Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLIX

• 117 567
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
И аз го гледах, но не ме впечатли хич.

# 616
"10 Cloverfield Lane" никак не е лош за жанра си; по-добра първа част, по-психологическа.

# 617
  • В Космоса
На мен ми беше добре, но краят много ме изненада. Смешничък и неподходящ, като пришит ми дойде. Grinning

# 618
Точно това имах предвид; четях за изненадата на финала, а за мен се оказа очаквана и стандартна. Преди това обаче беше добре.

# 619
[bSunset Song (2015)
][/b] http://www.imdb.com/title/tt2262161/  този дали е добър ? Има го в Замунда , няма бг субтитри обаче .

# 620
  • Belgium
Да си кажа моите "2 цента" за "10 Cloverfield Lane" - краят наистина е тъпичък, както казахте. Но иначе филмът ми беше интересен и поддържаше любопитството ми, което никак не е малко. Само дето Джон Гудман ми беше крайно неподходящ за ролята си. Вместо да се уплаша, все го чаках да ми заговори с гласа на Фред Флинстоун  hahaha

# 621
НЕ препоръчвам. НЕ ми допадна и затова споделям http://-spam250-/the-self/angry-birds-movie-s-glasovete-na-slavi … ivo-siromahov.259

# 622
При мен не е суша, защото (слава Богу) се оказа, че имам бая пропуски по отношение на Дж. Торнаторе. Бях гледала "Ново кино Парадизо", "Малена", "Легенда за пианиста", може би и други филми. Но по някаква причина бях пропуснала "La migliore offerta", "Una pura formalità", "L'Uomo delle stelle", "La sconosciuta". И сега при мен е направо празник.
Има ли ги онлайн с бг суб ?

# 623
В замунда ги има всичките, със субтитри; за друго място - не знам.

# 624
Вместо да се уплаша, все го чаках да ми заговори с гласа на Фред Флинстоун  hahaha

И аз така. Или поне да извади торба с наркотици и да спаси пиян пилот от излагация.  Абе филмът беше тъпичък.

# 625
Имам спешна нужда да знам, дали и как освен на кино може да се гледа I, Daniel BlakePraynig

# 626
В Кан. Mr. Green

Освен да дебнеш онлайн и торенти, не виждам друг вариант. Обикновено фестивалните заглавия ги чакаме повечко.

# 627

Знаех си, че трябваше да отида. Crossing Arms

# 628
Отдавна не съм писала тук, но вчера рязко ми се пригледаха филми  Laughing

С първия - Son of Saul - ударих греда. Никак не ми хареса. Тематиката - тежка, наясно бях с това. Но не ми хареса начинът, по който е заснет филма и изобщо не го и довърших ....  Stop

Също така гледах Freeheld, много ми хареса. Напомни ми "Филаделфия" ...

# 629
  • в морето до колене
С първия - Son of Saul - ударих греда. Никак не ми хареса. Тематиката - тежка, наясно бях с това. Но не ми хареса начинът, по който е заснет филма и изобщо не го и довърших ....  Stop
А за мен точно начинът на снимане е това, което прави филма истинско бижу! Даже бих казала, че филмът според мен е толкова добър, защото показва по не традиционен начин една многократно експлоатирана тематика.

Общи условия

Активация на акаунт