Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLIX

• 117 957
  • 716
  •   1
Отговори
# 225
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Венсан Касел изглежда, както изглежда, но най-поразяващото е, че дори и при натрапчиво бруталната му външност в него се усеща класата на много генерации културни предци. Има нещо крайно изискано и типично френско в него, под налудния поглед и кривия нос.
А като съвсем младичък в "Пурпурните реки" е даже нежен красавец Whistling

# 226
Никакъв налуден поглед и брутална външност не виждам аз като го погледна. Само омеквам, така както май никой друг не може да ме накара.
За натрупванията от предците си права.  Peace

Сесиле, малко се притесних като прочетох постта ти, но от друга страна си давам сметка, че вероятността да изпаднеш в ситуация, в която трябва да се пазиш от Венсан Касел клони към минус безкрайност.  Laughing

# 227
В "Черният лебед", ммм Heart Eyes

(ухх, оспамихме темата, ама така става, като никой не се включва от Киномания Laughing)

# 228
  • В светлината на слънцето
На мен изобщо не ми е налудничав. Просто не ми допада.  Peace

# 229
Чек, хаха,  от него едва ли ще ми се случи да се пазя.  Simple Smile

# 230
  • в морето до колене
(ухх, оспамихме темата, ама така става, като никой не се включва от Киномания Laughing)
Киномания е зимата, Джой. Сега е СФФ.  Simple Smile
И на него общо взето не дават много нови неща, а повече миналогодишни.
Аз примерно гледах Бруклин и Каръл, а тази вечер ще гледам Стая - все неща, които тук ги "сдъвкахте и изплюхте" толкова отдавна, че чак се чудя, дали да пиша или не.
Но вероятно ще напиша. Ама нека свърши първо...

# 231
Препоръчайте ми, моля ви, филм от типа на "Моят крал"

# 232
Веднага- 5х2. Даже е още по-хубав.

Мяч, нали Джейк щеше да гледаш, той да не би да не е нов?
И аз нищичко не си харесах на Фебиофест, нищо Crossing Arms. Или гледани, или незанимателни.

# 233
Ммм, много скромно и от мен от СФФ, но да се разпиша все пак - Laughing успях да гледам само Mænd & høns (2015).

Аз лично смятам, че Андерс Томас Йенсен е гений и авторските му проекти са едно филмово пиршество. Разбира се, не бих препоръчала този филм на никого, който не си пада по абсурди ала Кафка и скандинавското черно чувство за хумор, но трябва да отбележа, че и като визуални решения товa е един разкош най-малкото заради препрадките към класическите филми на ужасите, да кажем, "Франкенщайн" от 30-те. Мадс Микелсен е като от глина във филмите на Андерс и много го харесвам.

Искаше ми се да гледам някои от българските филми, ама...  Sad

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 15:24 от scaramouche

# 234
Искаше ми се да гледам някои от българските филми, ама...  Sad
Въх, каква си смела Shocked

На Йенсен не съм гледала още нищо режисьорско, но като сценарист е просто неповторим.

# 235

Благодаря, Джой! Сега ще го дръпна! bouquet

# 236
Приятно гледане Simple Smile. Това е един от любимите ми филми, а главният герой е по-очарователен дори и от Касел Heart Eyes.

# 237
И аз в редиците на харесалите Моят крал и Тръмбо. Скоро не бях прекарвала така приятно времето си пред малкият екран.

Не мога да премълча разочарованието си от Часовете. Очакванията ми наистина бяха завишени, малко или много заради звездната тройка. Малко след началото разбрах, че само слугините и децата не са известни актьори. Това почти винаги е провал и леко дразни. Все пак не мога да отрека силните сцени с Джулиан Мур. Много красива, с големите си очи и фино носле. Блестящо изиграва ролята си. Останалите два персонажа ми бяха скучновати и нито изкуственият нос на Кидман я направи по- интересна, нито наклонностите на героите с техните драми, по- вълнуващи.

# 238

Благодаря, Джой! Сега ще го дръпна! bouquet

И Blue Valentinе може би е от този тип (меланхолични филми за разпадащи се любови), ако си падаш по Райън особено. Wink

Джой, според мен, има реален шанс мъжете и кокошките на Андерс да ти допаднат, пробвай го.

# 239
  • София
Не мога да премълча разочарованието си от Часовете. Очакванията ми наистина бяха завишени, малко или много заради звездната тройка. Малко след началото разбрах, че само слугините и децата не са известни актьори. Това почти винаги е провал и леко дразни. Все пак не мога да отрека силните сцени с Джулиан Мур. Много красива, с големите си очи и фино носле. Блестящо изиграва ролята си. Останалите два персонажа ми бяха скучновати и нито изкуственият нос на Кидман я направи по- интересна, нито наклонностите на героите с техните драми, по- вълнуващи.

Е, сега, не издребнявай, де! Може да не я е направил по-интересна Кидман изкуственият нос, но пък й донесе Оскар!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт