Бременни майки в чужбина - Тема 50

• 71 368
  • 635
  •   1
Отговори
# 105
Snowche, честита сладурана!  bouquet bouquet bouquet Желая ви на всички само най-хубавите емоции и изживявания!  Hug

# 106
  • На остров
Сноуче честита дъщеря ! Прекрасно име и на нас ни е лпбимо за момиче Simple Smile !
Леко възстановяване и скоро у дома !

# 107
  • USA
Сноуче честито и тук!Само радост да ви носи!Не се давай на депресията.Всичко ще е наред,мисли позитивно.Ти си най-добрата мама за дъщеря ти и не допускай мрачни мисли! Hug
При нас се постопли тези два дни и гледам да извеждам децата на въздух и да съберем малко вит Д. Чак мускулна треска от ходене имам,така съм се олежала тая зима.
Савис ще се справиш и с кърменето!Слагай беба да суче по-често,нищо че дремят в началото постоянно.Борбата си заслужава.

# 108
Snowche, честито ви бебче. Много да е спокойна София и да расте щастливо и обичано дете Heart Eyes

# 109
Кала, как сте вие? Бебка наддава ли?

# 110
Snowche честито бебе. Да е живо и здраво. За депресията - ммм... мен ме държа около месец. И то беше под формата на носталгия. Ужасно гадно. Ревях през 5 мин, тия хормони... Ме довършиха. Трябва да изтраеш ще мине, само без взимане на някакви решения. 😀 намират си занимания или чети.  Аз чета сега - oje ich wachse. Виж дали я няма на английски. Ще ти е от полза да разбереш кризите на растежа.  😀

# 111
  • USA
Кала, как сте вие? Бебка наддава ли?
За една седмица време,не успяха да преценят дали наддава и е хубаво,че не ми замазваха очите,но я гледаха много подробно ,както и мериха доста подробно и дълго и честотите на сърцето,плацента и води ,това след записа на тоновете и казаха,че за сега беба е добре и няма да я пипат.В петък съм отново на същите процедури да видим до кога ще ми дадат шанс да я държа. Една от сестрите и се причуло аритмия,та за това ме задържаха допълнително и на тоновете и на видеозона,но всичко показваше,че бебе е добре.
При нас днес беше 20 градуса и се пуснахме по без якета на вън и съседите ни много се изненадаха да ме видят с корем Simple Smile а като им казах,че термина ми след 2 седмици,направо изпадаха.Все слушам колко ми е малък корема и това изобщо неми прави комплимент,а само ме притеснява.
Голяма разходка и вчера си направихме,но днес реших да се кротна,че вчера на връщане буквално контракциите ме хващаха на всеки 20 крачки и се чудех дали ще успея да се прибера.Днес реших да я карам полека и се препичам на верандата до като децата играят на слънчице.Дано така се задържи времето!
Родилите мами излизате ли вече по разходки? Искате ли да си направим тема за бебета?

# 112
Здравейте,  о ние още от 6-7 ден излизаме. За това се обзаведохме със сополи де 😀. Да страхотно ще бъде ако имаме тема за бебетата.

# 113
  • На остров
Кала стискаме палци всичко да е наред   Hug .
Днес е термина на Антеа дано мине леко и безболезнено Hug
И аз искам тема за бебета  Simple Smile

# 114
Snowche, ето че вече е сряда - надявам се сте се прибрали вкъщи и вече си по-спокойна. Промяната на хормоните след раждането могат да доведат до тези сълзи и промени в настроението, но ти имаш подкрепата на съпруга ти и майка ти, така че съм сигурна, че ще се справиш. Чакаме разказ Simple Smile

И аз ще се радвам да има тема за новородени в чужбина, но тя трябва да е в друг подфорум, нали?

