Бялата козметика - лице и тяло

• 102 929
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Интерлогистика са куриерска фирма. Значи очаквайте си скоро пратките  Heart Eyes

# 436
  • София
Маслата ги ползвам от повече от 7-8 години и никога не съм имала проблем със изсушаване на кожата, точно обратното. Маслото от опунция, което ползвам за лице омекотява страхотно, след него слагам много неща. Всички масла ми понасят много добре, така че не е изсушаването от това.
Сега обаче гледам, че околоочната зона ми се изсушава повече отколкото другата част от  лицето. За мен това значи нужда от силна хидратация на повърхностните слоеве на дермата затова загледах  Ланкома.

Иначе май в темата за кремовете да около очи  имаше питане за един крем на Кристиан Бретон. Преди известно време пробвах от тестери техни продукти и много ми харесаха, но ми беше сложно поръчването през една козметичка. Сега искам да ги пробвам и при следващата поръчка от Арлен ще си поискам мостри.

# 437
  • София
Е те от 10 години ги хвалят в съседни теми, плюс Биофреш. Не са лоши, но омръзват... Хубаво е, че имаме производство на българска козметика. Предимно за това понякога си купувам от тях... Хората са се старали. Обаче, когато човек придобие мания на тема козметика, не може да се кротне да ползва само тях. И иска всичко по света да пробва.

Пролет, имам чувството, че искаш невъзможни неща от козметиката Laughing
(да не се засегнеш, не го казвам с лошо- и аз все очаквам да намеря магическите маски и кремове и затова имам по 5 от вид Joy)

# 438
  • Бургас/Пз
Обаче, когато човек придобие мания на тема козметика, не може да се кротне да ползва само тях. И иска всичко по света да пробва.

Mr. Green Определено нямам такива желания и слава богу, защото чисто финансово не мога да си го позволя. Като си харесам нещо мога да го ползвам по няколко опаковки /както съм сега с Филорга/ и ако не е някаква промяна в кожата, която ми налага смяната на крема няма и да го сменя. И тъй като много държа да ползвам дневен техен крем, защото ми дава всичко, което искам, но за съжаление  ми идва в повече цената им за нощен крем. Колкото и да ги харесвам,  предпочитам вместо него да взема нещо по-бюджетно, просто защото имам нужда и от други неща.

Ще погледна нещата на Фитокод, благодаря ви.

# 439
  • София
Е чак пък невъзможни неща... искам да отложа дъртостта максимално. Колко му е да му се не види да направят хубав нелепнищ нелъщящ крем с фактор 50, който да има хубави антиоксиданти и да хидратира самодостатъчно... и според мен маските нарочно ги правят 10 вида и отделно 20 серума, за да се купуват по повече на брой неща. Не е невъзможно да направят нещо по- комбинирано... освен това, и аз като попадна на нещо наистина вършещо работа, не оставам без него. Но и времето минава, с него се променят и нуждите на кожата... не може да се лежи на стари лаври... а и чак такива пари не отиват... един пушач харчи повече съм сметнала

# 440
  • Бургас/Пз
Е чак пък невъзможни неща... искам да отложа дъртостта максимално. Колко му е да му се не види да направят хубав нелепнищ нелъщящ крем с фактор 50, който да има хубави антиоксиданти и да хидратира самодостатъчно... и според мен маските нарочно ги правят 10 вида и отделно 20 серума, за да се купуват по повече на брой неща. Не е невъзможно да направят нещо по- комбинирано... освен това, и аз като попадна на нещо наистина вършещо работа, не оставам без него. Но и времето минава, с него се променят и нуждите на кожата... не може да се лежи на стари лаври... а и чак такива пари не отиват... един пушач харчи повече съм сметнала

Ех, дано , ама надали, няма да им е изгодно  Joy Joy Иначе и аз съм си го мислила, колкото повече нови продукти, толкова се увеличават стъпките. Едно време,преди 15 година като започнах да обръщам повече внимание на кожата - ползвах един крем и една пудра и толкова. Е да ама на 25 нуждите са едни, а на 40 други. А и нямаше такъв голям избор от марки и продукти- то сега серуми, блърове, бази, какво ли не  Joy Ще се мажем, няма начин  Mr. Green

А пък пушачите, хич не ги мисля, аз никога не съм била, така , че от това трудно мога да пестя. При мен гадното е , че бюджета е статичен - и трябва всеки месец  покрива отделено перо  Crazy. Така съм си нагласила нещата, че иначе ми е трудно и има опасност да остана без някой продукт Simple Smile аааа това не трябва да се случва Simple Smile хихи.  Mr. Green И когато нещо си харесам извън предвидения бюджет, за да го имам трябва да намаля друг разход. Е, този месец честта да бъде орязване се падна на нощния крем  Joy

