Лятна ваканция 2016 – София

• 34 789
  • 136
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
След първата седмица определено мога да кажа, че съм много доволна от занималнята на bbc център. Детето ходи с огромно желание, спокойна, учат с нейтив спикър, имам интересни свободни занимания - йога, кино, екскурзия, другата седмица ще четат, ще ходят в стая на загадкит. Учителят им е по цял ден с тях и говорят доста на английски. Мисля, че ще я прехвърля да ходи там и през годината.

# 121
След първата седмица определено мога да кажа, че съм много доволна от занималнята на bbc център. Детето ходи с огромно желание, спокойна, учат с нейтив спикър, имам интересни свободни занимания - йога, кино, екскурзия, другата седмица ще четат, ще ходят в стая на загадкит. Учителят им е по цял ден с тях и говорят доста на английски. Мисля, че ще я прехвърля да ходи там и през годината.
Може ли някакви координати за мястото, защото издирвам курсове с нейтив за дребните от септември? От сега се готвя Simple Smile Занималнята, където ходи сега в Дианабат - "Всезнайко" от септември ще имат академия по математика, на която имаме отчайваща нужда да ходим, но английския трябва да е с нейтив. Мерси предварително!

# 122
  • Sofia
Ние се записахме на лятно училище от 20 юни в AEA,има ли и други деца от темата с които да обсъждаме ☺

# 123
  • софия
Може ли някакви координати за мястото, защото издирвам курсове с нейтив за дребните от септември? От сега се готвя Simple Smile Занималнята, където ходи сега в Дианабат - "Всезнайко" от септември ще имат академия по математика, на която имаме отчайваща нужда да ходим, но английския трябва да е с нейтив. Мерси предварително!
Не знам дали през годината има нейтив. Координатите излизат при търсене в Гугъл.

# 124
  • София
Ние се записахме на лятно училище от 20 юни в AEA,има ли и други деца от темата с които да обсъждаме ☺
Алегра ние сме от 4 юли. Там ли ще сте?

# 125
  • Sofia
Алегра ние сме от 4 юли. Там ли ще сте?

Страхотнооооо !!!!! Да ! Там сме - надявам се!
Ние сме тази седмица и после прекъсваме една седмица, но ще продължим от 4 юли.

Вчера ни беше първи ден. Аз съм много впечатлена от училището и преподавателите. Изключително възпитани, усмихнати, приветливи. Съвсем различна култура на общуване.

Единственият недостатък е времето за път. Транспортната фирма също е много добра. хората са много любезни. Бусовете са нови и освен шофьора има жена която посреща децата на вратата. Засега съм инструктирала детето да спи докато пътува .... да видим как ще с получи  Wink

Можете дете е в групата на нейтив, но бързам да кажа че аз съм изключително доволна от българите които преподават там. Мисля, че при тях дори е по-добре, защото това са професионални преподаватели, а чужденците които преподават в някои школи много често нямат професионален опит като преподаватели.

# 126
  • София
Много благодаря за отзивите, звучи много добре bouquet Вие при нейтив ли сте разпррделени или е по желание?

# 127
  • Sofia
Много благодаря за отзивите, звучи много добре bouquet Вие при нейтив ли сте разпррделени или е по желание?

Да ние сме при един американец. Не е по желание  Wink Предполагам че разпределят ги първо на базата на информацията която родителите и децата дават за нивото им и ако се наложи правят тестове и ги преразпределят. При нас поне така се случи и двете лета в които сме ходили

# 128
Здравейте,

Имам син на 1,7 месеца. Почти от седмица ходим на полудневна занималня Аладин в Лозенец. За съжаление имаме проблем! Много трудно влиза без мен, а като си го взимам все седи сам в коридора и плаче. След първия или втория път се опита да ми обясни, че някаква "КАКА" се е ударила или го е ударила по главата докато се е опитвал да яде. Аз реших, че е възможно да се случи, а и ми обясниха, че това било нормално всички били деца.
Питам ги защо плаче, а те ми казват, че плаче, защото не иска да седне като другите на малките столчета и да яде. Предния път ми казаха, че не им било стигнало времето да го нахранят все още. Също ми казват, че на обяд се сеща за мен и затова плаче. Това нормално ли е? Другите деца как ходят по цял ден и не плачат! За съжаление забелязвам, че основно моето дете плаче там.
Само веднъж видях едно друго дете да плаче само, но една от дамите крещеше, че е наказано. Нормално ли е да се използва като наказание да се оставят сами децата?
В началото го взимах към 12:30, но ми казаха, че отивам късно и затова плаче. Започнах да го взимам към 12 часа, той пак плачеше. Вчера се го взех 12 без 10 той пак плачеше. Казват, че през друго време не плаче, но аз много се притеснявам вече, защото колкото и по- рано да отида той плаче!
Ако наистина нямат време или възможност защо го приеха!? Още повече, че детето идва там нахранено и преоблечено. Като си го взимам все не е стигнало времето да го нахранят или преобуят! Интересно ми е какво толкова се занимават с него като той вече е достатъчно голям да си играе основно сам с децата!
Моля майките, които са минали вече по този път да ми споделят техния опит! Моля Ви ако на някой детето ходи там или е ходило да ми сподели мнението си! Много ще Ви бъда благодарна ако ми помогнете, защото съм много притеснена! Вече се притеснявам дали мога да им имам доверие и да си оставям детето там.

С уважение,

Миша

# 129
  • София
Нещо налага да оставяш дете на година и половина на полудневна занималня или го правиш, за да се социализира?

Децата на година и половина играят предимно сами. Ако сте се гледали до сега в къщи, е съвсем нормално да има период на адаптация, който е различен за различните деца. Дори и да е ходило на ясла, при смяна на обстановката, отново има период на адаптация. Ако не се налага, аз не бих оставяла толкова малко дете на занималня.

# 130
Миша,  много сериозно проучване бих направила,  ако се налага да оставя дете на тази възраст на занималня.
Това вместо ясла ли е?
Децата се адаптират различно.

# 131
  • София
Здравейте мили дами!

Моля да споделите мнения за "Детски приключенски лагер Стакевци",ако имате дечица,които вече са ходили на него.

# 132
  • Някъде Там
Здравейте,
не намирам друга тема за 2017 дали е тази?

# 133
  • София
Май няма нова тема,записвам се тук Peace

# 134
  • София
Здравейте,не е ли време вече да помислим за лятото...моля споделете къде ще водите децата Praynig

Общи условия

Активация на акаунт