София
Стана ми интересно, каква е тази стъклочисачка, че да й пречи пяна? На кое да й пречи? Аз чистя с подобно на това, което показах по-горе и с едната страна нанасям и трия препарата, с другта /перото/ обирам, след което всичко е сухо.

Общи условия

Активация на акаунт