Университети в Германия и други държави с немски език 7

• 90 363
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Фабрика на Линд в Аахен, звучи вкусно!
Благодаря за линковете.
Ще трябва да ги прегледам.

# 196

[/quote][/b] Дъщеря ти дистанционно ли се записа? Не искат ли лично да се отиде на място?
[/quote]
Да, дистанционно се записа,университетът в Аахен предлага тази възможност. Явно,заради такива подробности се прави проучване на университетите,толкова неща трябва да се предвидят,за да се намалят и стреса,и разходите.
За пръв път запазих билети за чартърен полет от дюселдорф до варна през edreams. com и то след като проверих българските туроператори за оферти, оказа се,че edreams имат по-добре цена.

# 197
  • Варна
ivln Това с дистанционното записване е добра новина.  bouquet

# 198
И аз знам, че не се ходи за записване до Аахен.
Който ще кандидатства за там имайте впредвид, че курса по математика започва началото на септември. 4 или 5 беше, записките са ми в къщи. Желателно е децата да го посещават, а и ще имат време, и за адаптация.
Впредвид транспорта от летището до Аахен, от къде е по-удобно. Кльон или Дюселдорф?

# 199
Досега са пътували до Кьолн, Дюселдорф и Дортмунд, от летището в Кьолн със сигурност има директен влак до Аахен, от другите две трябва да се провери. Имайте предвид и Маастрихт, също е близо и уизеър имат приятни цени от София.

# 200
Ние вече купих ме билетите за 10.09.16 до  Дюселдорф.Някои от курсовете в Аахен започва на 19.09 но не зная точно за какво ,но знам ,че за седем дена трябва да и уредим квартира или дай боже стая в общежитие .За сега сме от 74 - 129 място в три от кандидатстваните общежития

# 201
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
И аз имам повод да се похваля! Моето момиче изкара С1 на DAF теста. Всички сме много щастливи!

Браво! С1 има при поне 4 на всички компонента, така ли?

Да. Тя изкара 5 на всичко без говоренето-там е с 4

# 202
dtra, поздравления за девойката! bouquet
Вие имате още една година,така,че можете да се подготвите и за ТМС-а за Хайделберг.Доколкото си спомням ще кандидатства фармация.

# 203
Бях ви позагубила от известно време, та здравейте Simple Smile
Моя милост е в Берлин при девойката от десеттина дни
На приказки не вярвам, дай доказателствен материал в снимки. Mr. Green

# 204
Бях ви позагубила от известно време, та здравейте Simple Smile
Моя милост е в Берлин при девойката от десеттина дни
На приказки не вярвам, дай доказателствен материал в снимки. Mr. Green

Ей Перголче  Hug Как е твоя младеж?

А това е доказателството ми, хаха

# 205
Вие имате още една година,така,че можете да се подготвите и за ТМС-а за Хайделберг.Доколкото си спомням ще кандидатства фармация.
Благодаря!
В Хайделберг трябва ли да е изкарала ТМС за фармация?  newsm78
Мислех, че е необходим само за медицината.
Може ли малко инфо откъде да вземе материали и къде да се подготвя?
Извинете, ако задавам глупави въпроси!

# 206
  • Под гъбата
mama Tin, много хубави момичета си имаш Simple Smile
dido_milev, за 7 дни е възможно да уредите жилище, само ако сте получили одобрението за такова.  Датата за настаняване се определя от самото общежитие. Има добри и евтини хотели и хостели в Аахен като вариант.

# 207
Благодаря!
Честно казано за фармацията не съм сигурна.За медицината съм сигурна,че не е възможно вече без ТМС.Сега като погледнах в hochshculstart.de ,всъщност за прием фармация не пише ,че  изискват ТМС.

# 208
mama Tin , радвам се за вас! Дори и на снимката си личи колко сте щастливи заедно. Grinning
Да са ти живи и здрави момичетата, и все така уверени в себе си да вървят напред!

# 209
Благодаря!
Честно казано за фармацията не съм сигурна.За медицината съм сигурна,че не е възможно вече без ТМС.Сега като погледнах в hochshculstart.de ,всъщност за прием фармация не пише ,че  изискват ТМС.

благодаря

Общи условия

Активация на акаунт