Бялата козметика - лице и тяло

• 102 941
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • Чукарландия
Бела, това и за шипковото ли се отнася?
За сега съм много доволна, но явно не е точно така Rolling Eyes

Принципно за чистите масла, олиа за лице... Незнам точно шипковото дали изсушава, но не е лошо да го ползваш с повишено внимание. Hug

# 421
Аз също ползвам шипково,но като допълнение към нощния крем-слагам една-две капки в крема .Руса мама беше писала,че благодарение на емулгаторите в крема,маслата се абсорбират по-добре...

# 422
Здравйте момичета, писах, писах и всичко изчезна  Cry

За жалост малкото ми съкровище ще става след малко и нямам възможност да се разпростирам подробно още веднъж. Исках да споделя за моя опит с Хидра Зен. Ползвах го преди две години, кожата ми тогава беше в преход чувствителна-суха около бузите. Ползвах крема зимния период и не, че не бях доволна, но ми се стори доста лек, включително накрая го измазах по врата, само и само да приключва вече. Новата ми любов от около година е Оле Хенриксен, но за него другия път  Wink Въпреки, че съм много доволна от бранда успяхте да ме изкушите с блъра и един серум и в тази връзка искам да попитам дали все още някой чака доставка (мойто я пуснах на 3 март  newsm78) ?

И последно бих искала да споделя за крема на Кларинс против стрии, уникален! Ползвах го два пъти върху гигантски корем и също така от две приятелки, които успяха да се справят с новопоказани стрии (още в начален стадии, преди да станат ярки) след като им го препоръчах.  Кремът е първия в проучванетоhttp://en.secretsid.com/3-best-anti-stretch-marks-creams/

Хубав ден  bouquet

# 423
  • София
Бисквитче  Hug Ти на дапълхерц ли пиеш? Не знаех, че имат. Забелязваш ли нещо? Ефект? Макар че от този тип добавки ефект не може да се види, знам го и не знам защо те питам, но  Laughing  Hug
Гледам, че хвалиш слънцезащитния на Биодерма. Чудя му се, трябва ми някаква слънцезащита, но не мога да си избера в морето от кремове ...  Crazy

# 424
  • Бургас/Пз
Бела, това и за шипковото ли се отнася?
За сега съм много доволна, но явно не е точно така Rolling Eyes

Принципно за чистите масла, олиа за лице... Не знам точно шипковото дали изсушава, но не е лошо да го ползваш с повишено внимание. Hug

Май има нещо вярно, за шипковото досега не съм го установила, но от гроздови семки много ми пресуши бузите на мен. За сега съм го спряла , но смятам лятото да го слагам само в Т-зоната.

Този бустер според вас под крем ли се ползва или самостоятелно?? http://hylamide.com/product/booster-low-molecular-ha-30ml Дали мога да го комбинирам със СС-крем или ще ми трябва и нормален крем.

И като цяло може ли малко инфо за какво точно се ползват тези бустери??
Белисима, Магнолия  Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 14:07 от ani_d

# 425
  • София
Привет Simple Smile
Искам да ви помоля за препоръка относно лек, хидратиращ крем с uv фактор. Доволна съм от този на Avene, но ми  се иска да изпробвам нещо друго  Peace

http://www.marvi.bg/promopaket-avene-hydrance-optimale-uv-legere … odaryk-13228.html

И аз харесвам много това кремче. Бих ти препоръчала подобен продукт- bioderma hydrabio perfecteur spf30. Дадоха ми 5 мл мини опаковка и е много приятен и добра основа за грим.

# 426
  • Чукарландия
Този бустер според вас под крем ли се ползва или самостоятелно?? http://hylamide.com/product/booster-low-molecular-ha-30ml Дали мога да го комбинирам със СС-крем или ще ми трябва и нормален крем

Аз го слагам след SubQ Anti-Age серума и преди фдт. Много съм доволна засега. Изглажда кожата, прави я супер, но засега не виждам намаляване на бръчките Mr. Green, ползвам го от около 2-3 седмици. Peace

# 427
  • Бургас/Пз
Аз го слагам след SubQ Anti-Age серума и преди фдт. Много съм доволна засега. Изглажда кожата, прави я супер, но засега не виждам намаляване на бръчките Mr. Green, ползвам го от около 2-3 седмици. Peace

Бела, а как са като консистенция като серуми ли са или като кремчета??

