Значение на името Ебру

• 3 607
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, мамчета! Имам нужда от малко помощ от момичета от турски произход. Канени сме на рожден ден на една малка госпожица на име Ебру. Искам да и подаря нещо оригинално и за спомен. Чувала съм, че турските имена означават нещо, но понеже майката на момиченцето е единствената ми приятелка от турски произход, няма към кой да се обърна за помощ. Идеята ми е, освен играчка и нещо сантиментално, което е свързано с нея самата.

# 1
# 2
В буквален превод според речника излиза, че думата означава жилка, нишка; 2. корен. В преносен вероятно има значение на "свързваща линия" или корен на рода. Но по-добре е да каже някой по-запознат.

# 3
Ebru също е техника за потапяне на хартия в боя. Може да й подариш някакъв предмет - шал или хартия, направен "на нейното име".

# 4
Разбира се, че имам гугъл, но от два дни намирам единствено за смисъла и историята на изкуството Ебру, т.е русуване по вода. За два дни се запознах детайлно с този вид изкуство. Simple Smile Благодаря за отговорите и насоките. Хубава вечер на всички!  bouquet

# 5
  • Най-красивата страна
Ебру-облак
http://www.molomo.ru/inquiry/turkish_female.html

# 6
Подарък свързан с изкуството ми беше резервен вариант. Благодаря за предложението.

# 7

Общи условия

Активация на акаунт