Помощ, ранна бременност и бира

• 4 989
  • 17
  •   1
Отговори
Притеснявам се,защото снощи ми се услади бирата и си пийнах 2 чаши и половина дали ще имам някакъв проблем с бременноста сега сам на 7 седмици и ме е страх да не съм прекалила

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 21:26 от bubanka

# 1
На въпросът -не е страшно че си изльокала половин литър бира, но се ограничавай занапред. В такава седмица тече все още органогенезата.

Ще гласувам с "моля ви"  Mr. Green

# 2
Simple Smile хехе е аз не всеки ден пия просто бях в хубава компания иначе по принцип даже не си и помислям за алкохол.Като чета други статии по тая тема и чета че нормално по 1 чаша бира и се притесних много,а чак другия месец съм на генеколог и ще живея под напрежение

# 3
  • Варна
  Трябвало е снощи докато ти се услажда бирата да викаш "помоооощ", а не сега  Mr. Green

# 4
еми трябваше ама не мога да върна времето дано всичко е наред се надявам

# 5
  • София - Варна
Щом не си пушила, няма проблем. Пий си на воля.

# 6
Проблема с бременността, е че си я допуснала въобще. Бирата не мисля, че ще утежни чак толкова положението.

# 7
Базикайте се вие, ама да знаете, че простеете. и не се заяждам, просто ме подразни отношението ви.

# 8
Къде виждате анкета, на мен не ми се появява... newsm78 Иначе голяма работа, че си пила една бира!

# 9
  • София
И при мене не се вижда анкетата.
За бирата - няма страшно, случило се е. Но не прекалявай в бъдеще.
По 1 чаша от време на време може, бирата се води полезна.
По-горе четох и нещо за пушене. От  много търсен за проследяване на бременност  гинеколог съм чувала, че може.
Според него, ако майката е била дълго време пушачка никотина ще и липсва и ще се изнервя. Затова той позволявал по няколко цигари дневно.
Все пак плацентата пази зародиша от всички вредни неща, пречиства отровите.
За протокола - непушач съм, трето  поколение.

# 10
  • София
За да не ти се услажда и да не прекаляваш отново - изобщо не почвай да пиеш, лесно е. За пушенето също.

# 11
Плацентата започва да функционира след 12 седмица. Така че да не разчита много, че плацентата я пази в 7 седмица.
Единичен случай на пиене на бира не би имало някакво последствие. Въпросът е да не става навик  Wink

# 12
То и на мен ми се случи като ми излезе първия път негативен теста, от отчаяние да гаврътна 1 мъничка чашка ракия и още оттогава съжалявам за това, понеже после се оказа все пак, че съм бременна, но не можеш да върнеш времето назад. От един път едва ли ще стане нещо. Въпросът е да не се продължава, както и други преди мен тук са посъветвали. И на мен много ми се пие бира, но се задоволявам само с близване от тази на мъжа Simple Smile Бебето е по-важно от това желание, а и постепенно се свиква да го подтискаш. После ще си наваксваме Simple Smile

# 13
  • Тук у дома с двете ми деца.
Я стига сте плашили момичето. Всичко е ок просто да внимава следващия път. Hug

# 14
  • Варна
Като ти се допие толкова бира си взимай безалкохолна. На някои марки са отвратителни, но има някои които супер много се доближават до истинската

Общи условия

Активация на акаунт