# 428
  • Чукарландия

Бела, а как са като консистенция като серуми ли са или като кремчета??

SubQ Anti-Age е като серум (той си е и серум, де), прозрачен, течен, докато Booster Low-Molecular HA е също прозрачен, но с по-гъста консистенция. Лесно се нанасят и разнасят, попиват бързо, не оставят мазни следи, моментално се усеща леко изпъване на кожата, без да е дискомфортно. Peace

# 429
Здравйте момичета, писах, писах и всичко изчезна  Cry

За жалост малкото ми съкровище ще става след малко и нямам възможност да се разпростирам подробно още веднъж. Исках да споделя за моя опит с Хидра Зен. Ползвах го преди две години, кожата ми тогава беше в преход чувствителна-суха около бузите. Ползвах крема зимния период и не, че не бях доволна, но ми се стори доста лек, включително накрая го измазах по врата, само и само да приключва вече. Новата ми любов от около година е Оле Хенриксен, но за него другия път  Wink Въпреки, че съм много доволна от бранда успяхте да ме изкушите с блъра и един серум и в тази връзка искам да попитам дали все още някой чака доставка (мойто я пуснах на 3 март  newsm78) ?

И последно бих искала да споделя за крема на Кларинс против стрии, уникален! Ползвах го два пъти върху гигантски корем и също така от две приятелки, които успяха да се справят с новопоказани стрии (още в начален стадии, преди да станат ярки) след като им го препоръчах.  Кремът е първия в проучванетоhttp://en.secretsid.com/3-best-anti-stretch-marks-creams/

Хубав ден  bouquet

И аз го чакам този блър: http://hylamide.com/product/finisher-ha-blur-30ml
Поръчах го на 10.03. Сайтът е странен ,не можах да разбера откъде да се регистрирам.Пратиха ми тракинг номер,но откъде се проследява?
Момичетата ,които го получиха след колко време дойде  пратаката?

# 430
  • Бургас/Пз
Благодаря , Бела, ще помисля още малко.

А може ли препоръка за бюджетен нощен крем  Mr. Green

# 431
И аз съм много доволна от серума SubQ anti-age леекичко заглажда най-фините бръчици,лек лифтинг ефект виждам.При мен дойдоха бързо нещата от сайта,за по-малко от седмица.Сега чакам и бустера с ХК и все повече се влюбвам в бранда,жалко че асортимента им не е много богат .Доколкото разбирам бустерите заместват крема в грижата за кожата.

# 432
Момичета, аз открих по транкинг номер моят блър в някаква фирма - Интерлогистика..., а трябваше да е в Булпост... Изобщо не знам как се озова там и какъв им е случаят... Къде ли не звънях и никъде я нямаше моята пратка.. Накрая една жена от Булпост ми помогна и ми даде телефона на Интерлогистика.. Simple Smile
Моят съвет е да звъннете в Булпост и да проверите по тракинг номер. Ако я няма там, поискайте телефона на Интерлогистика, защото аз не го записах и звъннете и там Simple Smile
 Hug

# 433
  • Пловдив
Благодаря , Бела, ще помисля още малко.

А може ли препоръка за бюджетен нощен крем  Mr. Green
Момичета, от съседна тема хвалят Пирин Дрийм и Фитокод Peace

# 434
  • София
Е те от 10 години ги хвалят в съседни теми, плюс Биофреш. Не са лоши, но омръзват... Хубаво е, че имаме производство на българска козметика. Предимно за това понякога си купувам от тях... Хората са се старали. Обаче, когато човек придобие мания на тема козметика, не може да се кротне да ползва само тях. И иска всичко по света да пробва.

Общи условия

Активация на акаунт