Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLIX

• 117 974
  • 716
  •   1
Отговори
# 255
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря  bouquet
Ex Machina е коментиран много и много ласкаво. Няма да сгрешиш с него Simple Smile.

# 256
  • София
3. Още едно питане - чудя се тая вечер за Ex Machina, но не помня какво сте коментирали за него, а пък нещо не можах да се справя с търсачката, простете   Blush Hug
Точно вчера го гледах. Странен филм е, не знам защо малко ми напомни на Кожата, в която живея, но не толкова добър и с роботи  Laughing Малко психарски ми беше, но не беше лош, края ми хареса много.

# 257
  • Belgium
Ex Machina е едно изящно бижу  Heart Eyes

# 258
  • Бургас
Покрай София Филм Фест успях да гледам Бруклин. Филмът е бих казала доста сладък.
http://linasfavoritestuff.blogspot.bg/2016/03/movie-monday-brook … d-green-coat.html

# 259
4. Между другото, за подобен на Моят крал мога също да препоръчам нещо наистина класно - Сцени от един семеен живот на Бергман с участието на любимката му Лив Улман, само че не знам дали се намира превод.
Благодаря! Ще гледам и него, но май ще е на два пъти - видях, че е 5 часа.. Whistling

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 23:09 от ~Дар~

# 260
  • София
2. А някой да е гледал случайно българския филм Вила Роза? Чувам вече неколкократно много добри отзиви, но не знам откъде мога да го гледам. По кината евентуално или?

Има го в Замунда (стандартната). Аз го изгледах от любопитство, за да видя първият български опит за "филм на ужасите". Какво да ти кажа, никак не ми хареса - познати до болка американски похвати и клишета, от тук - от там крадени сюжети и скалъпена някаква история. И този отчайващ опит да налагат Е. Петрова за някаква актриса ...
Но това е според мен, виж го, може пък да ти допадне нещо. Особено, ако си поддръжник на българското кино, все ще си затвориш очите за някои пропуски.  Sunglasses

# 261
4. Между другото, за подобен на Моят крал мога също да препоръчам нещо наистина класно - Сцени от един семеен живот на Бергман с участието на любимката му Лив Улман, само че не знам дали се намира превод.
Благодаря! Ще гледам и него, но чак ще е на два пъти - видях, че е 5 часа.. Whistling
Преди години си направих панорама на Бергман, пуснах този филм и гледах, гледах, гледах, и нямаше свършване.  Laughing По-късно разбрах от майка ми, че някога са го прожектирали на части по кината.

# 262
  • В Космоса
"Вила Роза" съм го гледала. Ето ми мнението:
Цитат
Можеше да бъде хубав, ако актьорите бяха по-дарни. Иначе особено първите кадри, пък и въобще целия, все едно са събрали няколко американски трилъра, отрязали са разни сценки и са ги сглобили тук. Tired

# 263
  • Ямбол
И аз съм голям фен на черния хумор. Mr. Green За моя радост, редовно си намирам по нещо за гледане (последно британски сериал).
Изброените скандинавски представители са добри. Мога да добавя още две заглавия, които са леко в стил "братя Коен":
Kraftidioten
Frygtelig lykkelig

# 264
Благодаря ви, момичета  Hug
За Вила Роза тогава съм пас.  Crazy
За Бергман си трябва сериозна настройка, наистина е изморителен и като време, и като емоция  Peace
Ще гледам Бог от машината, готово!
Супер сте!  bouquet

# 265

Изброените скандинавски представители са добри.

В момента съм към края на първия от изброените и се чудя на себе си как издържах. Както е видно, почивам си в момента.  Mr. Green
Много слаб филм, чак изненадващ като за скандинавски. Изглежда като много неприятно свършена работа на купчина аматьори. Нещо като Вила Роза.
Другите знам, че няма да са такива.  Simple Smile

# 266
  • Ямбол
Hodejegerne ли гледаш? В него сякаш няма особено черен хумор, но е добър криминален трилър, макар и направен по американски калъп.

Щях да пиша нещо и за Вила Роза, ама не намерих смисъл. Препоръчвам ревюто на Скротума пред филма. Mr. Green

# 267
Hodejegerne ли гледаш? В него сякаш няма особено черен хумор, но е добър криминален трилър, макар и направен по американски калъп.

Него гледах. Няма черен хумор, уж е криминален трилър, но точно обратното на добър според мен и няма нищо общо с американския калъп. Нещо норвежко очевидно има, но явно расло в най-дивите северни гори.  Mr. Green

# 268
  • София
Цитат
Hodejegerne
Главният герой - голям запъртък горкият, чак гротескна история, и с тази безумна прическа в началото.  Laughing
Не е лош филмът, сцената във външната тоалетна  Sick

# 269
  • Ænima/Albuquerque
Присъединявам се към мненията за Вила Роза. Бога ми, кога ще започнат да играят тия нашите "актьори"? Тотално съм скъсала всички връзки с нашето кино, такава трагедия е.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт