Лятна ваканция 2016 – София

• 34 787
  • 136
  •   1
Отговори
# 45
Много ми заприлича на нещо, на което ходеше големия син- същото е. Сега разбрах от линка. Благодаря.

# 46
  • при моите любими

Ще съм много благодарна за информация свързана със спортните занимания до Декатлона,удобно ни е като дестинация,а точно това търся за детето за месец през лятото - спортни развлечения.

Детски тенис лагер към Малинова долина Sport & Spa

Попитах и за този тенис лагер става въпрос.  Peace

Мерси много,те са останали доволни така ли?

Да бяха доволни, но все пак е хубаво да си го проверите лично. Може тази година да има други треньори.  Peace

# 47
Така като ви чета се оказва, че без баби излиза много "солено" Simple Smile

Aila, на каква възраст са дъщерите ти, понеже се интересувам от едния лагер.

# 48
  • София
В профила ми отдолу ги има написани. Близначките в момента са на 9,5 г, а малката почти на 7 г, към юни месец каките ще са почти на 10 г, а малката вече ще е направила 7. Миналата година са били с една по-малки  Simple Smile

За съжаление, както очаквах миналата година им дойдоха в повече лагерите, но се налагаше тогава и сега отказват категорично дори и на един да ходят. Заявиха, че или ще стоят само при баба си и дядо си, което няма как да стане или ще си стоят сами вкъщи или на градски лагери, но не и с преспиване, ако не е заедно с деца от класа.

# 49
Може би момичетата имат по-малко ентусиазъм конкретно за лагери.
И на мен ми се струва натоварващо, защото при бабите са си игри с други деца, колело и занимания навън, а в лагерите има програми, спор за място и игри, малко или много напрежение.

# 50
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нямаме баби, нямаме и избор.
сам няма как да остане  Peace

честно казано и на мен не ми се иска да ходи някъде с преспиване  Blush

# 51
Да похваля училището, което организират през ваканциите в Политехническия музей. На нас много ни хареса през зимната ваканция. Жалко, че поддържат една и съща програма, иначе пак бихме се записали.

И да попитам, някой има ли отзиви от зимното училище, което организираха в Музейко?

# 52
  • София (Възраждане)
Някой има ли миналогодишни впечатления от градския летен лагер на Марина Спорт?

# 53
  • София
Ако някое от познатите деца на дъщеря ми го запишат в Джани Родари, ще ходи. Без познато дете няма да иска. Тоест на мен Родари ми е вариант. Има и някаква занималня в Дружба 1 до 4 ОУ, която ни е краен вариант.
Иначе и Гео Милев идеално ме устройва като локация, но не знам има ли подобни занимални.
Тонка ,къде е тази занималня .Аз там живея но не се сещам.
Юни и Юли и аз ще я записвам със сигурност на занималня

# 54
Здравейте,
Търся мнения за Образователен център студио S. Виждам, че освен за лятото, педлагат варианти и за другите ваканции. Ще се радвам някой да разкаже лични впечатления за педагозите, обучителите, средата, заниманията. Същите хора, които водят занималнята през учебната година ли работят с децата? Имат няколко центъра, а не намирам отзиви.

# 55
  • София
На нас също ни трябва лятна занималня в Младост 1 или към Бизнес парка?
Време няма. Simple Smile

# 56
  • Sofia
Време няма. Simple Smile

В СК "Дема" предлагат разни неща, но е по - скоро спортен лагер. В Американския колеж има през м. юли ,  цената е около 1500 лв. за месец.

# 57
Време няма. Simple Smile

Ние сме в Младост и миналата година бяхме тук : http://davincikids.eu/ . Дейностите, които включват  са разнообразни . Между другото имаше доста българчета от чужбина. Интригуващ , обаче е летният им лагер....

# 58
Записвам се в темата с възможност за летен лагер с изучаване на английски. http://www.villyland.com/.

Виждам, че обсъждате градски лагери, а аз мога да се включа с отзиви за лагери извън София с преспиване основно.
Вилиленд беше единственият лагер миналата година който не беше одобрен от каките
Много благодаря за информацията! И понеже прочетох и още едно-две подобни мнения, съвсем се отказах ..

Байкария много  ми харесва и това ми е първия избор за момента, но ми се иска да е нещо с английски по възможност  Rolling Eyes Идеи за нещо подобно (момче на 10) - т.е. проверено и доволни от нещото Simple Smile

# 59
  • София
В Медиата мисля, че има опция с английски, както и  към Фарос май. Бях мяркала и летен лагер към Американският колеж, всичките тези са към Младост, защото за този район обикновено гледам. Не съм ги ползвала обаче, защото аз се интерусавам от немски и дори във Вилиленд бяхме с немски.

Общи условия

Активация на акаунт