Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLIX

• 117 961
  • 716
  •   1
Отговори
# 240
Използвах го, като метафора. Целият и образ ми беше безинтересен. А, това че е взела Оскар за мен не е мерило. Може би, ако Лео си беше сложил такъв, нямаше да чака с години за златният чичко  Thinking

Скрит текст:
Всичко е в кръга на шегата, разбира се.  Hug

# 241
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, според мен, има реален шанс мъжете и кокошките на Андерс да ти допаднат, пробвай го.
Да, само да се появи по тракерите или евентуално есента на скандинавския фест  bouquet

"Валентинката" е наистина хубав филм, но е много, много сив и депресиращ по метода на американското независимо кино. В "Кралят" и "5х2" има визуална и емоционална естетика, която на него му липсва.

# 242
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
А този филм "5х2" има ли друго наименование, понеже не го намирам в никой торент?

# 243
Не. Има го в Замунда, оттам са ми пращали магнет.

# 244
# 245
  • в морето до колене
Мяч, нали Джейк щеше да гледаш, той да не би да не е нов?
Ами зависи по какви критерии за нов, Джой.
Реално е миналогодишен и той (показваха го в Торонто), макар че премиерата му в САЩ е сега.

Искаше ми се да гледам някои от българските филми, ама...  Sad
Въх, каква си смела Shocked
Аз за български обикновено съм смела.  Simple Smile
И се паря доста, де. Но не всичко е лошо, Джой.

При нас в програмата тази година има много български. Пет.
От които аз гледах един и пропуснах два.
Ще се постарая другите два да не ги пропусна.
Този, дето го гледах, за жалост не ми хареса.  Confused
А за "Прокурорът, защитникът, бащата и неговият син" ме е яд.

Досега от 7 оценени от зрителите филми при нас на първо място е Бруклин с оценка 5,79
А този е на второ - с оценка 5,76

За сравнение - за "Семейни реликви" на Иван Черкелов оценката е малко над 4 - това е българският, който аз не харесах.

# 246
Да Peace

Мяч, упражнението "български филм" съм твърдо решена вече да не го правя. Ако ще и да изтърва някой шедьовър (но надали Laughing).

# 247
Аз изтеглих няколко скандинавски филма и ще залягам над тях.

Headhunters
Flickering Lights
The Green Butchers
Trollhunter

Още няколко съм си набелязала. Луд фен съм на скандинавския черен хумор.  Laughing

# 248
  • София

Трябва да се изпише с годината, иначе не излиза в Замунда - 5x2 (2004)
Има го, с превод е, изтеглих го и аз вече.  bouquet

# 249
На мен ми излезе в Зелка без годината, но като прочетох резюмето се отказах напълно, а и актьорът в главната роля не е Венсан Касел, че да го изтърпя.  Laughing

Скрит текст:
Ще се побъркам с тази Арена. Само магнети мога да тегля вече и то много трудно, но поне успявам. На останалите линкове ако ще 1000 пъти да кликна, само гадни рекламни сайтове ми се отварят. Даже напоследък самият сайт Арена ги блокира, но това не ми помага в опитите да изтегля филм. От друга страна е единственият тракер, който отварям без прокси.  Tired

# 250
Бъркаш много, Чек, филмът е невероятен Peace

# 251
Аз изтеглих няколко скандинавски филма и ще залягам над тях.

Headhunters
Flickering Lights
The Green Butchers
Trollhunter

Още няколко съм си набелязала. Луд фен съм на скандинавския черен хумор.  Laughing

С първия няма да сбъркаш изобщо! Страхотен е! Peace

# 252
  • на малък остров в океана
Всичките са много добри. Въобще скандинавски филми рядко има слаби.

# 253
Check Please, гледай и Adams æbler от Андерс Йенсен, ако не си. Също Mænd og høns, умирала съм от смях на него.

Гледах един нов британски филм, Nina Forever. Накара ме много сериозно да се замисля за някои неща от живота и колкото повече мислех, толкова по-зле ми ставаше.  Laughing Жанрът е труден за определяне, бих го нарекла романтичен филм на ужасите. Темата е за това, какво би станало, ако миналото, което не иска да си тръгне, добие съвсем реални, физически измерения в настоящето. И докъде може да се разпростре сянката, която то хвърля.
Във визуално отношение трудно понесох филма, защото имам нисък праг на търпимост към шокиращи гледки, а този филм е подгизнал от кръв. Нямам предвид насилие, а огромни количества лепнеща кръв в почти всеки кадър. Както и много секс, така че го гледайте далеч от деца. Не го препоръчвам безусловно, а само на калени зрители. Не съжалявам, че го гледах, въпреки че ми повлия зле. Дава храна за размисъл, идеята е оригинална и добре изпълнена, диалогът е отличен, а актьорите са красиви.

# 254
1. Джо, ето ти мъжете и пилетата (като махнеш двата интервала в началото)-
Скрит текст:
http:// za munda.net/magnetlink/download_go.php?id=445189&m=x

2. А някой да е гледал случайно българския филм Вила Роза? Чувам вече неколкократно много добри отзиви, но не знам откъде мога да го гледам. По кината евентуално или?

3. Още едно питане - чудя се тая вечер за Ex Machina, но не помня какво сте коментирали за него, а пък нещо не можах да се справя с търсачката, простете   Blush Hug

4. Между другото, за подобен на Моят крал мога също да препоръчам нещо наистина класно - Сцени от един семеен живот на Бергман с участието на любимката му Лив Улман, само че не знам дали се намира превод.

Общи условия

Активация на акаунт