Аз сега се връщам от преглед - тонове и изследвания са ок. Няма разкритие, но шийката се е скъсила и е мека. Главичката на бебо също вече е много ниско в таза и няма опасност да застъпи пъпната връв при предварително изтичане на водите. Много вероятно било да родя преди термин, ама все пак е само предположение, настроила съм се да чакам, за да не се изнервям или стресирам. Сестра ми роди 5-6 дни след термин 3100 кг бебе, което не изглеждало да е преносено, така че си мисля, че и при мен може да е така.

# 115
Здравейте момичета, аз се чудя защо не получавам известия от тази тема, а то имало нова  Laughing Много съм завеяна.

Сноуче, савис, честито! Да сте живи и здрави и много щастливи  bouquet

При мен нищо ново, бях още една седмица в болница, но от тук нататък няма да ме приемат вече за задържане, понеже навърших 34 седмица, а тук не се спират бебетата след тази седмица. След 3 дена навършвам и 35 и вече ми е доста по-спокойно, даже си мисля, че сигурно ще изкарам и до термин. Ще видим де, като ме почнат контракциите понякога не съм чак толкова оптимистично настроена. Миналата седмица беба я измериха 2,440 и доки каза, че е супер и да се роди по-рано няма да е голям проблем.

# 116
Кала стискаме палци всичко да е наред   Hug .
Днес е термина на Антеа дано мине леко и безболезнено Hug
И аз искам тема за бебета  Simple Smile
Blush
Хубаво ми е термина днес, но засега признаците за раждане са точно нула  Crossing Arms
Вчера имах две доста болезнени контракции и толкова. Днес направих кратка разходка, ще си избера и някаква йога за по-късно и се надявам бебето да реши да излиза Simple Smile)
Утре имам час при акушерка и силно се надявах да не ми се налага да ходя, но като гледам как вървят нещата ще се ходи.

Кала, завиждам за градусите  Flutter Тук е студено, но поне вече е по-светло и имаме слънце. Надявам се пролетта да не е толкова дъждовна тази година, за да мога да съм колкото се може повече навън с количката.

# 117
  • На остров
Antea когато си реши човека, тогава  Hug !

Якамоз браво, всичко ще е наред.

Аз хем ми омръзна да съм бременна и искам да е май, хем не знам дали ще имам сили за бебе  Mr. Green

# 118
Anthea, ооо, колко познато ми звучи  Laughing не насилвай нещата, когато си реши ще дойде. Гадничко е това очакване ама няма начин.

Yakamoz, браво, сигурна съм че дори и да ви изнеада по-рано малката, всичко ще е наред  Simple Smile

Кала, стискам палци и аз. Понякога стряскат излишно, а после всичко е наред  Wink Припичай се докато имаш време  Laughing Че аз забравих какво е външен свят. Тук е студ и се въздържаме от разходки.

Имаме прогрес с кърменето, малката успява да засуче правилно, но преглъща около 5 мин и после само се лигави. Държала съм я и по 40 мин, като я махна реве че е гладна. Два пъти идва консултант по кърмене и ни показа хранене от пръст с тръбичка. Малко ми е нехигиенично, но го опитахме. Изпи си точно толкова, колкото изпива от АМ, след като и дам заветните изцедени 20-30 мл. Даже беше още гладна  Shocked, супер ящна е, и искаше още. Ако цедя на 2 часа изцеждам 20 мл. Ако не се цедя цяла нощ по време на нощното кърмене - 50 - 60 мл. Значи проблема не е в помпата, и се чудя защо седи по 5 мин, преглъща ефективно, има мляко в устата и после спира да преглъща и само се успокоява и лигави... Не знам как да стимулирам тея гърди.

# 119
  • USA
В началото са така Давид. Като събере повече сили по-бързо ще приключва. Като я видиш,че задрямва се опитай да я разсъниш.Погъделичкай,поразсъблечи за да суче по-дълго и после да поспи повече.Моите в началото може би месец бяха така. Бяхме като скачени съдове. Другото е,че е свикнала с теб и се успокоява от топлината ти и миризмата ти.Дано се постъпления и при вас та да излизате на въздух!
Аз утре съм на лекар да видим как е бебе.

Общи условия

Активация на акаунт