Малко прекалих с лиричните отклонения сори Simple Smile

Някой да има някакви отзиви за тези кремове "Mizon Snail Multi Function Formula"
http://www.enzo.bg/mizon/skin-recovery-nosshen-podmladjavassh-kr … javane-na-liceto/

# 441
  • Чукарландия
Някой да има някакви отзиви за тези кремове "Mizon Snail Multi Function Formula"
http://www.enzo.bg/mizon/skin-recovery-nosshen-podmladjavassh-kr … javane-na-liceto/

И аз ги заглеждам. Ще ми е интересно да чуя отзиви. Wink

Скрит текст:
А при поседната поръчка от Арлен си поисках мостри на Филорга и Талго, но не би... Ни мостра, ни дявол... Naughty

# 442
Check Please  bouquet
Благодаря! Заинтригува ме предложението ти. Четейки и описаниието на продукта мисля, че ще избера него  Simple Smile

# 443
  • Велико Търново
Вив, някакъв видим ефект от добавките не виждам, но се самоуспокоявам, че правя добро на кожата си Mr. Green Постоянно ги редувам - омеги, селен, вечерна иглика, хиалурон, колаген....
А за слънцезащитите - аз заглеждам Биотерм, не Биодерма - последните не ги харесвам, лъщя от всеки техен слънцезащитен крем Crossing Arms

# 444

И аз го чакам този блър: http://hylamide.com/product/finisher-ha-blur-30ml
Поръчах го на 10.03. Сайтът е странен ,не можах да разбера откъде да се регистрирам.Пратиха ми тракинг номер,но откъде се проследява?
Момичетата ,които го получиха след колко време дойде  пратаката?
Поръчах блъра на 9 март,на 10 март ми изпратиха потвърждение,че е изпратен,на 21 март е идвал куриер на Интерлогистика ,но на пратката е нямало посочен телефонен номер ( а съм дала такъв при поръчката) и понеже звънецът ни е изключен,куриерът е оставил стикер,но днес пак ще мине ,за да ми го донесе . Peace

# 445
  • София

И аз ги заглеждам. Ще ми е интересно да чуя отзиви. Wink

В една друга тема много хвалеха продуктите на Mizon. Закупих си точно показаният крем от enzo. За мен това не е моят крем. Ужасно дискомфортно се чуствам, пресушава ми кожата. Подарих го на баба ми.

# 446

И аз го чакам този блър: http://hylamide.com/product/finisher-ha-blur-30ml
Поръчах го на 10.03. Сайтът е странен ,не можах да разбера откъде да се регистрирам.Пратиха ми тракинг номер,но откъде се проследява?
Момичетата ,които го получиха след колко време дойде  пратаката?
Поръчах блъра на 9 март,на 10 март ми изпратиха потвърждение,че е изпратен,на 21 март е идвал куриер на Интерлогистика ,но на пратката е нямало посочен телефонен номер ( а съм дала такъв при поръчката) и понеже звънецът ни е изключен,куриерът е оставил стикер,но днес пак ще мине ,за да ми го донесе . Peace

И моето потвърждение,че е изпратен е от 10.03, но досега куриер не е идвал.Дала съм адреса в офиса, където винаги има кой да приеме пратката.Дано скоро пристигне.

# 447
Маслата ги ползвам от повече от 7-8 години и никога не съм имала проблем със изсушаване на кожата, точно обратното. Маслото от опунция, което ползвам за лице омекотява страхотно, след него слагам много неща. Всички масла ми понасят много добре, така че не е изсушаването от това.
Сега обаче гледам, че околоочната зона ми се изсушава повече отколкото другата част от  лицето. За мен това значи нужда от силна хидратация на повърхностните слоеве на дермата затова загледах  Ланкома.

Иначе май в темата за кремовете да около очи  имаше питане за един крем на Кристиан Бретон. Преди известно време пробвах от тестери техни продукти и много ми харесаха, но ми беше сложно поръчването през една козметичка. Сега искам да ги пробвам и при следващата поръчка от Арлен ще си поискам мостри.

Здравейте момичета,
аз също от много години съм фен на маслата. Преди си ги добавях към кремовете, а от известно време ги ползвам в чист вид. Есента прочетох някъде за маслото от макадамия, което предпазва кожата от студа. Поръчах си, цяла зима го ползвам като нощен крем и съм много доволна.

# 448
# 449
  • Велико Търново
Не е лош, аз използвах скоро едно шише - по-подходящ е за смесена кожа, моята напоследък е по-суха и ми идваше една идея по-пресушаващ. Иначе, измива добре, има приятен аромат bouquet

Общи условия

Активация на акаунт