Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLIX

• 117 951
  • 716
  •   1
Отговори
# 210
Ох, как искам да ви скрия някак всичките със суперлативите за този ваш крал, но няма такава опция. Аз искам да забравя, че го гледах, защото харесвам много Венсан Касел. Mr. Green Hug

Кажете нещо хубаво, че почнах вече корейски филми да тегля.  Laughing

# 211
И на мен ми се гледа нещо хубаво, ама не попадам на такова, или поне за моя вкус.
Писна ми от разни фантасмагории, зомбита, ужасии, психарии... имам чувството, че вече нормални филми не се правят, а се залага главно на безсмислени филми с много ефекти, или ужаси.

# 212
Най-после гледах The Lady in the Van и много ми хареса. Не ми беше никак подтискащ филмът, даже дълго време след като свърши се усмихвах заради него. Животът може да се живее по много начини, но както каза героинята на Маги Смит, важното е накрая (по-скоро до края) кой се смее.

# 213
  • София
Е, хайде сега! Достатъчно хубави филми се снимат. Пък като видите, че пише "фентъзи" не си го причинявайте! Аз на един филм с ужаси и зомбита не съм попаднала Simple Smile

# 214
  • Бургас
Успях да гледам през почивните дни Zootopia или както е прието тук Zootropolis. Нямам деца, но мисля, че всеки родител трябва да заведе детето/децата си да го гледат.
http://linasfavoritestuff.blogspot.bg/2016/03/movie-monday-zooto … -zootropolis.html

# 215
  • Стара Загора
Има го в Замунда с бг суб. Сега проверих.
 Инак не помня нито кога или от къде го бях свалила .
А бихте ли казала с какво заглавие на български го намерихте?
Благодаря предварително!

# 216
  • София
мамма_Б, не е към мен въпросът, но отговарям, тъй като го имам филма. Така може да го намерите преведен -
Arrancame la vida / Изтръгни ми живота (2008)

# 217
Тази тема някак се завъртя около Венсан Касел, та по този повод споменавам "Partisan" (2015), който преди известно време гледах.
http://www.imdb.com/title/tt3155242/

Ролята на Касел тук не е просто пагубна (както е в "Mon roi"), а направо психопатична, което доста му приляга. Историята е по-необичайна, играта е усложнена и заради това, че съществен принос към нея имат и актьори деца. Нещо като дистопия гради този филм и много ми хареса, като изключим, че малко нещо не ми достигна във финала.
Скрит текст:
Изглеждаше ми прибързан, недоразвит. Разбира се, основната цел (и това е видимо) е да бъде ударен, изненадващ, силно драматичен и някак всичко да свърши изведнъж с тази удраност, без повече разгръщания и сцени. Разбирам добре това, но на фона на цялата планомерно развита история, някак прекалено бързо ми дойде този финал.

# 218
Гледах The Dressmaker.
Изключително слаб сценарий, малко красиви рокли...и нищо повече. Изглежда са разчитали само на тях, за да приковат вниманието на публиката.

# 219
 El juego del ahorcado (2008) http://www.imdb.com/title/tt0765461/  . Хареса ми .

# 220
Хех, 2-ма актьори от поредицата "Три метра над небето" и "Искам теб" Simple Smile Ще го дръпна и аз.

# 221
Ами той си е нещо ала "Три метра над небето" .

# 222
  • В царството на игрите:)
Не помня кога тук стана въпрос за един гръцки филм "Малка Англия".Не помня и защо точно него реших да изтегля, но този филм ме замая Rolling Eyes Много ми хареса - различен, лека смахнат на моменти, прекрасно изигран...не очаквах такова нещо от съседите ни Mr. Green
Единственият му недостатък беше, че е 2 ч. и 30 мин., та ми се наложи да го гледам на два пъти.

# 223
  • В светлината на слънцето
Изпитвам органическа неприязън към трима актьори: Венсан Касел, Хавиер Бардем и Джейсън Стейтъм. Не знам защо. Не ми допадат нито като външност, нито като талант, и харизма не откривам никаква, не разбирам цялото прехласване по тях. Моля, не ме замеряйте с камъни. Embarassed

И за да не е само гол спам - нищо не съм гледала. Сал един "Код: Лондон", но той се изчерпва в едно изречение: "Пак спасиха света - зрелищно и ефектно". Не знам какво щяхме да правим, ако не бяха американците. Mr. Green

# 224
Венсан Касел е...налудничав. Има нещо в погледа му, движения, държание...което ме навежда на мисълта за крайно неуравновесен човек. Винаги съм гледала да се пазя от такива.
Като актьор е добър...но се чудя на моменти, себе си ли играе, или се вживява в ролята. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт