Трансплантация на стволови клетки

• 1 656
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте. Имах левкемия, рак на кръвта. Беше ми извършена трансплантация на стволови клетки. Тя мина успешно, няма и следа от рака. Но се получи така нареченето GVGD ( атака на донора срещу приемателя, възприемайки неговите клетки за чужди и започва да ги атакува) Имам проблеми с кожата и сърбежи по тялото . Взимам кортизон за подтискане на тези симптомии, но червенината не минава. Излезнаха ми и бели петънца по гърба, ръцете и дупето. Някой може ли да ми помогне, какво да направя с това зачервяване по лицето. Интересува ме има ли друг с подобни проблеми, оцелял след такава тежка и ужасна трансплантация ? Моля ако има доктори, които разбират да се включат Благодаря. Момиче съм на 26 години.

# 1
Опитай с коприва без значение суха или прясна.Към 250 мл.вряща вода се прибавя 1 супена лъжица коприва.Ври 3-4 минути и се оставя да кисне около 10-15мин.,прецежда се и се изпива на гладно сутрин.Отварата се приготвя всяка сутрин и се изпива като се поохлади.Трябва да се пие месец и повече.Като чета симптомите,много ми приличат на уртикария.Съпругът ми след 2 месеца ходене по доктори накрая се излекува с коприва.Аз вече като наближи пролет започвам да я пия заради алергията си към полени и ми помага.Разбрах за отхвърлянето.......,но зачервяването и сърбежа наподобява на уртикарията.Ако не помогне няма и да навреди,защото това е билка.Ще се радвам ако помогна.И цяла година да пиеш няма да ти навреди.Успех.

# 2
  • Варна
Първо искам да те прегърна и да те поздравя ти си много смело и силно момиче  Hug
Освен уртикария,може да е и невродермит.
Моя съвет е да си отидеш на читав кожен лекар.А копривката можеш да си я пиеш и с проблеми и без.

Общи условия

Активация на акаунт